Alla inlägg den 10 januari 2015

Av tommy norum - 10 januari 2015 18:03

Blir ingen lätt uppgift för Kinberg Batra att som ny Moderatledare hålla ihop partiet .


Där är det väl  framförallt flyktingpolitiken som troligtvis kommer sätta djupa sår i framtiden när  man nu ser att många lämnar partiet och går över till Sverigedemokraterna i hopp att de skall kunna ändra på den politik som håller på att dela Sverige..


Utanförskap, ett utpräglat klassamhälle har nu skapats i Sverige och där politikerna i de etablerade partierna än inte har hittat lösningen på problemen, det som många ser som ett problem har sopats under mattan i många år. Ett sent uppvaknande som kommer att sätta sina spår, framförallt i Moderatpartiet, där många nu föredrar Sverigedemokraternas politik i invandrar och flyktingfrågor.. Så risken är uppenbar att Kinberg Batra i framtiden får leda ett betydligt mindre part än det hon fick ta över efter Reinfelth.om man inte är beredd att ta till sig en förändring på området.

För att få chans att bli den första kvinnliga stadsminister i Sverige så blir hon tvingad att närma sig Sverigedemokraterna på ett eller annat sätt.

Förstår hon inte detta som ledare för det största politiska partiet bland borgarna då kan man undra om verkligen Moderaterna har valt rätt ledare för framtiden. Risken är uppenbar att Sverigedemokraterna annars blir det näst största partiet i riksdagen och går förbi Moderaterna om man vidhåller sin invandrar och flyktingpolitik. .

tn





Kinberg Batra vald till ny M-ledare


 

Moderatstämman valde som väntat enhälligt Anna Kinberg Batra som ny partiledare. Hon lovade att bygga vidare på arvet efter Reinfeldt.


läs inslaget.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/kinberg-batra-vald-till-ny-m-ledare


Mats Knutson: Kinberg Batra får ingen smekmånad

Mats Knutson kommenterar

Mats Knutson kommenterar

Som väntat valdes Anna Kinberg Batra på lördagen enhälligt till ny moderat partiordförande. Men någon smekmånad får hon inte, skriver SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson.


läs inslaget


http://www.svt.se/nyheter/sverige/mats-knutson-kinberg-batra-far-ingen-smekmanad

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards