Direktlänk till inlägg 4 juni 2014

Sune Tholin fortsätter att spy galla i sin krönika hur våra politiker skött Dalbo-båtar affären.

Av tommy norum - 4 juni 2014 07:00



Sune Ingvar Tholin
Sune Tholin fortsätter att spy galla över våra politiker när de inte vill dansa efter hans pipa




Sune Tholin fortsätter oförtrutet att använda PD för sina högs personliga intressen när han gång på gång i tidningen kommer med påståenden att kommunen betett sig skamlöst mot en båtföretagare.


Att hyreskontraktet i första skedet gav företagare en hyressubvention på närmare en halv miljon om året i minst tjugo år och att sedan den nya politiska ledningen genom branden fick tillfälle att förhandla om kontraktet som i nuläget inte belastar vårt gemensamma skattekonto det vill Sune Tholin fortfarande inte låtsas om .


Att sedan Sune Tholin tycker att kommunen skall lägga sig platt i en ekonomisk uppgörelse får väl stå för honom men där våra politiker gudskelov har en annan uppfattning hur man skall förvalta våra gemensamma resurser..

Jag förstår inte rädslan av att låta en domstol avgöra tvisten, då får vi medborgare ett kvitto på om våra politiker och tjänstemän handlat rätt hur våra skatter skall användas. Kanske blir utgången med resultat som när Sune Tholin och co bestämt påstod att upphandlingen och marknadsföringen av lokalerna för skaffande av en ny hyresgäst som var villig betala en hyra som gjorde att skattebetalarna gick skadelösa ur affären inte var okay utan överklagades där det visade sig att kommunen inte var ute och cyklade som Sune påstod i sin tidning.


Frågan är väl om Sune Tholin kan hitta en enda företagare som anser detta ger grogrund till det dåliga företagarklimatet i kommunen och skulle vara det avgörande i hur våra företagare uppfattar företagarklimatet


Jag undrar om inte just det förhållandet där våra politiker avslöjas med byxorna nere hur illa man skött förvaltningen av hur våra skatter skall användas där väl också försöket att driva restaurangrörelse med skattepengar i botten har en viss betydelse i sammanhanget hur man ser på politikernas kompetens i företagarfrågor. Och det som man som utomstående slås av är att de kommunala tjänstemän som var ansvariga för eländena har en kompisrelation till , just det, till Sune Tholin.

Så jag tror nog Sune Tholin mer bryr sig om att försvara sina kompisar när de ställer till det utan att vilja ta till problemen utifrån en mer objekt syn där också skattebetalarnas- medborgarnas- intresse vägs in .

I dagens krönika är det Hanstål (M) och Thorin (Fp) som får sig en känga för att de inte vill dansa efter Sune Tholins pipa. Förut har det varit Michael Karlsson (S) Gustav Wennberg (S) för att inte tala om en del av våra tjänstemän som behandlat ärendet utifrån vad kommunallagen säger och utifrån hur man skall förhålla sig till våra gemensamma resurser fått stå ut med i osakliga inlägg i PD:s krönikor.

..

Så Sune jag tror att du är ganska ensam om att tolka det sämre företagsklimaten med utgångspunkt från dina värderingar hur Dalbo båtar affären har skötts. ..

.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards