Direktlänk till inlägg 8 maj 2022

Att det är den naiva migrationspolitiken som satt samhället i brand vill man inte låtsas om.

Av tommy norum - Söndag 8 maj 05:43 


Man slutar aldrig att förunnas av detta PK folk som styr utvecklingen i samhällsbyggandet. När det gäller invandringen så kämpar våra ansvariga PK politiker med näbbar och klor med argument för sin politik som senare visar sig sakna all verklighetsgrund.
 
Detta skapandet av ett mångkulturella samhälle utan en integration värt namnet har satt sina negativa spår i samhällsbyggandet inte bara för infödda Svenskar utan också för de som kommit som flyktingar. .
Trots varningar från partier som ser mer nyktert på situationen så koncentrerade sig de ansvariga partierna mer på att förgöra budbärarna om situationen än att ta till sig allvaret i konsekvenserna man skapat med sin politik.
Det är knappast de som varna för utvecklingen som skapat fientligheten mellan det svenska samhället och inflyttade från andra kulturer, andra religioner med sig i bagaget när de kommer hit..
Det är knappast de som varnat för konsekvenserna av den förda politiken som skapat utanförskapsområden runt om i Sverige med hög arbetslöshet, trångboddhet, undermåliga skolor och hög kriminalitet och med ökade klyftor i samhället.
Att varna för en utveckling som man ser komma ,vilja begränsa inflödet av nya medborgare där hälften fått uppehållstillstånd av andra själ än asyl, Det omvandlas av ansvariga politikerna I argumentationen att vara främlingsfientligt och ett hot mot vår demokrati.
Vi ser samma naiva mönster i inställning till islams inträde i den svenska kulturen där varningar om islams irrläror får ett för stort fäste i Sverige.
Något som inte minst visat sig i alla Svenskar med invandrar islamsk bakgrund som kämpat för den islamska staten utomlands.
Handlingsförlamade totalt verklighetsfrånvarande naiva politiker får nu uppleva konsekvenserna av vad en naiv migrations politik utan en fungerande integration leder till.
Man kan ju undra huu länge den radikalisering och rekrytering till våldsbejakande miljöer pågått i de islamska friskolor runt om i Sverige- med politikernas goda minne - utan att reagerat trots alla varningar ?Först nu tvingas skolorna stänga efter påtryckningar från Säpo.
 
Man kan ju undra vilka konsekvenser det får för Sverige i framtiden ? .
Bara att konstatera att våra ansvariga politiker är lika naiva i farhågorna för islams utbredning i samhället kan leda till som man varit i vilka konsekvenser deras naiva migrations politik har lett till. Politiker som fått utstå både spott och spe när man varnat för de negativa konsekvenserna vi nu sett prov på länge i samhället. .
Men det underliga i kråksången är att det finns fortfarande politiker som står i talarstolarna runt om i landet och anklagar budbärarna för tillståndet för att vara fascister, nazister främlingsfientliga, har Islamofobi och är ett hot mot vår demokrati.
 
Frågan är om det inte är våra naiva politiker som är det största faran för demokrati när man förmedlar en verklighet i ren Putin stil, man tar till en konstruerad verklighet för att så gott det går försöka sopa igen spåren och konsekvenserna efter sin politik i folks medvetande. ,
Frågan är väl om man inte lyckats. För när man i opinions mätningar ser att ca 80% av väljarna har andra prioriteringar än migration , integration , kriminalitet, utanförskap, försämrad skola, ökade sjukvårdsköer, hög arbetslöshet mm . Dt som blev lonsekvensen av den totalt en misslyckade migration politiken som man nu inte vill låtsas om. .
tn . ,
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Torsdag 6 okt 12:43

Aftonbladet fortsätter att spy galla över en regering som inte ens är tillsatt än. Sverigedemokraterna är som sig bör i blickpunkten om allt negativt som kommer att hända när de övriga partierna måste anpassa sig till Jimmie Åkes...

Av tommy norum - Torsdag 29 sept 15:39


    Resterna av det svenska etablissemangets samlingsfront mot Sverigedemokraterna kollapsar nu i rask takt. Liberalerna är nu eniga i partigruppen att vara beroende av ett stöd från Sverigedemokraterna. Är väl på tiden att det kommer lit...

Av tommy norum - Onsdag 28 sept 20:48

    Hur många miljarder ska fuskas bort innan politikerna rensar upp bland studieförbunden? Strax innan valet varnade de tidigare partiledarna Stefan Löfven (S) och Bengt Westerberg (L eller om det nu är C man vet inte när man har med så kalla...

Av tommy norum - Tisdag 27 sept 15:32


      Efter ett svidande valnederlag behöver Centerpartiet tänka om. Med Helena Lindahl som ledare kan partiet bli en starkare, grönare folkrörelse som är sakpolitiskt relevant för människor, skriver ett antal C-politiker.Helena Lindahl är e...

Av tommy norum - Söndag 25 sept 15:51

                      8 självsäkra politikerbroiler som gått ut med ambitionen att sätta stopp för Jimmie Åkessons SD - men som det visar sig - att de som gräver en grop för andra faller ofta först däri. Det var väl Alliansen med Reinfeldt...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se