Direktlänk till inlägg 17 februari 2015

Dubbelmoral och hyckleri styr den svenska invandrarpolitiken.

Av tommy norum - 17 februari 2015 07:00


Enorma problem har onekligen den ökade invandringen fått för det Svenska samhället när vi nästan dagligen får uppleva bråk mellan religiösa invandrarfraktioner där det skapas spänningar mellan Kristna och Muslimska grupper, mellan muslimer och judar och där svenska högerextremister slår hej vilt runt sig i sitt försök att skrämma i väg invandrarna.


Det är väl den här utvecklingen som partier som Sverigedemokraterna försökt varna för och som nu börjar bli realitet där vi är på väg mot någonting som stora grupper i alla läger nu försöker lösa med våld och skrämsel. Facit på en misslyckad invandrarpolitik under många år håller nu på att komma upp till ytan förstår vi när vi nästan dagligen blir uppmärksamma på vart samhällsutvecklingen är på väg. Vapen väller in i Sverige där hemmakontakter i Mellanöstern, Balkan kan ordna de flesta vapentyper utan att myndigheterna lyckas sätta stopp för det hela.


Och allt beror på en misslyckad invandrarpolitik där de nyanlända inte har en chans att komma in i samhället utan blir lämnad utanför och där sedan många hamnar i kriminalitet.

Våra politiker i de etablerade partierna står handfallna och ser på medan i retoriken till medborgarna tror sig ha lösningen på problemen år efter år utan resultat . Det enda ordet de har gemensamt är att så fort någon försöker ha synpunkter på politiken då anklagas man för främlingsfientlig, rasist, människors lika värde osv.


Men att man håller på att skapa just det samhället mellan grupper det verkar inte bekymra våra politiker.

Svenskar är rasister och främlingsfientliga när man opponerar sig mot den rådande politiken medan stora invandrargrupper som av religiösa skäl och hemlandsproblem inte vill ha och göra med grannen som har annan religiös tro eller där man i våra invandrartäta områden råder anarki där man både attackerar polis, brandkår och ambulanser, bränner bilar vad är man då. Ja inte är man rassist eller främlingsfientlig enligt våra politiker. Inte ens när man åker ner och dödar i muslims namn och kommer hem blir man kallad vid rätt namn.


Dubbemoral, feghet, hyckleri, det är vad det är frågan om i den politiska debatten.     


tn

Bo Inge Andersson: Enorma problem som måste lösas

Bo Inge Andersson

Kommentar: Bo Inge Andersson Foto: SVT

Nya medieuppgifter i Danmark talar om att den ihjälskjutne man som misstänks för terrordåden i Köpenhamn är en danskpalestinier. Därmed finns det risk för att ännu ett problem: Att motverka muslimhatet samtidigt terrorism och antisemitism måste bekämpas.



http://www.svt.se/nyheter/varlden/terrorhotet-enorma-problem-som-maste-losas

 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

17 februari 2015 09:39

Problemet med invandrare är inte invandrarna. Det är människor som kommer och som människor måste de få bli behandlade.

Problemet är den politik som möjliggör denna totala idiotiska arbetslösa massinvandring till ett land som inte ens har arbete åt sin egen befolkning. Men då de svenska politikerna hatar svensken kan det inte bli annat.

Jag hörde häromdagen Mona Sahlin prata i radion om utanförskap. Tanken slog mig att den som skapar utanförskapet är inte de olika ideologiernas förespråkare utan - ja just det - politikerna själva. Det är deras trångsynthet och totala avsaknad av verklighetsuppfattning, moral, rättsmedvetande och respekt för sina egna väljare som skapar kaoset i landet.

Utanförskap skapas av de som i sin maktutövning fullständigt skiter i lagar och förordningar. För lagar och förordningar är det vi alla har gemensamt för att hålla ihop samhället. När då någon eller en viss grupp (speciellt: kommunala och statliga tjänstemän, åklagare, domstolar och politiker), lever på lögner och struntar i lagen, ställs den enskilde utanför då hen i sin dumma enfald förlitar sig på att det ska vara lagen som ska gälla.

Det är en märklig sjuka som drabbat svenskt rättsväsende, och massmedia som sprider ut eländet. Ingenting av den gamla tron på ett säkert rättssystem finns kvar. Förtroendet för myndigheterna är borta. Alla myndighetspersoner pratar (oftast bara lögner), dömer och handlar utifrån sina egna privata tillskrämda skrymslen utifrån vilka de knappast vågar se ut i den verklighet de är satta att agera utifrån.

Detta bedrövliga klientel vågar inte se ut från sina mörka gömslen och se saker och ting som de är - allt som finns där ute vill de försköna. Och målas inte verkligheten som den är blir sanningssägaren ett hot och ska förgöras på alla sätt och vis. Man har i skönheten substitutet för sanningen. Så man undrar ju vem som är värst: IS som skär halsen av den som inte vill bli muslim eller massmedia, det svenska rättsväsendet och politikerna som skär halsen av sina medborgare som beskriver verkligheten?

Så packet det är inte de utslängda/utestängda utan de som slänger/stänger ut.



.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards