Direktlänk till inlägg 19 juli 2017

Danska politiker i chocktillstånd när det visar sig att invandrarnas anpassning till samhället inte alls stämmer överens med det man trodde.

Av tommy norum - 19 juli 2017 07:00

 

 Bildresultat för invandrare i sverige


Har vi lika dåliga resultat som i Danmark av invandrarnas svårighet att anpassa sig till det land de bor i då kommer vi att få problem i framtiden ?  

 

 

Utlandsminister Ingrid Stöjberg kallar det katastrof när det visar sig att både andra och tredje generationen invandrare har en dålig skolgång och är mer kriminella och mer religiösa . De danska politikerna är i chocktillstånd när visar sig att anpassningen till det danska samhället inte alls stämmer överens med det man trodde. 

 

Hur det står till i Sverige det aktar sig noga regeringen att ta reda på. Här har man itutat svenska folket fördelarna med en stor invandring och blundat för verkligheten .Om det är som i Danmark att invandringen föder ökad kriminalitet, en dålig anpassning till samhället med dåliga skolresultat och en ökad religiös påverkan på individer så finns det en uppenbar risk att vi är på väg att ytligare öka utanförskapet och som kommer att dela samhället där många med invandrarbakgrund kommer att hamna långt ner på den sociala stegen. 

 

Bara att konstatera att ivrarna för en ökad invandring håller på att skapa ett klassamhälle av aldrig skådat slag. Det finns ju tidiga spår i det svenska samhället både i skolresultat, kriminalitet och religiösa tendenser som våra politiker blundar för. Moskéer växer upp som svampar runt om i landet och ingen vill eller törs göra en ordentlig analys hur det kommer att påverka det fria samhälle vi under generationer byggd upp.

 

Vi ser ju redan hur man sakta anpassar det svenska samhället att passa in på religiösa föreställningar om hur gemenskapen mellan män och kvinnor i olika sammanhang skall vara. Både i skolor och på offentliga utrymmen som badhus gör man en anpassning för att inte i onödan konfrontera andra religiösa uppfattningar bland invandrare hur mötet mellan könen skall vara. Man anpassar skolavslutningar efter invandrare som har andra religiösa uppfattningar än kristendom. Våra politiker har lagt sig platt i rädslan att bli kallas rasister om man står upp för de svenska värderingar som vi byggt upp under en hundraårs periods där den svenska kvinnans ställning i samhället sakta men säker förstärkts. 

 

En utveckling som man tydligen vägrar våra invandrarkvinnor när man inte vågar sätta ner foten och göra klart för vad som gäller i Sverige. Invandrarkvinnorna de har helt lämnats utanför den processen i åratal där man tillåter religiösa och kulturella värderingar i invandrartäta områden som för tillbaka kvinnans ställning minst hungra år i svenska mått. Så frågan är väl vilket samhälle är det våra politiker håller på att skapa?  Vi är på väg mot ett klassamhälle av aldrig skådad slag där våra politiker på alla sätt försöker dölja de konsekvenser som så uppenbart har framkommit under flera år men där våra politiker inte vill låtsas om var vi är på väg.                       

 

tn










 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

20 juli 2017 21:31

Det muslimska lycksökande klientel som vällt in i vårt land FÅR inte och VILL inte integrera sig i Sverige. De är muslimer och därmed är de ett parallellt folk. Deras mission är att vi skall integreras med dem och deras medeltida kvinnofientliga sätt att leva. De hatar alla som lever som vi gör i väst.

Att kasta sin dotter från balkongen, eller störta en homosexuell ut från ett höghustak är inte alls främmande för detta religiösa/politiska medeltida folk. Deras agenda är klar och den rapport jag läst säger samma sak: de håller på att bygga upp ett parallellt samhälle på svensk mark. De som inbillat sig att de kommer att integreras kommer att bli besvikna.

Det Sverige som vi byggt upp är numera borta för alltid. Det har Lövén sett till om. Tar vi inte tillbaka det lilla som ännu är kvar kommer alla vi svenskar att få det svårt vad det lider. För muslimerna tar över mer och mer. Och inte bara det, mat, kläder och husrum till alla dessa slukar allt mer och mer av våra skattepengar. Pengar, av det som skulle gå till vår egen sjukvård, skola, barnomsorg och äldrevård äts numera upp av dessa invällare.

Synd bara att det inte finns något politiskt parti som kommer att kunna rädda Sverige från detta medeltida religiösa/politiska elände som ockuperat vårt land. Och varför inte det nu då? Jo, problemet har växt fast inne i huvudet på tjänstemännen, massmedia, kyrkorna, ja alla inom förvaltningarna är omgjorda inne i huvudet. Och hur ändrar vi på det när massmedia INTE vill säga sanningen. De ropar efter att få ta bort yttrandefriheten och tryckfriheten. Ove Rydh, chefredaktör i PD är inte undantagen. Han vill ändra i insändarna man skickar in till PD. Han vaktar varje ord du vill skriva och har synpunkter på hur du ska tycka och tänka. Censuren är total på PD. Där finns ingen yttrandefrihet! Jo, om du tycker som han så är det inga problem. Men nu är det så att inte alla tycker som han Ove Rydh på PD.


Danskarna är mera öppna för sanningen i de här frågorna medan svenskarna sopar det mesta under mattan. Därmed kommer danskarna att klara sig bättre mot de medeltida muslimerna än vi svenskar. De svenska kyrkorna uppmanar ju de kristna att inte bära korset synligt runt halsen för att inte stöta sig med muslimerna. Medan muslimska kvinnor inte blygs det minsta för att bära sin förnedrande klädsel. En kyrka som skäms för sina symboler har tappat sin sälta. Den kyrkan duger inte till annat än att bli utkastad och nedtrampad av folket – och det blir de ju också allt mer och mer. Kyrkorna är numera inte värda att bära sina namn. Den kristna identiteten är borta med muslimska vinden som dragit in. Underkastelsen är total och förödelsen ser vi nu på våra gator och torg där man skjuter ner varandra och bränner upp både bilar och hus i sitt muslimska korståg mot oss svenskar. Rånar gamla och sjuka och kastar sten på ambulanserna. Handgranater på polisbilarna osv. osv.

Sverige är inte det landet en gång var. Den mörknande framtiden är vår. Allt medan politikerna tiger och massmedia ljuger. På sådd kommer skörd. Det elände vi idag, och framöver, får skörda är den draksådd som såtts under flera år.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards