Direktlänk till inlägg 17 augusti 2016

Tuta och kör och våra politiker står utan verktyg att laga det samhälle som nu håller på att förstöras. .

Av tommy norum - 17 augusti 2016 10:11Trots dagliga rapporter i media om våldtäkter bilbränder, mord, kriminalitet, svenskarnas tvingas att anpassa sig i offentliga miljöer,  invandrartäta kommuner som går på knäna ekonomiskt, invandringskostnader som rakar i höjden,  så verkar inte våra politiker värst bekymrade över tillståndet man ställt till med i sin naiva flyktingpolitik utan hävdar fortfarande att det är bra för SverigeDet finns bara bara två forskningar  om invandringens kostnader de senaste tjugo åren  Det är ett väldigt litet fält

Desto fler är de som har bestämda uppfattningar i de här frågorna utan en susning vad de pratar om.


vänsterekonomerna Sandro Scoccos och Lars Fredrik Anderssons rapport 900 miljarder skäl att uppskatta invandring (Arena) hävdas att statskassan får mycket stora tillskott genom invandring ett sannolika antaganden om flyktinginvandrarnas framtida arbetsinkomster och skattekraft.

 

Men när vi vet enligt SCB-uppgifter att invandrarnas ekonomi och sociala förhållanden rejält från de inrikes föddas. Välfärdsstaten är beroende av att både män och kvinnor har sysselsättning och den med den vänsterekonomernas prognos bygger på det kan det bli problem när kvinnliga invandrare av kulturella skäl hålls borta från arbetsmarknaden. 

 

De tre kommuner som har högst andel invandrare – Södertälje, Botkyrka och Malmö – är ekonomiska katastrofzoner. Snittinkoms­terna och skattebaserna fortsätter att falla år efter år. Man kan ju fråga sig hur vänsterekonomerna kommit fram till sin slutsatts i sin prognos när man har värkligheten inpå knuten att ta del av. 

     

Om det inte vore för de kommunala utjämningsbidragen skulle Malmö redan vara bankrutt 

– Vad händer när resten av Sverige har nått dit där Malmö befinner sig nu? Det här är inte frågor där det finns olika åsikter. Vi har officiell statistik över eländet men ingen vill ta sig tid att dra de politiska slutsatserna utan man fortsätter som om ingen ting har hänt ute i Sverige på grund av en invandring som man i åratal låtit gå på utan den minsta reflektion av resultatet. 

 

Man har inte ens lyckats lösa utanförskapet medan det varit ganska hanterbart och vem tror att man lyckas bättre nu kan man fråga sig med den explosion i tillströmning de senaste 2 åren.

Bara att ta del av arbetslös statistiken för utlandsfödda för att förstå att om våra politiker tar vänsterekonomernas prognos som sanning då ligger Svenska folket risig till i det sociala välståndet som vi byggd upp under flera år.  

 

Frågan man borde ställa sig om innebörden i ordet solidaritet betyder när vi nu lägger  kanske 100–150 miljarder på några väldigt få flyktingar me­dan man förvägrar tiotals miljoner någon hjälp alls.


– Den summa Sverige lägger bara på det ini­tiala mottagandet av flyktingar är dubbelt så stor som FN:s samlade budget för alla flyktingar i världen. Prata om sunt förnuft i vår invandrarpolitik när vi vet att ca 50% av de som får uppehållstillstånd i Sverige inte har skyddsmotiv utan får stanna av andra skäl. 


Men det som stör många är att när regeringen drog i sin nödbroms berodde det på att mottagningssy­stemet höll på att kollapsa och inte på att politiken hade omprövats och att våra politiker dragit lärdom av hur Sverige utvecklas med utanförskap, bostadsbrist, kriminalitet, arbetsbrist för utlandsfödda där vi vet att ca 33 % saknar grundutbildning av de som kommer hit och har svårt att få ett arbete.

 

Nej tuta och kör, påhejade av vänsterfalangen så får vi se vad som händer. Att det händer det ser vi dagligen i media, händelser som man på alla sätt försöker hitta orsaker till men aldrig kommer till rätt slutsats i sina försök att dölja de negativa verkningarna det fört med sig ute i samhället för sin naiva flyktingsyn.         


 tn


 

  

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Tisdag 27 okt 14:34


     Cwejman och Arpi med sin bok -  så blev vi alla rasister- beskriver att det är inte så lätt att komma förbi rasiststämpeln .       Hur skall man komma ifrån rasisttänkandet när man i praktiken ser till att olika raser skall rep...

Av tommy norum - Måndag 26 okt 10:45


  Att många människor bär på uppfattningen att vi befinner oss i en akut klimatkris är kanske inte så konstigt om man lyssnar till vad som förmedlas via våra medier. Jag vill gärna poängtera hur fel slutsatserna kan bli om man inte intresserar si...

Av tommy norum - Söndag 25 okt 12:37

      Muhlbocks pensionat runt år 1910-20.     1910-20 talet   En bild av Eds marknadsplats före år 1900. Dungen till vänster på bild uppfördes Muhlbocks år 1907.   Till vänster om bron det dåvarande  Turisthotellet - till höger ...

Av tommy norum - Söndag 25 okt 10:35


            Känslan av att befinna sig i ett krig         Det finns inget annat land i världen som svenska nyhetsjournalister betraktar lika strängt ideologiskt som USA. Konsekvensen är att svensk media inte lyckas förmedla ett av de sto...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se