Alla inlägg den 17 mars 2017

Av tommy norum - 17 mars 2017 07:00


Sverigedemokraterna växer så det knakar. Om den här tendensen håller sig till valet så kommer SD bli det största partiet 2018. Medan väljarna flyr Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Moderaterna så växer Centern och Sverigedemokraterna så det knakar i opinionsmätningarna. Till och med KD har kravlat sig upp över 4% strecket. Kanske är det en del moderat sympatisörer och en och annan Liberal som tröttnat på Björklunds  politik där man  tycks tro att en ökning av lönerna löser alla problem. .

   

Trots intensiva försök från både media och politikeretablissemanget att sätta stopp för SD:s framfart så har medborgarna genomskådat alla försök att med desinformation göra partiet oseriöst utan fortsätter att ge partiet sitt stöd i opinionsmätningarna.

 

Den tiden är förbi när media ensamma på täppan kunde dirigera väljarna åt vilket håll de skulle gå i politiken. Nu finns det andra kanaler att söka information på till förtret för media maffian.  Att det sedan finns vanliga medborgare som också försöker ge bränsle till brasan med mer eller mindre oseriösa påståenden om SD på Facebook sidorna ger väl närmast ett patetiskt intryck när de mestadels rör sig så långt från verkligheten man kan komma i sin naiva drömvärld. .  

 

 


Anna Kinberg Batras kris blir allt djupare.

 

En ny mätning från Aftonbladet/Inizio visar att Moderaterna tappar kraftigt och nu bara har stöd av 17,6 procent.

Sedan valet har partiet tappat var fjärde väljare.. Men kan man vänta sig något annat när man har en partiledning som inte riktigt vet vilken fot man skall stå på i politiken.

 

tn

Av tommy norum - 17 mars 2017 07:00




Sven-Åke Runelid's Profile Photo, No automatic alt text available.

 


 

Tsunamiliknande flyktingvåg

 TVÅVÄGSSEGREGATION

När vi överraskades av en tsunamiliknande flyktingvåg av nyanlända var tillgång och efterfrågan på samhällets resurser inte synkroniserade. Vi blev översköljda och hann inte med i den anstormning av behov som plötsligt uppstod. Vi mobiliserade och ställde samhällets alla resurser till förfogande, men de räckte inte till och nu står vi vid vägs ände.

 

En känsla av hopplös uppgivenhet sprider sig bland samhällets tjänare. Några tappra eldsjälar kämpar fortfarande likt frälsningssoldater, emedan luften har gått ur övriga. Att ödsla mer kraft och energi blir som ett skott i mörker. Vi kan konstatera att de som vill integreras kommer, med lite god hjälp, att göra det av egen kraft. De som inte vill, blir kvar i sina landsmäns bosättningar. Det uppstår en tvåvägssegregation, när invandrare inte vill anpassa sig till vår kultur och när vi inte vill att deras kulturer skall spridas i vårt samhälle.

 

Det blir till slut vi mot dom och det kommer ingen att tjäna på. Det är tillräckligt illa redan nu. Glöm inte bort att det fortfarande finns egna medborgare, som också vill ta del av våra gemensamma resurser. Mångfald kan vara berikande, men ska inte förväxlas med enfald.

 

Sven-Åke Runelid


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards