Direktlänk till inlägg 18 oktober 2016

Socialdemokraterna vill gärna prata om järnrör men glömmer hur man själva sköter sig i samhället.

Av tommy norum - 18 oktober 2016 07:00 De tre sverigedemokratiska politikerna Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling efter en utekväll på Kungsgatan i Stockholm i juni 2010 verbalt attackerat komikern Soran Ismail och flera andra personer med såväl rasistiska som sexistiska tillmälen, samt beväpnat sig med metallrör från en byggnadsställning viket resulterade i en förundersökning, som lades ned,.Den Socialdemokratiska ledningen med Stefan Löfven pratar i retoriken att man måste ha rätt värdegrund för att komma in i den politiska gemenskapen. Men när man tar del av hur Socialdemokraterna ute i landet beter sig kan man ju fråga sig vad den värdegrunden består av.  Här är några exempel på hur ledande Socialdemokrater tolkar partiets värdegrund. Misshandel, hot , svindleri,  näthat, rasistiska uttalande, sexofredande  är vardag i det Socialdemokratiska partiet. Kanske vore det på tiden att man sopade rent framför sin egen dörr först innan man klagar på andra.

 

Här finns ett litet axplock över Socialdemokratiska politikers härjningar ute i samhället. Vad skall vi kalla dessa händelser när Socialdemokrater i fyllan och villan slåss på riktigt och också blivit dömda för sina bravader. I många fall så är väl den så kallade järnrörsskandalen en storm i ett vattenglas mer eller mindre konstruerade av media för att sälja lösnummer och i ett försök att sätta stopp för Sverigedemokraternas ökning i opinionen. 

 

 
 Riksdagsledamoten Per Svedberg raglar omkring onykter efter en julfest, endast iklädd kalsonger, och kräver sex av en kvinnlig partikollega. Svedberg sitter fortfarande kvar i riksdagen


Svårt berusad raglade riksdagsledamoten Per Svedberg (S), 44, fram till kollegans dörr och bankade.

Han hade tagit av sig byxorna – och sägs ha skrikit sexkrav till den panikslagna kvinnan.

– Jag har ingen magsäck längre, förklarar han sin kaotiska fylla efter julfesten.
 

Fylla, rattonykterhet och krogslagsmål

  Socialdemokratiska riksdagsledamoten Peter Jonsson stoppas av polis efter en rikskonferens i Sälen. Han hade 0,5 promille. Under middagen drack han fyra glas vin och efteråt ytterligare två öl, enligt egna uppgifter.

 

   
 
 
 
SSU:s ordförande Anna Sjödin grips efter ett tumultartat krogbråk på Stureplan i Stockholm. Hon tvingas bort från politiken. Hon döms senare till böter och skadestånd.
 
 
 
 
 

Riksdagskvinna i kortskandal

Som ordförande i Socialdemokratiska studentförbundet tillhör Magdalena Streijffert s-toppen.
Dels får hennes studentförbund årligen en miljon kronor i bidrag från partiet, dels sitter hon med som adjungerad i partiets mäktiga verkställande utskott.
 
Högt uppsatta s-politiker har handlat för 150 000 kronor på betalkort - utan att redovisa kvitton.
Socialdemokratiska studentförbundet får hård kritik i en revisionsrapport.
- Jag tar på mig ansvaret, säger Magdalena Streijffert, förbundsordförande och riksdagsledamot. 
Riksdagsledamoten Magdalena Streijffert, låter bli att redovisa högt uppsatta partikamraters privata inköp för en sammanlagd summa på 150 000 kronor. Hon är inte längre riksdagsledamot.
 
 
 
   
 
 
 Näthataren – socialdemokraten Marcus Arnesson åtalas
 
Hundratals hotbrev över hela landet
Göteborg Hotbreven från Göteborg har skickats i stor omfattning till människor i hela landet. DNA-spår i brev och spaning ledde fram till gripandet.
Det var i förra veckan som den socialdemokratiska val- och kampanjarbetaren greps i Göteborg. Han är misstänkt för att ha skickat ett stort antal hotbrev till både kända och okända personer. Flera brev handlar om rena döds- och våldtäktshot. Han har också utgett sig för att vara det moderata kommunalrådet Jonas Ransgård som skickat breven, vilket gör brottet extra allvarligt.

Här drar den kände S-politikern kniv inne på macken

Här drar S-politikern Lars-Olof Hägred, 44, kniv på Statoil.
Han har nu erkänt brott mot knivlagen.
- Det var fel av mig att ta fram kniven.Ödeshögspolitikern Charles Eriksson (S) dömdes idag till 40 dagsböter för att ha hotat sin partikollega Madelaine Vilgren på ett möte i februari.

 

Det var på Socialdemokraternas årsmöte i Ödeshög i februari som Erikssons hot framfördes. Madelaine Vilgren, oppositionsråd i Ödeshög, berättade under rättegången att hon trodde att Charles Eriksson skulle slå till henne.

– Han flyger upp, slänger bak stolen och sen ställer han sig över mig och säger: din jävla kärringjävel, jag ska slå till dig. Lugna ner dig, säger jag, och då säger han det en gång till och jag hinner tänka att, nu slår han mig. 
 
 
 
 
 

Doroteapolitiker avgår – misstänkt för flera brott

 

Brott och straff Den högt uppsatte politikern Ran Svanlund och tre av hans vänner är misstänkta för bland annat skadegörelse, ofredande och misshandel. På torsdag avgår Svanlund som nämndsordförande i Dorotea.

 

Ran Svanlund (S) har flera tunga politiska uppdrag i Dorotea kommun, bland annat som ordförande i kultur- och utbildningsnämnden och ledamot i kommunfullmäktige, där han också är andre vice ordförande.

Nu är Ran Svanlund och tre av hans vänner misstänkta för ofredande, skadegörelse, misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak.

 
 
  

Stängs av efter misshandel

Amanda Isaksson  s , vice ordförande i socialnämnden i Gävle kommun, stängdes på onsdagen av från sin tjänst som nämndeman. Bakgrunden är att hon anmäldes för misshandel under Gävle Cityfest i år och omhändertogs av polisen för fylleri - samtidigt som hon hade jourtjänstgöring.
 
 
Det finns en diger lista på vad Socialdemokratiska politiker och fackföreningsfolk ställt till med under åren men där rikspressen väljer att hålla tyst om händelserna. I loklapressen runt om i Sverige så förekommer det titt som tätt bevis på att Socialdemokraterna i både fack och politiken har svårt att leva upp till den värde grund som de sätter på andra att följa.   
 
ANNONS
 
Irene söderman

Irene söderman

18 oktober 2016 10:22

Bra att veta
sparar detta till nästa val
irene söderman

http://blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Måndag 26 okt 10:45


  Att många människor bär på uppfattningen att vi befinner oss i en akut klimatkris är kanske inte så konstigt om man lyssnar till vad som förmedlas via våra medier. Jag vill gärna poängtera hur fel slutsatserna kan bli om man inte intresserar si...

Av tommy norum - Söndag 25 okt 12:37

      Muhlbocks pensionat runt år 1910-20.     1910-20 talet   En bild av Eds marknadsplats före år 1900. Dungen till vänster på bild uppfördes Muhlbocks år 1907.   Till vänster om bron det dåvarande  Turisthotellet - till höger ...

Av tommy norum - Söndag 25 okt 10:35


            Känslan av att befinna sig i ett krig         Det finns inget annat land i världen som svenska nyhetsjournalister betraktar lika strängt ideologiskt som USA. Konsekvensen är att svensk media inte lyckas förmedla ett av de sto...

Av tommy norum - Lördag 24 okt 19:45


    Kanske inte så konstigt att förtroendet för våra politiker varit så här lågt sedan 2008 när ser hur politiker som har kvar sina generösa villkor flera år efter avslutat uppdrag, samtidigt som de kan samla pengar på hög i egna bolag. Stötand...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se