Direktlänk till inlägg 17 september 2010

Var skall jag lägga min röst i kommunalvalet. ?

Av tommy norum - 17 september 2010 15:11

Här har jag nu ett halvår bloggat om konstiga beslut i framförallt samhällsbyggnadsnämnden där många gånger medborgarens intresse fått stryka på foten för de personliga saker som tjänstemän och politiker tycker skall prioriteras i verksamheter. Många gånger har man gått över gränsen för vad som kan anses godtagbart i sin roll att sätta kommuninnevånarnas intresse i centrum. 


Gång på gång har jag levererat information om hur man försöker bluffa allmänheten genom att förneka saker som inte är rumsrena och bevisligen har förekommit i verksamheter. Här sitter det 31 förtroendevalda i fullmäktige och ingen har ens försökt ta reda på fakta i de fall jag skrivit om, utan förlitat sig till en tjänstemans version av händelseförloppen.

 

Till och med våra revisorer som normalt skall vara kommuninnevånarnas förlängda arm bryr sig inte.


Alla partier har sin skuld till detta där man har fått en fixarkultur där man kör över både kommunallag och sunt förnuft i sin relation till kommuninnevånarna. Sedan döljer man sanningen i bland annat polisförhör. Att sedan vår enda tidning PD med Sune Tholin i spetsen mörkar obekväma fakta i sitt sätt att publicera vad som händer i Åmål det kan vi tyvärr inte rösta om men det finns ju andra metoder att få PD att vakna ur sin törnrosasömn, att sluta läsa den. 


Det finns ett parti som inte varit involverat i alla affärer, affärer som PD försökt dölja i åratal genom att inte skriva om det.

                                                  


                                                   -o-

Prawda.se med Tomas Lindström kommer att få min röst i kommunalvalet.

                                                  


                                                   -o-

Han är en garant för att granskningen kommer att fortsätta, men med den fördelen att den kan granskas inifrån. Prawda.se med Thomas Lindström kommer också ha en blogg som kommer att informera om konstigheter i den kommunala sfären. En blogg, likt t-norum, där obekväm information inte stoppas av någon.


Ni som vill att er röst tydligt skall ge information till våra politiker att nu får det banne mig vara nog. Ni skall proteströsta genom att ge Prawda.se er röst. Vill ni själva vara med och påverka kommunalpolitiken kan ni på Prawda.se :s valsedel sätta dit ert eget namn i den händelse att proteströstningen ger sådant resultat att Prawda.se får flera mandat än det finns namn på valsedlarna. 

 
 
Ingen bild

Hjälpande herren

17 september 2010 17:15

För den som inte hittar Thomas Lindströms blogg.

Här är adressen:
http://prawda.se

 
Ingen bild

Hjälpande herren

17 september 2010 22:15

Ett stort eloge till Tommy Norum och även Thomas Lindström. Får verkligen hoppas att många fler hittar till dessa bloggar och får en "riktig" insyn i maktens korridorer. I alla tider har det fifflats i dessa korridorer men nu när dessa blogghjältar inte kan stoppas så kommer det att bli bättre för medborgarna. Tommy Norum är långt före sin tid för snart kommer det att finnas massor av liknande bloggar och då kommer många huvuden att rulla och det med all rätt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards