Direktlänk till inlägg 19 augusti 2016

Då kom beviset till slut att polisen sysslar med mörkning av händelser i samband med sexövergrepp på festivalerna. .

Av tommy norum - 19 augusti 2016 19:00



 

Så kom då beviset att polisen att polisen håller på med mörkning för att undvika rasism och för att inte spela Sverigedemokraterna i händerna. Att kvinnorörelser passar på att anklaga den Svenska mannen för övergreppen utan att myndigheterna reagerat och klarlagt händelsernas sanning gör ju att man är på väg att skapa ett missförhållande mellan könen i Sverige när kvinnorörelsen och också andra försöker göra den Svenska mannen till syndabock över den  av sexuellt ofredande som har ökat lavinartat efter massinvandringen av flyktingar.



Polisens internrapport om massövergreppen i Kungsträdgården kanske ändå får stopp på alla som hävdar att den svenska mannen har del i den ökning med sexuella övergrepp på festivaler och att det har samband med att kvinnorna numera anmäler i större grad. Man blir aldrig förvånad över hur vissa kan totalt lämna det sunda förnuftet bakom sig och påstå en massa saker utan det minsta belägg för sina påståenden. 


We are Sthlm är en årlig ungdomsfestival sponsrad av Stockholms kommun och  som äger rum i Kungsträdgården. Festivalen blev uppmärksammad för de sexövergrepp som begicks 2014 och 2015 av gäng av unga män. En del försöker skylla på den Svenska mannen som boven i dramat.


”Trots att polisen kände till övergreppen beskrev man utåt festivalen 2015 i lugna ordalag. ”Det har varit förhållandevis få brott och få omhändertagande med tanke på deltagarantalet”. Enligt Södermalmspolisens chef Peter Ågren, då kommenderingschef för festivalen, är en av anledningarna att man inte har berättat om övergreppen att man inte vill underblåsa rasism. – Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna.”


 Men internraporten säger ett helt annat läser vi när en  källa inom polisen läckte information om Stockholmspolisens hantering av We are Sthlm  .


Här är ett utdrag från raporten:

 

“En stor problemgrupp under kvällen har varit  ett ungdomsgäng om ca 50 personer. Dessa är s.k ensamkommande flyktingungdomar, företrädesvis från  Afghanistan.  Flera  ur gänget greps för sexuella ofredanden. Gänget stod även för merparten  av  bråken  under  kvällen,  bl.a .  det  då   målsäganden fick armen avslagen. Gänget återkommer varje kväll och de gripna släpps ut ganska snabbt efter införandet. Kommenderingen försöker arbeta offensivt och riktat mot denna gruppering, men upplever att varken rättsväsendet eller samhället i övrigt har de verktyg som krävs för att förhindra att dessa unga män återfaller i liknande brottslighet.”


“Stora ungdomsgäng har sökt konfrontationer med varandra under kvällarna. En polisiär framgång har varit att snabbt identifiera och omhänderta anförarna, varpå läget då lugnar sig avsevärt. Gängen har i år varit lite större och äldre än tidigare år (ca 50-tal, 16-20 år). Mest  utåtagerande har ett ungdomsgäng av s.k ensamkommande flyktingungdomar varit, de flesta från Afghanistan. Även ett gäng med Marockanska ungdomar har varit mycket våldsaktivt”


Ärendena företer vissa betydande likheter. Detta i så mening att samtliga målsägande är flickor födda 1999-2002, att gärningsmännen – med undantag för två ärenden där det saknas signalementsuppgifter och ett ärende där gärningsmannen bara uppges ha “svart kort hår, ljus i hyn” – anges vara av utländsk härkomst, samt att alla anmälda brott bestått i att gärningsmännen tafsat på målsägandenas bröst, rumpa eller skrev samt, i några fall, även kysst henne eller försökt knäppa upp eller dra av hennes byxor.


Hundra procent av kända gärningsmän för tafsandet i Kungsträdgården hade utländsk bakgrund. Detta har Polisen aldrig tydligt talat om. Fyra eller fem hade Afghansk bakgrund. Polisens rapport tydliggör inte om gärningsmannen med persiskt tolkbehov var iransk medborgare eller Afghan uppvuxen i Iran. Ytterligare tre identifieras som svenska medborgare av utländsk härkomst.



Raporten kan laddas ner här 


 http://tino.us/wp-content/uploads/2016/08/avskrivning-WAS-2015-final.pdf


Det måste kännas bittert för alla dessa naiva medborgare som in i det längsta försöker blunda för det som nu sker i Sverige. All förnekelse om hur det står till i verkligheten men som det sedan visat sig att de förr eller senare får finna sig att anpassa sig till när man lämnat strutsmentaliteten bakom sig.  


tn


 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

19 augusti 2016 19:46

Att polisen mörkar vissa händelser spelar ingen roll. Sverigedemokraterna är störst ändå.

Se senaste undersökningen:
https://d25d2506sfb94s.cloudfront.net/cumulus_uploads/document/0ucuiwryv7/Valjaropinion%20Metro%20Jan2016.pdf

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards