Alla inlägg den 8 juli 2017

Av tommy norum - 8 juli 2017 07:00


Regeringen vill i det längsta låta bli och utreda orsaken till de ökade sexualbrotten i Sverige. Man vill så länge som möjligt kunna med sin okunskap låtsas om att ökningen beror på allt annat än den ökade invandringen från länder med en helt annan sexuell kultur än vår egen. Man vill så länge som möjligt inte ge Sverigedemokraterna ytligare argument för sin kritik mot den förda invandringspolitiken.   



Bildresultat för ygerman


Grundinställnigen för Ygeman varför vi haft en kraftig ökning av sexualbrott i Sverige  är ” jag vet inte och jag vill inte veta.  Våra politiker vill  motarbeta sexualbrott med okunskap , där okunskap är makt så länge man kan dölja konsekvenserna att sin förda politik




Varför har våldtäkter ökat i Sverige från ¨från ca 1000 per år till nu ca 6000 . Denna ökning har skett de sista 10 åren ..Brås generaldirektör kallar det en fruktansvärd ökning. Tyvärr så vill inte våra kriminologer, eller kanske får inte för våra politiker, göra en djupstudie över situationen. Den senaste är 8 år gammal.

 

Våra politiker försöker i det längsta hälla verkligheten ifrån sig konsekvenserna av deras naiva invandrarpolitik med asylsökande från andra länder med en helt annan sexual kultur kanske är den största orsaken till ökningen. Den debatten vill man helst undvika och i stället skylla på att de utsatta är mer benägna att anmäla sexuellt ofredande. En sannolik orsak är också ett förändrat beteende av vanor där mera festande och rör sig i miljöer som festivaler och i hemmafester och är oftare i situationer med ökad risk för våldtäkter. 

 

2 rapporter från Brå 1996 och 2005 om invandrarbrottslighet när det gäller sexualbrott så redan i den första rapporten så fann man att invandrare hade en kraftig överrepresentation  med ett då med 8 % av befolkningen stod för 38% av sexualbrotten.  Där också särskilda regioner från Östafrika och Mellanöstern utmärkte sig i statistiken. Att sedan invandringen från just de regionerna kraftigt ökat sedan undersökningen borde väl en och annan ta sig en funderare över var utvecklingen av sexualbrott kommer ifrån,

 

Att man tex som festvalen i Kungs trädgården där 100% av de som blev anmälda hade invandrarbakgrund visar det sig när man granskat polisrapporterna. Den frispråkige poliskommissarien Peter Springare skriver på sin Facebook sida att i Örebro så har 6 av 10 anmälningar om våldtäkt en invandrarbakgrund.  Vid gruppvåldtäkter så har 10  invandrarbakgrund. Att sedan 15% av befolkningen har en sådan stor grupp som överreprepresenterade borde få en och annan politiker att börja använda de grå hjärncellerna

 

Det som i det längsta försökte tystas ner av polisen. och där media inte bemödade sig med något större undersöknings arbete för att inte gå Sverigedemokraternas ärende. I stället fokuserar sig man på meningslösa påstående som att det är män vilket ingen förnekar. Men inte ett ord om varifrån och vilken kultur man kommer ifrån. Feministerna vill gärna se mannen som den stora boven och vill inte se ökningen som en direkt följd av en ökad invandring från de länder som utmärker sig ha andra sexuella kulturer som anses som ett gigantiskt problem i de hemländer de kommer ifrån.

 

Att deras kulturella vanor helt plötsligt förvinner som feministerna tycks tro när de korsar den svenska gränsen är väl ett bevis på att man är ordentligt ute och cyklar i sina påstående om anledningen till att sexualbrottens ökning.  Men det är bara att konstatera att våra politiker vill leva i ovisshet om vad som händer i det svenska samhället när man inte beställer en undersökning av BRÅ varför vi har vi haft en sådan kraftig ökning av sexuellt ofredande de sista 10 åren. Är det den svenska mannen som så drastiskt har förändrat sitt beteende?  Är det en ökad anmälningsgrad eller är det den ökade invandringen från länder med en helt annan sexual kultur som står  för ökningen?

 

Men det är bara att konstatera att grundinställningen för våra politiker är ” jag vet inte och jag vill inte veta.  Våra politiker vill  motarbeta sexualbrott med okunskap , där okunskap är makt så länge man kan dölja konsekvenserna att sin förda politik.     

 

 tn

 

Inlägget är delvis en sammanfattning av  Peter Gudmundsons - SvD-  intervju med  Tino Sanandaji.   

 

https://www.svd.se/tino-sanandaji-den-mest-kansliga-fragan-man-kan-tanka-sig

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards