Direktlänk till inlägg 17 september 2015

Är de poliska partierna i Åmål ense om den ökade flyktingströmmen till kommunen ?

Av tommy norum - 17 september 2015 07:00



Hur är det egentligen , råder det full enighet i fullmäktige om hur många flyktingar vi skall ta emot till Åmål. ?


 Eller är det Michael Karlsson ( s ) som med sina bundsförvanter v, mp som  hörsammat sina partivänner i riksdagen och regeringen helt plötsligt bestämmer över styret i Åmål. Vad kommuninnevånarna har för åsikt det är tydligen av mindre betydelse. Jag vet inte hur det är när man får sin plats i stadshuset men tydligen  är väl att man tappar all kontakt med medborgarna och håller sig med en liten krets ja sägare som inte har en susning om hur tongångarna går ute i samhället. 


Nog borde man vara så informerad i sin roll som vald kommunalråd att man tar in intryck inte bara från regeringen utan också från de medborgare som man fått förtroende att representera vid ett demokratiskt val ..


Vad säger de övriga partierna i fullmäktige ? Vilka analyser ligger bakom beslutet att ligga i topp bland Sveriges kommuner att ta emot nyanlända. Vad är det som vi medborgare inte förstår ? Har vi plötsligt fått ett överskott av bostäder i kommunen eller räknar man med att vi helt plötsligt har att vänta en massa arbetstillfällen som är på väg in ? Hur i all sin dar tänker man på stadshuset ? Bedrövligt om man inte tar sin uppgift på allvar att huvuduppgiften för flyktingmottagandet är att intrigera inte isolera de nyanlända till det Svenska samhället. Det finns massor av kommuner runt om i Sverige som inte förstått sin roll i flyktingmottagandet , det som vi nu ser så tydliga spår på i samhällsutvecklingen.


Det finns en massa frågetecken som bör rätas ut i den ökade flyktingmottagningen .


Eller är det som vanligt i Åmålspolitiken, det som Centerpartiet införde på sin tid, tuta och kör så får vi se vad som händer, en kultur som det verkar var svårt att lämna ?

Om inte våra valda ombud som representerar oss i sin maktposition som den största konstellationen behagar svara på frågan så kanske oppositionen tar till pennan och ger medborgarna ett svar . Om det nu inte är så att även de tycker sig den politik som gör Åmål till en av de som tar emot mest iflyktingar i Sverige är den riktiga politiken för Åmåls framtid . För det är väl det man har som mål när man representerar Åmålsborna i fullmäktige ?


Jag tror nog många är intresserade hur tongångarna går i fullmäktige så att man i ett tidigt stadium kan ta ställning vilket parti man skall rösta på vid nästa val. Kanske på tiden att våra politiker förstår vilka man representerar i sitt uppdrag och inte låsa in sig i Stadshuset i tron att mellan valen så behöver man inte bry sig om medborgarnas åsikter.


Så skärp till er nu och för en vettig dialog med de ni representerar i politiken.


Demokrati det är så mycket mer än att få ge sin röst i valurnorna . Tydligt är att våra valda representanter i fullmäktige har svår att ta till sig det i det praktiska politiska arbetet för medborgarna. Politik det skall inte föras på de valda politikernas villkor utan på medborgarnas. Det verkar som en del politiker har svår att acceptera detta fullt ut. 

Och ni politiker, det går inte att i längden isolera sig utan att föra dialog med sina medborgare i media. 


Och har man inte förstått att i politikerrollen ingår det att påverka och skapa opinion för sin sak med alla medel, inte att gömma sig på kammaren utan en aning vad medborgarna har för åsikter i frågor som berrör dem. 


 
 
Ingen bild

Åke Olsson

17 september 2015 09:05

Har sökt kontakt med våra politiska företrädare i diverse frågor under ett par års tid.Aldrig erhållit ett enda relevant svar via media! Kan aldrig tänka mig ha rätt i alla påstående,utan motargument.Men så länge inte svar kommer,så tolkar jag har rätt.Hur skall jag annars se det hela?Kanske har jag sett politiken innifrån,och vet hur det fungerar.Ingen vågar,i rädsla .Då kan du förlora din position i nästa val!

 
Ingen bild

Fd Åmålsbo

17 september 2015 12:04

Problemet är väl att kommunpolitiker inte har något att säga till om vad gäller flyktingmottagningen.

Privata entreprenörer kan öppna asylboenden var som helst, utan att konsultera kommunen först. Kommunen får bara acceptera det och se till att ordna skolor, förskoleplatser etc.

Flyktingar, som fått uppehållstillstånd, har fri bosättning och kan alltså bosätta sig var de vill. Om de vill flytta in hos släktingar eller om privata värdar vill hyra ut till dem så kan kommunen inte påverka det utan får bara se till att få fram platser i skola, på förskola och betala ut försörjningsstöd.

Det här är en fråga som kommunpolitikerna har små möjligheter att påverka, annat än att möjligen försöka påverka sitt parti att ändra sin politik.

 
Ingen bild

Åmålsbo

18 september 2015 17:53

Finns kommuner där det finns öppen frågestund på KF.s möten.
Åmåls kommun är bra på att vara dåliga. Struntar i att ha en öppen dialog med kommuninnevånarna. Svarar varken i media eller bloggar, ururselt!
Ja du fd Åmålsbo. Börjar med att gratulera till en troligtvis bättre kommun.
Ja i Åmål hyr en invandrarfamilj på 4 personer en villa på 6 rok. Vet andra ställen där 12 personer får tränga ihop i en 3.a Villan är köpt för ett lågt pris på exekutiv auktion. Ägaren skriven på annan ort.

 
ingen

ingen

18 september 2015 19:46

har vi några politiker kvar i Åmål karlsson låna 30 öre av oss på ett år vart tog det vägen politiker är inte ärliga när det händer nåt kör dom huvet i sanden Åmål har en hög arbetslös vi importerar arbetslös då säger vise ord att det är bra att vi ökar folkmängden jag undrar till vem är vi svenskar så jävla dumma

http://url

 
Ingen bild

P.Enning

18 september 2015 20:25

Svar till Åmålsbo:Kommunfullmäktige är ingen diskussionsklubb

 
Ingen bild

Åke Olsson

19 september 2015 08:46

Fråga till P.Enning.Nämn hur dialogen skall föras mellan allmänhet och politiska beslutsfattare.Om du inte är invald i något parti,och kan delta i gruppmöten.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

19 september 2015 08:48

Kommentar till P. Enning:
Det var det dummaste jag läst på länge! "Ingen diskussionsklubb" ??????

Det finns flera kommuner i Sverige som har frågestunder i fullmäktige. Att Åmåls politiker inte vill diskutera de gemensamma frågorna med sina kommunmedborgare förstår jag så mycket väl eftersom man tydligen vill ha makt över medborgarna. Man ser sig inte som medborgarnas springpojkar (valda att sköta en del gemensamma angelägenheter medan medborgarna jobbar ihop till deras löner) utan som deras HERRAR! Medborgarna skall bara lyda och hålla käften.

Eller så är det så att politikerna skäms för vad de håller på med så att de INTE vill möta medborgarna öga mot öga.

Kommunfullmäktige i Åmål är en stor skam!


.

 
ingen

ingen

19 september 2015 18:50

vem fan är p,enning är det en utomgjording

http://url

 
Ingen bild

P.Enning

21 september 2015 00:05

Svar till Åke:Ja du kan ju skriva ett medborgarförslag om det är något speciellt ämne du tycker skall tas upp ..så avgör kommunstyrelsen om de tycker att det är av relevant samhällsintresse att tas upp... ..det här med frågestund i kommunfullmäktige faller ju på sin egen orimmlighet.. ..hur skulle det se ut om 100 medborgare rusade in i Päronsalen och började orera om allt mellan oklippta häckar till vindsnurror ...Tycker Micke gjort det bästa möjliga av katastrofen.. ..och det här med flyktingtillströmningen kan ju ingen kommunalpolitiker gå emot då det styrs ifrån riksdagen.. ..tack och lov att det är Syrier det gäller i varje fall ..har tidigare varit emot all invandring (och är det fortfarande när det gäller vissa nationaliteter) men det här är ju människor med utbildning som det för varje svensk skulle kosta samhället miljoner att ge samma utbildning ..om det ens är möjligt att ge utbildning till en stor del av den våran generation mellan 20-35år som levt på bidrag och legat på soffan hela tiden .så sett i backspegeln om några år så tror ja det va bra att ta emot dessa Syrier ..är ju tandläkare läkare och allt möjligt.. ..at vi sen har en sosseregering i Ämål kan vi helt tacka moderaterna för som inte kunde samsas ..med centern..

 
Ingen bild

Åke Olsson

21 september 2015 11:15

Ett stort tack till dig P.Enning,för svar.Något svar från några beslutsfattare förväntar jag mig ej,ty linjen är vald.Tystnad

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

22 september 2015 09:24

Det du P.Enning orerar över visar på hur dåligt informerad du är.

Att lämna in ett medborgarförslag till Åmåls kommun är fullständigt döfött. Kommunen tar flera år på sig innan de tar upp det i fullmäktige. Och tar de upp ett förslag i fullmäktige gör de detta på ett sätt som är en stor skam för hela kommunen. Klantigt? Knappast! De är utstuderat onda. Det är det som är problemet.

Jag lämnade in ett medborgarförslag. Efter ett par år tog de faktiskt upp det i fullmäktige - men då på sista fullmäktige mötet innan julen. Alltså den 22 december.

Sen kom helgledigheter och semestrar och i slutet på januari, om jag inte minns fel så var det den 22 januari som jag fick besked om avslag på mitt förslag, men att jag kunde överklaga beslutet. Problemet var bara det att överklagandetiden gick ut redan den 13 januari. Så att lämna in medborgarförslag till Åmåls kommun är som att kasta yxan i sjön.

Sen fortsätter du att pladdra om omöjligheten med frågestund i fullmäktige. Men Färgelanda t.ex., de har ju frågestund. Jag har själv varit där och ställt frågor. Så visst går det att ha en frågestund i fullmäktige.
Och vad jag minns så var det då ingen som "rusade in" i fullmäktigesalen utan alla gick in lugnt och stilla. Så du överdriver allt en hel del. Men det är väl för att föranstalta något omöjligt som i verkligheten är fullt möjligt. Så välkommen in i verkligheten.

Och varför skulle inte kommunmedborgarna få "orera om allt mellan oklippta häckar till vindsnurror"? Alla problem och hemskheter måste vi medborgare kunna få prata om - och varför inte i fullmäktige? För där sitter ju de som fattar de kommunala besluten. Men du kanske tycker att vi kommunmedborgare ska gå ut i skogen och prata med älgarna? Men älgar och vildsvin fattar ju inga kommunala beslut, vad jag känner till. Men om du har kontakter med vissa vildsvin kan du väl tipsa oss andra om vem vi ska prata med ...

Sen lovordar du invasionen av ekonomiska lycksökare, muslimska IS-krigare och krigsflyktingar. Att alla dessa skulle vara högutbildade stämmer inte alls. Inte heller att alla är från Syrien. Och om nu alla dessa är så "högutbildade" som du låter påskina, varför slänger de då sina pass och identitetshandlingar innan de kommer hit? Vi vet ju egentligen ingenting om vad dessa är för ena. Än mindre vet vi vilka utbildningar de skryter om att de har.

Dessa invällande lycksökare höjer du till skyarna medan du spottar på våra barn; "våran generation mellan 20-35år som levt på bidrag och legat på soffan hela tiden". Att du inte skäms? !!!

Hade det funnits arbete åt våra barn så hade de varit på jobb för länge sen och inte "legat på soffan". Du föraktar våra barn och det gillar jag inte.

Till sist anklagar du moderaterna för att de inte kunde samarbeta med centern. Men vem kan samarbeta med centern? ??? Speciellt den centern som häckade i Åmåls kommunalfullmäktige.

Nä, du "orerar" om saker som du inte vet något om. Du har tydligen en åsikt som är framsprungen ur lösa rykten och populistiskt politiskt smörja serverad genom regeringsstyrd massmedia.


.

 
Ingen bild

P.Enning

24 september 2015 21:34

Svar till Dag:Det är klart att Dag skulle vakna upp ur sin törnrosasömn ..antar att du mådde jättebra igår då uppdrag granskning visade hur de stackars romerna fick sina hem förstörda av grävskopor.. ..har du någonsin besökt NÄL el Uddevalla sjukhus under senare år så borde du också ha upptäckt att de flesta läkare där faktiskt är färgade.. ..de facto..vi har ett klart underskott på b.l.a läkare här i Sverige.. ..det går ju inte att beskylla alla mörkhyade för att vara ISIS ..de välbärgade (alltså de högutbildade i Syrien)plundrar Assad ..så de får fly från hus och hem med det dom kan rädda ..(skulle inte du göra detsamma)de fattiga däremot och obildade har Assad inget intresse av att plundra.. ..om sedan en och annan tappat bort sitt pass eller utbildningsbevis när flotten har kantrat vore ju inte så konstigt.. ..Du beskyller mej ungefär som om ja vore för massinvandring emedan ja försöker påpeka att vi enbart skall ta emot flyktingar som kvickt kan bli självförsörjande.. ..och dessutom kan öka både våran tillväxt och nationalekonomi.. ..till och med USA och Kanada har öppnat armarna för dessa Syrier som till stor del är kristna och får fly för de inte kan acceptera Islams vedervärdiga religion.. ..många av dem heter för övrigt engelska namn vilket de inte skulle gjort om de vore muslimer.. ..om sedan en och annan muslim försöker glida med i samma våg så är det ju bara att skicka hem honom om han klär sin fru i slöja.. ..för då har han inget här att göra.. ..Självklart skall vi ha en hård kontroll av alla vi tar emot i detta rike.. ..de som inte följer våra förordningar skall utvisas omgående ..men vi skall inte hacka på dom som sköter sej och vill arbeta för sin brödföda.. ..du tycker att ja klankar ner på våran yngre generation som hellre lever på bidrag än arbetar .. ..tack och lov så finns det många av dem som faktiskt arbetar ..har själv aldrig varit arbetslös ..jobbat sedan ja var 14år.. ..ingen av mina vänner har heller varit arbetslös så för den som verkligen vill arbeta finns det alltid arbete.. ..men tyvärr alldeles för många som hellre lever på bidrag... ..ja fattar inte hur människor kan växa upp i en så stor avsaknad av stolthet att de inte hellre hoppar ned för ättestupan ..än att skyller på ADHD el dyl för att bi försörjd av staten.. ..den som inte arbetar skall inte heller äta ..står det i våran västerländska bibel..

 
Ingen bild

"Hittepåjobb"

25 september 2015 23:39

Orosanmälningarna ökar...Angående massinvandringen och ensamkommande "barn" Åmål kommer inte undan. Nya jobb som bl.a stationsvärdar på järnvägsstationen. Vad har detta för funktion? Två spår att välja, ingen ledsagning behövs. Nej satsa först på våra arbetslösa barn/ungdomar och rusta upp dem med arbetskläder och lättare arbetssysslor.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

26 september 2015 08:03

Till P.Enning: Om det nu står i din bibel, såsom du hävdar, att "den som inte arbetar skall inte heller äta" så tycker då jag att den guden är grym, hård och hjärtlös. Lika hjärtlös verkar du själv vara som hånfullt raljerar över de som på grund av sin sjukdom inte kan arbeta.

Och inte heller begriper du varför de inte väljer att hoppa utför i en ättestupa istället för att gå omkring och vara sjuk. Vad är det för drog du intagit? Eller är det någon som slagit dig i skallen då du nu blivit så avtrubbad att du inte har den minsta empati för de som drabbas av sjukdomar, eller är du bara sån där av födseln och ohejdad vana?

Och när du också tänker utvisa den muslim om han klär sin fru i slöja. För, som du skriver: "då har han inget här att göra". Har inte din hjärtlöshet tagit alldeles för stora proportioner när du tänker utvisa människor tillbaka till krig och elände enbart på grund av deras klädsel? Det finns ju andra allvarligare orsaker till att utvisa dom. Klädseln??? Talibanerna går ju också omkring och piskar de som inte bär rätt klädsel. Du är ju inte bättre än en taliban.

Och om nu de muslimska läkarfruarna bär slöja ska du tydligen kasta ut hela familjen. Hur går det då med din iver att få tag på läkare?

Du skramlar vidare med din fula rostiga cykel att: "för den som verkligen vill arbeta finns det alltid arbete". Detta är ren lögn!

Du är alltså inte bara, så som din påstådda gud, hjärtlös och grym, du är dessutom en hemsk ondsint lögnare. För 7 % av Sveriges befolkning går arbetslösa, och det av den enkla anledningen att det INTE FINNS NÅGOT ARBETE för alla dessa stackars människor att gå till.

Du skriver rakt ut att: "vi skall inte hacka på dom som sköter sej och vill arbeta för sin brödföda". Innebär detta att det är lovligt att hacka ihjäl 7 % av Sveriges befolkning bara för att det inte finns arbete åt dom? Och om det nu är 7 % av befolkningen som går arbetslösa, varför då importera ytterligare 1000 nya arbetslösa per vecka? Ja, det finns väl en och annan läkare med i den strömmen men tusen nya läkare per vecka handlar det då definitivt INTE om. Knappt en per tiotusen heller.

Och jag vet inte om det skulle vara så trevligt att bli undersökt av en muslimsk läkare vars "bibel" (koranen) uppmanar honom att skära halsen av mig för att han ska få frid i sinnet. Det finns ju också gränser för vad man kan kräva av en patient att denne ska våga utsätta sig för ...

Det enda jag håller med dig om är att vi borde upprätta gränskontroller där vi kan kolla ALLA som vill in i landet. Att slopa alla gränskontroller för inkommande är fullständigt vansinne. All den stund det med i denna strida ström av invällande s.k "flyktingar", finns terrorister med ett enda uppdrag att döda oss som inte vill tro på deras pedofilprofet och hans mordiska gud.

Att: "en och annan tappat bort sitt pass eller utbildningsbevis när flotten har kantrat" tror jag inte på alls. De har medvetet kastat alla sina handlingar för att dölja varifrån de kommer och hur gamla de är. Och det för att kunna ljuga ihop vilka lögner som helst.

De har heller inte bara kastat sina handlingar, de har även kastat överbord de kristna som var med på "flotten". Det är dessa muslimska "överlevare" du vill ha in i landet om de har rätt yrke.

Du skriver: "antar att du mådde jättebra igår då uppdrag granskning visade hur de stackars romerna fick sina hem förstörda av grävskopor".

Jasså, du kallar det där för "hem"? Det var ju bara en massa bråte och skräp som de dragit ihop på mark som de inte har tillstånd att ockupera. Vi har faktiskt lagar och förordningar i Sverige. Hade vi inte det så vore vi ju en total anarki. Att det finns någon överhuvudtaget som vill upprätthålla lag och ordning är ju bara bra! Medan du förespråkar utländska kriminella gäng och deras OLAGLIGA handlingar. Vet du inte att det är olagligt att hjälpa brottslingar?

Ska jag tälta ute i naturen så får jag inte tälta där mera än ett dygn utan markägarens tillåtelse. Varför ska då vissa få bygga upp hela presenningsläger för permanent boende utan tillstånd alls? Och det utan toaletter! Du är ju inte riktigt k... ! Tycker du verkligen att dessa "hem" är lämpliga boplatser för barn att växa upp i?

Det är dags att vakna nu! Innan vi alla blivit tagna av daga på sängen ....



.

 
Ingen bild

P.Enning

26 september 2015 21:36

Svar till Dag:ADHD är väl ingen sjukdom ...det är någonting som psykologiska socialassistenter hittat på för att skapa (en lönande) sysselsättning år sej själva .. ..bakom flötet kalla man det förr i tiden.. ..och självklart kan väl dessa människor klara av enklare arbetsuppgifter som att gå och röja i skogen exvis.. ..i stället för att samhället skall ge dem kontanta medel så de föredrar att fortsätta ligga på soffan och leka med dataspel.. ..ja tycker inte ett dugg synd om folk som utnyttjar systemet ..skicka dom på arbetsläger där de till att börja med kan få lära sej att gå upp på morgonen....däremot så tycker ja mycket synd om människor som faktiskt är sjuka i Cancer ...kanske rullstolsbundna o.s.v för att de p.g av de förstnämnda inte kan få den hjälp och vård de borde kunna få.. När det gäller invandrarfrågan är det färdigdiskuterat från mitt håll ...Syrier som flyr för de inte accepterar Islam anser ja att vi bör välkomna i den mån vi har möjlighet. När det gäller Romer så förstår ja naturligvis att ägaren till den sommarstuga som de occuperat inte precis hoppade av glädje.. ..att bryta sej in i någon annans hem är en av de värre försyndelser som går att begå.. ..Vad en husägare hade gjort i Mississippi under samma förhållande förstår nog de flesta.. ..men vi får tänka på att det här va inga vanliga tjuvar som försökte stjäla kontanter eller dyl.. ..de ville väl bara ha tak över huvudet ..vilket ja ser som en förmildrande omständighet.. .om än inte godtagbar ..antar att 99% av de 4-5000 romer som vistas i Sverige f.n inte skulle göra det samma.. du vill alltså kasta ut alla romer vare sej de lånar andras sommarstugor eller ej.. I mitt lexikon Nordisk familjebok från 1922 står det på Zigenare att de egentligen tillhör det judiska folkslaget.. ..vill du kasta ut alla judar också?

 
Ingen bild

Du har rätt, f.d Åmålsbo

1 oktober 2015 23:51

Nu är Bert Karlsson på gång i våra trakter. Säffle har fått ett asylboende med plats för minst 100 flyktingar. Verkar som om ingen visste detta i förväg. Utom ägaren till boendet som vill vara med och tälja guld. Vilken dag som helst kommer detta att hända i Åmål också. Vad har vi för tomma byggnader?
"Åmål den gästvänliga staden". Kanske finns osålda villor på gräddhyllan Höganäs.

 
Ingen bild

Fd Åmålsbo

3 oktober 2015 19:01

Stadt, Dalhall, Stora Strand och Kristinedal är ställen som skulle passa bra att använda som asylboenden. Dessutom finns ett antal kommunala idrottsanläggningar i staden. Med tanke på inflödet på 1200-1500 asylsökande per dag, eller 400 000 per år, så får vi nog förbereda oss på att det kommer att bo asylsökande överallt.

Det går säkert att skaka fram tomma sommarstugor också om det behövs.

 
Ingen bild

Åke Olsson

3 oktober 2015 19:27

En fråga till Fd Åmålsbo .Om Stadt och Dalhall skulle bli asylboende.Var skulle eventuella gäster ta vägen för besök i Åmål?

 
ingen

ingen

3 oktober 2015 20:03

om vi får in tillräkligt många invandrare så behöver vi inga gäster

http://url

 
Ingen bild

Flashcrash

3 oktober 2015 20:32

Såg häromkvällen på TV om en kvinna som hade bott 4år i ett flyktingläger och där hunnit skaffa sej 3 barn ..och nu väntade sej försörjning i något annat land.. (troligtvis Sverige) ..våldtar dom varann i flyktingläger eller? ..hur kan någon bara komma på tanken att sätta ett barn till världen emedan man råkar befinna sej i ett flyktingläger.. ?!

 
Ingen bild

Fd Åmålsbo

3 oktober 2015 22:13

@Åke Olsson: det är en fråga som inte verkar spela någon roll. Hotellägare tjänar mer på att få sina rum överbokade av Migrationsverket än att stå med halvtomma (eller mer än så) hotell. Var betalande gäster ska bo väger ganska lätt när hotellägare inser hur mycket pengar som finns att tjäna på att ta emot asylsökande.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards