Direktlänk till inlägg 13 juni 2017

Sverige har krackelerat. Problemområdena sprider sig som en löpeld över landet. .

Av tommy norum - 13 juni 2017 07:00

 Det är krisstämning. Ledningen inser att den måste presentera en trovärdig handlingsplan, problemet är bara att det inte finns särskilt mycket att göra, säger en källa.




Sverige har fått nya problemområden – ”krisstämning inom polisledningen, Ledningen inser att den måste presentera en trovärdig handlingsplan, problemet är bara att det inte finns särskilt mycket att göra, säger en källa. ”Det är nog inte bara inom polisledningen som det råder krisstämning kan man tänka. En och annan politiker som försvarat och har ansvaret för den naiva flyktingpolitik som bedrivits får sig säkert en tankeställare i vad de ställt till med. 


Bildresultat för kvotflyktingar

Samtidigt som Sverige håller på att krackelera så har regeringen bestämt att ta vi emot 3 400 kvotflyktingar i år , vilket är en kraftig ökning jämfört med i fjol.


Åtta nya bostadsområden klassas numera som särskilt utsatta områden. Det visar hemligstämplat material från polisens Nationella operativa avdelning, NOA, som Dagens Nyheter tagit del av. Det betyder att Sverige nu har 23 särskilt utsatta områden, från tidigare 15. Och bostadsområderna som är särskillt utsatta sprider sig sakta men säker ut över landet som en löpeld på grund av en ökad invandrartäthet i bostadsområdena . Här finns det småkommuner med lite över 10 000 innevånare som drabats av kriminella invandrargrupper som tagit över.

 

Redan 2015 borde några av de nytillkomna områdena på listan ha funnits med, berättar Linda Staaf som leder Noa:s underrättelseavdelning.

Fakta Särskilt utsatt område

  • Allmän obenägenhet att delta i rättsprocessen
  • Svårigheter för polisen att fullfölja sitt uppdrag
  • Parallella samhällsstrukturer
  • Våldsbejakande religiös extremism
  • Närhet till andra utsatta områden

Särskilt utsatta områden. Edsberg, Sollentuna 1. Vivalla, Finnsta, Upplands Väsby 2. ,) Fornhöjden, Södertälje 3. . Hagsätra/Rågsved, Stockholm 4.. Hovsjö, Södertälje 5. . Hässelby/Vällingby, Stockholm 6.  Rissne/Hallonbergen, Sundbyberg 7. . Skogås, Huddinge 8.  Smedby, Upplands Väsby 9. . Sångvägen, Järfälla 10.. Smedby, Upplands Väsby 11. . Sångvägen, Järfälla 12. . Termovägen, Järfälla 13. . Älvsjö/Solberga, Stockholm 14. . Östberga, Stockholm 15.

Källa: Polisen

Fakta: Nya utsatta områden

Norrby och Hässleholmen/Hulta i Borås,Tynnered/Grevegården/Opaltorget i Göteborg,Karlslund i Landskrona,Nydala/Hermodsdal/Lindängen i Malmö,Fittja och Alby i Stockholm,Gottsunda i Uppsala

 

Att sedan allt fler brott i samhället är en direkt följd av invandringen där tex i varenda kartläggning som Brottsförebyggande rådet (BRÅ) har gjort av vilka som begår sexualbrott är män med utländsk bakgrund kraftigt överrepresenterade. – De pratade inte svenska. Så mycket kan vi konstatera


Unga män med invandrarbakgrund står också till största delen bakom vågen av skottlossningar. Av 100 personer som knyts till mord och mordförsök med skjutvapen har 90 minst en utlandsfödd förälder, visar DN i en granskning som hade varit omöjlig att publicera för ett halvår sedan. Artikeln innehåller även andra fakta med vad som tidigare ansågs vara rasistiska förtecken. 

 

DN redovisar att en övervägande majoritet, cirka 80 procent, har rötter i de områden i Mellanöstern respektive norra Afrika varifrån de stora grupperna av nyanlända kommit de senaste tjugo åren. Irak, Iran, Libanon, Turkiet, Somalia och Eritrea är särskilt vanligt förekommande.


Det vi kan konstatera är väl att man helt plötsligt i media tydligt pekar ut vilka nationella minoriteter som är mest benägna att använda dödligt våld samt vilken nationalitet som uppvisar den högsta arbetslösheten. Att man löper en uppenbar risk att drabbas bli kallad rasist när man publicerar denna typ av faktabaserade nyheter, nyheter som man bara för ett halvår sedan inte lät publicera med risken av att det skulle gynna Sverigedemokraterna.

 

Eller är det så att även journalisterna börjar förstå att man kan inte hur länge som helst undanhålla fakta i nyhetsfloran för det sätter tydliga negativa spår i förtroendet för mediebranschen med dessa ständiga mörkningar och vinklingar av fakta . 


Att det sedan följer en svans av ifrågasättare som inte själva har förmågan att ta till sig verkligheten genom att kunna läsa mellan raderna i nyhetsförmedlingen utan kategoriskt nekat till alla påståenden om att den negativa samhällsutvecklingen har en direkt koppling till invandrarsituationen.


Vi får väl hoppas att det blir andra ljud i skällan nu när även mediebranschens företrädare har lämnat rädslan att bli kallad rasist när man förmedlar verkligheten ute i samhället. Välkommen till verkligheten får man väl säja, kan bli ett tufft uppvaknade för många när man börjar inse att den var en helt annan än den man gått och trott på.    

     

 tn

 

 

 







Förklaring

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards