Alla inlägg den 17 februari 2015

Av tommy norum - 17 februari 2015 07:00


Enorma problem har onekligen den ökade invandringen fått för det Svenska samhället när vi nästan dagligen får uppleva bråk mellan religiösa invandrarfraktioner där det skapas spänningar mellan Kristna och Muslimska grupper, mellan muslimer och judar och där svenska högerextremister slår hej vilt runt sig i sitt försök att skrämma i väg invandrarna.


Det är väl den här utvecklingen som partier som Sverigedemokraterna försökt varna för och som nu börjar bli realitet där vi är på väg mot någonting som stora grupper i alla läger nu försöker lösa med våld och skrämsel. Facit på en misslyckad invandrarpolitik under många år håller nu på att komma upp till ytan förstår vi när vi nästan dagligen blir uppmärksamma på vart samhällsutvecklingen är på väg. Vapen väller in i Sverige där hemmakontakter i Mellanöstern, Balkan kan ordna de flesta vapentyper utan att myndigheterna lyckas sätta stopp för det hela.


Och allt beror på en misslyckad invandrarpolitik där de nyanlända inte har en chans att komma in i samhället utan blir lämnad utanför och där sedan många hamnar i kriminalitet.

Våra politiker i de etablerade partierna står handfallna och ser på medan i retoriken till medborgarna tror sig ha lösningen på problemen år efter år utan resultat . Det enda ordet de har gemensamt är att så fort någon försöker ha synpunkter på politiken då anklagas man för främlingsfientlig, rasist, människors lika värde osv.


Men att man håller på att skapa just det samhället mellan grupper det verkar inte bekymra våra politiker.

Svenskar är rasister och främlingsfientliga när man opponerar sig mot den rådande politiken medan stora invandrargrupper som av religiösa skäl och hemlandsproblem inte vill ha och göra med grannen som har annan religiös tro eller där man i våra invandrartäta områden råder anarki där man både attackerar polis, brandkår och ambulanser, bränner bilar vad är man då. Ja inte är man rassist eller främlingsfientlig enligt våra politiker. Inte ens när man åker ner och dödar i muslims namn och kommer hem blir man kallad vid rätt namn.


Dubbemoral, feghet, hyckleri, det är vad det är frågan om i den politiska debatten.     


tn

Bo Inge Andersson: Enorma problem som måste lösas

Bo Inge Andersson

Kommentar: Bo Inge Andersson Foto: SVT

Nya medieuppgifter i Danmark talar om att den ihjälskjutne man som misstänks för terrordåden i Köpenhamn är en danskpalestinier. Därmed finns det risk för att ännu ett problem: Att motverka muslimhatet samtidigt terrorism och antisemitism måste bekämpas.



http://www.svt.se/nyheter/varlden/terrorhotet-enorma-problem-som-maste-losas

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards