Alla inlägg den 16 september 2016

Av tommy norum - 16 september 2016 07:00



 

Socialdemokraterna genom arbetsmarknadsminister Ylva Johansson försöker bluffa medborgarna genom att påstå att hon har uppfunnit en politik som får invandrare med dålig utbildning in på arbetsmarknaden. Att man inte prövat den politiken tidigare kan man fråga sig när vi ser resultatet av decenniers utanförskap på arbetsmarknaden bland lågutbildade invandrare.   


Trots varningar och erfarenhet med facit av att nyanlända med låg utbildning har svårt att komma in på arbetsmarknaden så fortsätter Socialdemokraterna med arbetsmarknadsminister Ylva Johansson i täten inte låtsas om de stora utmaningar man står inför. 

 

Men att försöka bluffa medborgarna med att det stora gapet mellan inrikes föddas arbetslöshet på 4.2 % och utrikesfödda på 21.6 % där vår arbetsmarknadsminister inför medborgarna hävdar att det beror på den stora invandringen av asylsökande som kom till Sverige förra året. Att de överhuvudtaget inte ingår i prognosen från arbetsförmedlingen det låtsas Ylva Johansson inte om där hon i stället vill göra sken av att det hela är temporärt.

 

Bluffinformationen fortsätter från de rödgröna för att i största möjliga mån försöka dölja konsekvenserna av den naiva invandring och flyktingpolitik som bedrivits de senaste åren. Att skillnaden i arbetslöshet mellan in och utrikesfödda har sett så ut i decennier utan att man lyckats komma tillrätta med problemet det vill Socialdemokraterna på alla sätt försöka sopa under mattan och inte låtsas om inför medborgarna. Det blir först efter valet 2018 som den stora utmaningen kommer då också den senaste invasionen av lågutbildade skall försöka komma in på arbetsmarknaden där verkligheten kommer att sätta sina spår och sår lång tid framöver. 

 

Men den dagen den sorgen verkar Regeringen resonera utan nu gäller det på alla sätt försöker dölja och skjuta upp informationen om vad som kommer att hända tills efter valet för att inför väljarna inte behöva stå ansvariga för konsekvenserna av den naiva flykting och obefintliga arbetsmarknadspolitiken som bedrivits för lågutbildade invandrare de senaste decennierna.

 

Det är många frågor som bör rätas ut inför valet 2018 så partierna får ta ansvar för sin politik som bedrivits men där man numera inte skyr några medel för att i det längsta försöka dölja konsekvenserna för den politik man stått för med vilseledande information, rena ljuget eller mörkning försökt dölja för att inte behöva stå ansvariga inför medborgarna i valet 2018.

 

Vi får väl se om man lyckas med den taktiken i längden genom att förhindra medborgarna få ta del av viktig information som ger en saklig och korrekt bild av verkligheten för den förda politik som bedrivits. Vi får hoppas att väljarna är så intelligenta att de röstar efter vad partierna presterat och levererat under åren och inte efter visioner om vad de vill åstadkomma i sin politik för det visar sig för det mesta inte ha någon verklighetsförankring när vi tar del av facit för vad de åstadkommit under sina mandatperioder vid makten. 

 

TN

 

 





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards