Alla inlägg den 3 juli 2013

Av tommy norum - 3 juli 2013 07:00


 


Röster från allmänheten om dessa minirondeller:

Helt plötsligt har man fått köbildning på alla gator i stadens centrum. Förut var det bara Torgatan och Hjeltegatan som orsakade köbildning nu inkluderar det också den mest trafikerade gatan nämligen Kungsgatan som får ytligare 2 st företrädes stopp, förutom de 8 stycken övergångställen från Hjeltegatan till Lunnegatan.

Inget bra utgångsläge för en trafikmiljö med minskade utsläpp och en jämnare trafikrytmen som en prioritering i trafikplaneringen.


Röster från allmänheten om dessa parkeringsskivor:

Parkeringsskivan införande kan man påstå verkligen inte prioriterar den vänlighet gentemot våra besökare och medborgare som man fått politiska beslut på skall gälla i kommunen. Helt plötsligt så kan man straffas för 2 saker om man bryter parkeringsförordningen. Att man parkerar för länge är väl en sak, men att när man håller tiden men glömmer att ställa ut skivan för beskådande för parkeringsvakten också kan bestraffas, kanske ändå inte rimmar med vänligheten som man gått till beslut på.


Och vilka förbättringar på parkeringsområdet förväntar sig de styrande skall bli resultatet i den stadsmiljö som mycket få upplever sig ha problem med att få tag i en parkeringsplats kan man fråga sig ?      


Frågan är väl om man har tänkt till ordentligt i frågorna fullt ut. Många anser nog att det är ett spel för galleriet där utspelen mer har karaktär av att visa att man kan leverera. Vad man levererar är av mindre betydelse.


Tänk efter före är ett bra regel att följa i alla sammanhang. Tyvärr så verkar våra tjänstemän och politiker ta  lätt på den rekommendationen titt som tätt i sin utövning har det visat sig under årens lopp.


Var med och rösta i bloggen om minirondellerna.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards