Direktlänk till inlägg 11 maj 2018

Det är nu det är dags att rannsaka partierna för vad de har gjort och inte vad de vill göra..

Av tommy norum - 11 maj 2018 07:00


Här har vi representanter från de partier som fortfarande vill ha medborgarnas förtroende att leda Sverige i framtiden. Ett gäng som det visar sig med facit i hand helt saknar kompetens att styra Sverige när vi ser vad deras politik ställt till med i samhället.    


   

Det här gänget har ett stort ansvar i hur Sverige ser ut i dag. Det vill man inte låtsas om utan vill heller tala om framtiden än ta del av de analyser som bekräftar om vad deras naiva invandringspolitik ställt till med i samhället.  


Dags nu att börja rannsaka partierna inför valet och lägga sin röst efter vad de åstadkommit med sin politik under de senaste åren. De flesta partier borde ligga rätt pyrt till när vi tar del av hur samhället har förändras de senaste åren. Medan våra politiker tydligen är utrustade med någon sorts teflonminne där alla misstag som man har ansvaret för antingen inte existerar eller så beror det på de politiska motståndarna som misskött sig. Alla verkar ha den uppfattningen att det är någon annan som har ansvaret för hur Sverige har utvecklats de senaste åren. Man vägrar konsekvent att ens försöka göra en analys varför i stort sett hela samhällsstrukturen bara på några år är på väg att fallera. Man låtsas inför medborgarna att allt är bra och alla som påstår något annat ljuger. Man försöker att i stället fokusera sig på framtiden och vill helst slippa bli påminda om verklighet nu som man på alla sätt försöker sopa under mattan. 


Den misslyckade Invandringspolitiken som i stort sett alla partier har ansvaret för är det som förändrat Sverige till vad det är i dag.  Det var de borgerliga partierna i Alliansen som satte hela kaoset i rullning med signaler till omvärlden - kom till lilla Sverige här har vi plats och här tar vi hand om er och era anhöriga. En politik som sedan hela politiker etablissemanget stod bakom i den så kallade sjuklövern. Varje politisk yttring mot den förda politiken bemöttes med att man var främlingsfientlig, osolidarisk, till och med rasist och nazist användes i förvaret för den förda politiken. Att Sverige med den politiken som Alliansen tog initiativ till fick till resultat att Sverige blev det största mottagarlandet per capita i hela EU. En politik som samhället inte klarade av att bemästra har det visat sig nu i efterhand. 

 

 Ingen politik som bekymrade våra ansvariga politiker utan det stora mottagandet fortsatte även under de rödgröna. trots signaler i ett tidigt stadium att samhället höll på att förändrads, utanförskapsområden med hög kriminalitet började sätta sitt spår i nyhetsbevakningen, vissa typer av grövre kriminalitet ökade, i stort sett alla samhällsfunktioner påverkades i negativ riktning, arbetslösheten bland nyanlända var och är hög. Men fortfarande så har de ansvariga politikerna svårt att acceptera att det är deras politik som har huvudansvaret för den rådande situationen. Man fortsätter fortfarande än i dag att ta emot fler flyktingar per capita än de flesta länderna inom EU fast när man borde förstå det som allt fler medborgare tagit till sig att det beror på allt för stort flyktingmottagande som får samhället att krackelera.     

Medan politikerna fortsätter förneka att förändringarna i samhället har med deras politik att göra och där man fortsätter att terrorisera de som understår sig att skriva eller låta sig intervjuas om de negativa förändringar som sker bedöms som osolidariska och svartmålar situationen som kommer att skada landet. Att det är den förda politiken och konsekvenserna av den som är boven i dramat det vill man fortfarande inte inse.

En liten klick politiker valda av medborgarna för att ta vara på och utveckla medborgarnas intresse har i stället mer ägnat sig åt att rasera det vi uppnått i ett samhälle som vi varit stolta av att tillhöra. Man har satt hela samhällsordningen i gungning och fortfarande så finns det politiker som inte vill ta till sig vilka konsekvenser deras politik ställt till med. Man värnar om att det är asylrätten som skall vara det som styr svensk flyktingpolitik samtidigt som man gång på gång genom amnestier och andra åtgärder sätter den politiken ur spel.  Afghanistan uppgörelsen är väl et typexempel på att Sverige har inte längre ha en hållbar migrationspolitisk utan något som styrs av konflikträdda politiker som i sin tur styrs av småpartierna både i det rödgröna och Alliansblocket och en högljudd PK maffia. 

 

Man lamslår sunt förnuft i politiken som där tex Socialdemokraternas är ett parti som tydligen kan gå med på vad som helst bara man inte riskerar att förlora makten. Här duggar dubbelspelen tätt, ena stunden så lovar man en restriktivare migration inför väljarna för att locka tillbaka Sverigedemokrater till partiet men som i partiledarutfrågningen visade sig att det är EU som skall bestämma turerna. Så det löftet som så många gånger tidigare när det gäller vallöften från Socialdemokraterna är inget väljarna borde ta till sig utan är endast en lockvara utan innebörd.

 

Man låtsas stå upp för att det är asylrätten som skall bestämma utformningen på flyktingpolitiken samtidigt som man både i amnestier och nu senast när det gäller de 9000 Afghanistaner är det är helt plötsligt andra kriterier som gäller.


Så när ni går de valurnorna så glöm alla löftena vad politikerna lovar att göra.   Gör heller en analys vad de åstadkommit i era hjärtefrågor det brukar avslöja den politiska kompetensen i partierna. Det är ett bra sätt att och skilja agnarna från vetet.                                 tn
  
ANNONS
 
Mike

Mike

11 maj 2018 08:20

Kul analys,men: Vad är då ditt förslag för att lösa dom problem du nämner ?

PS:Har du ett tips at ge mig hur man får så många besökare som du har? hittills 298 besökare redan klockan 8.00 idag?

http://www.mikewaxman.se

 
Ingen bild

annemariegw

11 maj 2018 10:16

Lysande inlägg i vanlig ordning , Tommy

 
Ingen bild

Lilla fröken PK

11 maj 2018 21:44

SD har haft rätt hela tiden, men mobbas fortfaramde av 7klövern. Låt oss sända ett tydligt budskap i september: SD största partiet!

 
Ingen bild

observatören

15 maj 2018 15:16

Svar till lilla fröken PK: SD kommer att krympa för varje dag sedan något stolpskott i SD ansett att USA:s ambassad bör ligga i Jerusalem ..har redan träffat flera som efter detta utspel att hålla med Israels folkmord på Palestinier som aldrig i livet kommaer att rösta på dom ..Alternativ för Sverige tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Söndag 16 juni 17:45

Inre hamnen.  Kungsgatan från söder  Norra Torget med Rådhuset och Svenska Handelsbankens hus.    Båthamnen  Kyrkan    Norra Torget med Rådhuset Stadshotellet. Varnan vid Läroverket Tingshuset. ...

Av tommy norum - Söndag 26 maj 13:05

Paddan        Torslanda   Lisebergsbadet     Liseberg. Vita Gången.     Järntorget     Norra och Södra Hamn. Gripsholm     Hamnen   Fiskehamnen      Drottningtorget ...

Av tommy norum - Fredag 24 maj 17:12

  Stockhom eller Nordens Venedig, Mälardrottningen är namn som förknippas med staden ". Stockholms senaste officiella slogan " Sockholm, the Capital of Scandnavia " instiftades 2005. "Nordens Venedig" är den mest använda av utländska turistagenter,...

Av tommy norum - Måndag 6 maj 14:00

  http://www.youtube.com/watch?v=1NvToqVe4lA       

Av tommy norum - Lördag 4 maj 16:23

        Malmö. Hotel Savoy.   Malmö. Rådhuset.   Malmö. Järnvägsstationen   Malmö. Regementsgatan   Malmö. Kanalparti med Slottsmö...   Malmö. Hamnen.    Malmö. Inre hamnen.   Malmö. Savoy Hôtel och ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se