Direktlänk till inlägg 5 april 2016

Tiggarna fortsätter att strömma in till Sverige medan våra naiva politiker sitter och rullar tummarna utan att agera.

Av tommy norum - 5 april 2016 07:00



     

Här har vi gänget som uppträder lika naivt i EU-Minigagernas tiggarinvasion som man uppträtt i flyktingfrågan. 
Vänsterpartiets representant saknas på bilden


TIGGARINVASIONEN Utöver Sverigedemokraterna vill samtliga partier inte göra något åt tiggarinvasionen som drabbat Sverige hårt, och nu skapas ännu fler incitament för fler att ta sig till Sverige.

Sverige är det idealiska målet för ljusskygga zigenartiggare från framför allt Rumänien. Här finns det gott om godtrogna människor som ger pengar. 


  

Det är sådana här kåkstäder som växer upp runt våra tätorter i hela Sverige utan att våra politiker verkar bry sig. 


 

 

Tiggarinvasionen fortsätter in i Sverige och politiker och myndigheter står lika handfallna i sin naivitet som under flyktingkaoset . Medan våra grannländer tar snabba och resoluta beslut för att stävja utvecklingen, växer bara problemet i Sverige, understött av nyttiga idioter. 

Göran Perssons dystopiska framtidsbild av social turism ser ut att ha besannats flera gånger om. Antalet tiggare, eller så kallade “EU-migranter” de kallas på nyspråket, ökar lavinartat samtidigt som våra grannländer förbjuder tiggeri och svenska staten ger grupperna alla incitament i världen att komma just hit – precis som med illegala invandrare och “ensamkommande”.


Numera har varje svensk stad en egen uppsättning tiggare som sitter utanför matbutiker och dylikt, där de allt mer påstridigt trakasserar svenskarna i deras vardag. 

 

“Tiggarnas paradis” kallades Sverige i ett rumänskt tv-program nyligen som väckte starka känslor bland rumäner både i Rumänien och Sverige. Många menar att den svenska staten är alldeles för slapp och vissa börjar dra sig för att tala rumänska på offentlig plats i Sverige.

 

 

prostitution

 

Det har knappast undgått någon att införlivandet med Rumänien med EU har resulterat i en strid ström av rumänska yrkestiggare och yrkeskriminella till Sverige. Det visar sig nu att rumänska ligor även håller på att ta över större delen av gatuprostitutionen i Sverige. 


 

         

 Strutspolitiken med EU-migranternas expansion in i landet och den naiva flyktingpolitik som bedrivits kommer att stärka SD ytligare  när det nu går upp för medborgarna att de etablerade partierna är totalt handlingsförlamade i frågor som uppfattas ha främlingsfientliga förtecken för många. .     

   

 Den pågående strutspolitiken som de etablerade partierna fört under åren är det som fått Sverigedemokraterna att växa så det knakar.  

 

tn

 
 
Ingen bild

Åmålsbo

5 april 2016 10:04

Ja detta att ge till tiggarna som många här gör skulle vara otillåtet. Det är fattigdom och utanförskap som främjas, att inte vara mer upplyst är skrämmande. Minderårig tiggare har funnits i stan händer inget från affärscheferna eller polisen då heller. "Blundar jag så syns jag inte". En affär har sällan tiggare utanför handla där istället det är min åsikt! Utanför dom andra 2 i city sitter tiggarna mer eller mindre i vägen. Ingen vågar tydligen säga till. Tänk på om Ni vill att kunderna ska vara kvar! Gnäll inte sen vid årsredovisningen att kundunderlaget sviker.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards