Alla inlägg den 21 juli 2012

Av tommy norum - 21 juli 2012 07:00

        

Åmål har begåvats med två privatägda apotek. Hur uppfattar konsumenterna i Åmål deras service på lättillgänglig medicin ? .

  

Apoteksreformen har utvecklas till att bli en ordentlig flopp för oss konsumenter. Nu vimlar det av privata småapotek runt om i Sverige som i sin iver att tjäna pengar låter konsumenterna ta smällen när man låter bli att fylla upp lagren med mediciner på hyllan. Förut fick man stå i kö några minuter för att få ut sin medicin, nu låter får konsumenterna vänta i dagar på receptbelagda mediciner  för att tjäna pengar på minimal  lagerhållning.

Varför inte istället beställa er medicin via nätet. Gå in på apoteksbolagets kundtjänst 0771 450450 där får ni information om hur ni skall gå tillväga när  ni vill komma åt er receptbelagda  medicin och få hem den i brevlådan snabbt och effektivt. 

Varför inte sätta lite press på våra privata apotek  när de inte sätter  kundens behov i centrum med att  stå för en service värd  namnet. Att först åka ner till våra apotek i centrum och få beskedet att medicinen inte finns på lagret och sen behöva återkomma nästa dag eller senare för att hämta ut den efter beställningen är ingen kundvänlig bemötande. 

Vi kan lika gärna själva  lyfta  på telefonluren , få hem varan i brevlådan utan att behöva besvära våra privata apotek i fortsättningen..

Frågan är väl hur det kommer att ställa till det i prisbilden på varorna i när lönsamheten sjunker på på våra apotek på grund av konsumenternas förändrade  köpbeteende.


Som vanligt får man väl  säga så har  politikerna  i bägge lägren svårt att tänka hela kedjan ut i sina ideologiska  fattade beslut . Det gäller både i privatiseringen och  i att bryta upp  de  offentligt styrda 

verksamheterna för att tillgodose medborgarnas  behov fullt ut.                    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards