Alla inlägg den 26 juli 2021

Av tommy norum - 26 juli 2021 17:45




 


Äntligen ett land som säger till vad som gäller i landet dom har flytt till nämligen Kanada.

Muslimska föräldrar krävde borttagning av fläsk i alla skolor i Montreal och dess förorter. Dorvals borgmästare, en förort till Montreal, vägrade och skickade en lapp till alla föräldrar för att förklara varför.
′′ Muslimer bör vara medvetna om att de bör anpassa sig till Kanada och Québec sina seder, traditioner och sin livsstil."
′′ Muslimer måste inse att de måste integreras och lära sig att leva i Quebec. De behöver ändra sin livsstil, inte kanadensare som så generöst välkomnade dem."
′′ Liksom andra människor är kanadensare inte redo att ge upp sin identitet och sin kultur."
′′ Äntligen måste de förstå att i Kanada (Quebec), med sina judeo-kristna rötter, julgranar, kyrkor och religiösa högtider, borde religionen förbli en personlig angelägenhet. Dorval kommun har rätt att neka alla rabatter till islam och sharia."
′′ För muslimer som inte håller med sekularism och inte känner sig bekväma i Kanada, finns det 57 underbara muslimska länder i världen, de flesta är dåligt befolkade och redo att acceptera dem med öppna armar enligt Sharia.
′′ Om du lämnade ditt land för Kanada, inte för andra muslimska länder, är det för att du trodde att livet i Kanada var bättre än någon annanstans. Vi kommer inte att låta er ta ner Kanada till nivå för dessa 57 länder."
′′ Ställ dig själv denna fråga - bara en gång :" Varför är det bättre här i Kanada än där du kom ifrån? ′′ '' n
′′ Kanten med fläsket i menyn är en del av svaret."
Om du kom till Kanada med idén att du skulle förskjuta oss med din spridning och så småningom ta över landet, så skulle du behöva packa ihop och åka tillbaka dit du kom ifrån. Vi har inte plats för dig och din ideologi.
Om du accepterar situationen, stanna. Om inte så förbered dig på att lämna."
Källa: Johnny Påhlsson

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards