Direktlänk till inlägg 6 juni 2017

Kommunanställda i Åmål har sexuella relationer med ensamkommande flyktingpojkar utan att de ansvariga politikerna reagerar .

Av tommy norum - Tisdag 6 juni 07:00


Kommunens anställda i Åmål dansar magdans och super sig fulla och har sexuella relationer med ensamkommande flyktingbarn. 
Bildresultat för Åmåls kommun

Michael Karlsson kommunalråd ( s ) har man tappat allt sunt förnuft I det Socialdemokratiskt styrda Åmål ?  Tydligen ingen koll alls vilka man anställer för att ta hand om de ensamkommande barnen i kommunen. Det där med att ta ansvaret för integrationen för de ensamkommande barnen var tydligen inget man prioriterar. Kanske inte så underligt att vi har problem på biblioteken och på stan med de förebilderna som kommunen ställer till förfogande för uppgiften.   
 

Personal på ett HVB hem i Åmål drack alkohol och umgicks med en minderårig som bodde på HVB-hemmet. En av dem har också haft en intim relation med den minderårige.

 

Det är en kväll i Åmål. I en lägenhet på orten dricks det en hel del alkohol. Vissa i sällskapet beskrivs som berusade. Det kräks, det dansas, och till och med ett bord går sönder. I lägenheten finns då bland annat en minderårig ungdom som bor på ett HVB-hem i kommunen. Och flera ur personalen på HVB-hemmet.

 

”Det här är inte okej”

 

Men från flera personer får SVT Nyheter Väst uppgifter om att det inte bara var festandet som var olämpligt den kvällen. Flera källor uppger att det funnits en sexuell relation mellan en anställd på HVB-hemmet och en minderårig ungdom. Även Åmåls kommun har startat en utredning, och därifrån får vi tag i en film.

På filmen dansar en kvinnlig anställd intimt med en minderårig person från HVB-hemmet som sitter i en fåtölj. Den korta filmen är bara 12 sekunder lång, men får ändå Inspektionen för vård och omsorg, IVO, att reagera.

 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/har-ger-personalen-den-minderarige-en-lapdance

 

 

– Det här är inte okej, såklart. Att personal har ett sådant förhållningssätt till barn som de jobbar med, det ser inte professionellt ut, säger Maria Björklund, enhetschef vid IVO.

– Det här barnet förlitar sig på att HVB-hemmet är det trygga hem som man bor i på heltid. Så det kan betyda allt, om relationen till personal är professionell, trygg och så vidare, säger Maria Björklund.


”Är beklämmande”

SVT Nyheter Väst har varit i kontakt med ett stort antal personer med insyn i HVB-verksamheten på kommunen. Från flera olika håll har vi fått uppgifter om att personal på HVB-hemmet haft sexuella relationer med ungdomar vid tidigare tillfällen. SVT har inte lyckats belägga uppgifterna, men det är uppgifter som också nått kommunen, som nu ska utreda även de misstankarna.

– Det här är beklämmande, och vi är väldigt förvånade. Vi vill verkligen ha in belägg för vem som har känt till vad, och underlåtit att agera. Det är högst allvarligt, säger Stipic.


År det här i Åmål ?

 

En anställd på ett HVB-hem i Västsverige har vid flera tillfällen använt ensamkommande flyktingpojkar som gratis arbetskraft. Pojkarna har bland annat fått bygga ett staket och måla hans altan, men också städa ur ett dödsbo, rapporterar GT.

 

tn

 

 
ANNONS
 
en som tror

en som tror

Tisdag 6 juni 19:31

till hvbhem nu får väl Åmåls komun vakna detta kan inte gått förbi nån avskeda allihop detta är ju en skandal men det kanske inte gäller åmål

http://url

 
en som tror

en som tror

Tisdag 6 juni 19:47

uvb-hem detta måste väl vara en av Åmåls största skandaler avskeda allihop nu bör nog Åmål vakna detta kan inte gått spårlöst förbi

http://URL

 
Thord

Thord

Onsdag 7 juni 04:12

Till en som tror.. Menar du att man ska avskeda alla??? På vilken grund ska det då stå i arbetsintyget.. Säg nu att om en Sotarmästare tar ex svarta pengar så ska alla åtalas eller bli av med kontrakten. Låter ju inte helt genomtänkt eller?

http://?

 
Ingen bild

oljemagnaten

Onsdag 7 juni 10:38

Är väl inte kommun som har hand om ensamkommande flyktingar ..skäll på migrationsverket i stället

 
en som tror

en som tror

Onsdag 7 juni 22:22

till en som tror allt en konstig jämförelse sotarn har väl inte supit utfört sex mot kunden angående arbetsbetyg skriv det dom har gjort det är ett jävla hymlande att kom ut????

http://url

 
inget kan

inget kan

Onsdag 7 juni 22:37

till oljemangneten migrations är ett skämt det vet alla nu men nog är det väl komunen som har tagit hit domsossarna slog sig på bröstet var så nöjda att vi fick hit så många nu har vi medaljens baksida grattis

http://URL

 
Ingen bild

oljemagnaten

Torsdag 8 juni 12:48

svar till inget kan: men vad har hänt då? ..några damer har haft sexuella lekar med några garanterat inte minderåriga ensamkommande pojkar/män..(som p.g av sin kultur garanterat inte dricker alkohol)Vad gör det? ..det är väl inte hela världen..

 
Ingen bild

oljemagnaten

Torsdag 8 juni 20:17

till inget kan. tycker inte man skall skälla så mycket på sossarna i just Åmål.. Michael har rett ut en hel del problem i denna kommun.. ..tänk om exvis Liberalerna hade styrt..!? ..då hade vi haft regnbågsflaggor i vart enda gathörn..

 
inget kan

inget kan

Torsdag 8 juni 21:45

till oljemangneten det värkar som du har koll på ålder å kultur dom får väl ta kulturen dit dom kommer har aldrig sett nån med dåliga kläder aldrig nån gråtigt alla har mobil alla röker jag är svenskfödd men jag har väl varit på fel plats dom fattiga som skulle hit kan inte köpa sig hit ingen vill ha dom hit men du är väl en som har ditt på det torra slut från mig??????

http://URL

 
inget kan

inget kan

Fredag 9 juni 20:51

till oljemagneten måste hålla med dig sossarna har lyckas i Åmål dom anställda inom äldreomsorgen fick vänta i 10 mån på rekoratift lön men det gick ju bra för dom har så bra lön se köpte vi sjösidan för 8mille hyr för 16.500 i mån bra affär sen sa dom vandrar hemmet för flytingar höjde hyran hoppas dom harbra ursäkter för detta lib är snart ute med mp dom behövs inte nu går sd fram

http://URL

 
Ingen bild

Nattugglan

Fredag 1 sept 01:26

Ja nu har Åmål fått bakläxa för sin utredning om "lapdancen" enligt IVO.
Den interna utredningen blev inte godkänd. Är det nån som blir förvånad. Allt ska sopas under mattan i lilla Åmål. t.ex våldtäkten på Kristinebergsskolan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Tisdag 12 dec 14:16

  Med otrolig precision får man väl säga när man lyckades pricka den preliminära tiden av överflygningen över Åmål med ca - 1 minut. Från min horisont från en balkong på Örnäs så var det svårt att få fram en julgran av överflygningen.  Men en mäk...

Av tommy norum - Tisdag 12 dec 07:00

  ”Det är alldeles uppenbart att många svenska judar känner obehag eller drar sig för att öppet visa sin judiska identitet”. Det säger Svante Weyler, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA) med anledning av den demons...

Av tommy norum - Söndag 10 dec 11:30

 Många reagerar starkt efter brandattacken mot synagogan i Göteborg och dödshoten mot judar i Malmö. Statsminister Stefan Löfven (S) säger att förövarna ska ställas till svars och C-ledaren Annie Lööf säger att hon blir förbannad över antisemitismen....

Av tommy norum - Fredag 8 dec 07:00


  Äntligen fakta om tiggeriet   Nu står det dock klart att det organiserade tiggeriet inte är en vandringssägen. Polismyndigheten har i en färsk rapport (Nationell lägesbild: Brottslighet med koppling till tiggeri och utsatta EU-medborgare i Sv...

Av tommy norum - Tisdag 5 dec 07:00


     Det är nog många pensionärer som uppfattar det som ett hån när regeringen föredrar att lägga miljarder på ensamkommande utan asylskäl i stället för få upp inkomsten för våra fattigpensionärer eller ta bort den orättvisa skatten för pensi...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

34 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se