Alla inlägg den 13 september 2022

Av tommy norum - 13 september 2022 14:37

      


Redaktionen på Aftonbladet har ända sedan SD kom in i riksdagen försökt marginalisera partiet med alla till buds stående medel. Surt sa räven men nu är partiet Sveriges näst största parti och ingår i en regeringsunderlag där de får ett stort politikens inriktning nästkommande 4 år om nu inte nu Liberalerna får för sig att ställa till det.  .     


Prata om polarisering. Redan nu spekulerar man- letar upp Liberaler som är tveksmma att samarbeta med ett lag där SD ingår med  M,KD  och L.
Aftonbladet som varit med att på sitt sätt drivit fram SD:s framgångar med sina krönikor, ledare med påstående som allt fler uppfattar som rena rappakaljan.
 
Om inte annat så visar väl Sverigedemokraterna i varje val fått ökat förtroende sedan 2010. 
 
Måste kännas surt när man lagt ner så mycket energi på att försöka skrämma väljarna från SD - så blir det precis tvärt om
SD växer så det knakar och delvis på socialdemokraternas bekostnad - trots partiets husorgan Aftonbladets ansträngningar ända sedan SD kom in i riksdagen försökt marginalisera SD från att få politiskt inflytande - men utan framgång kan man väl säga när nu partiet kan stoltsera med att vara Sveriges näst största parti och som grädden på moset nu kommer att få ett inflytande som mattschar deras valresultat.
 
Kan tänka mig att Lena Melin. Anders Lindberg, Ingvar Persson, Susanna Kierkegaard, Lovisa Arvidsson, Zina Al-Dewany, Daniel Suhonen mm sitter och sliter i sitt hår i förtvivlan och frågar sig hur kunde gå så här snett när vi med all den energi som står i vår makt försökt oskadliggöra Jimmie Åkessons SD att få politisk makt..
 
Så kan det gå när man så tydligt saknar kontakten med vanligt folk - gräsrötterna och LO medlemmarna - utan sitter på sina redaktioner och tror sig kunna styra den politiska inriktning utan en susning hur stora delar av Svenska folket upplever Sverige efter 8 år Socialdemokratisk styrd regering.
 
Vakna Aftonbladet och börja lyssna på hela folket och inte bara på de som har en socialdemokratisk partibok innanför västen.
 
Gilla
 
 
 
Kommentera
 
 

      

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards