Direktlänk till inlägg 24 september 2022

Göran Greider känner sig redan vilsen i det nya Sverige.

Av tommy norum - Lördag 24 sept 10:59 


Ett dygn efter valet kände sig Göran Greider vilse och sorgsen i ett nytt, främmande Sverige. Liknande känslor har många svenskar haft under betydligt längre tid än så.
Kanske inte så konstigt att Sverigedemokraterna växer så det knakar när allt fler uppfattar att det är SD som är det enda parti som har haft förmågan att analysera och göra en trovärdig utvärdering av de senaste 25 årens tuta och kör och gå på politik i migration och invandringspolitiken.
 
Det enda parti i riksdagen som på ett tidigt stadium förstod sambandet mellan den negativa utvecklingen i skolan, kriminalitet med skjutningar- våldtäkter-arbetslöshet- bostadsbrist och segregationsproblem i de utanförskapsområden som växt upp runt våra större kommuner- polisbristen mm.
Medan de andra partierna i sin strutsmentalitet ägnat sig åt att misskreditera SD för sin klarsynthet över var problemen för Sverige har sin ursprungskälla.
 
Det finns fortfarande partier i riksdagen som inte har förmågan att förstå i att det finns en klart samband mellan sjuklöverns naiva migrations politik och det nuvarande tillståndet i Sverige.
Ett sundhetstecken är väl att allt fler väljare till slut genomskådade den indoktrinering som Svenska folket blivit utsattför från både från politiker och media vars företrädare med rena hatpropagandan försökt sätta stopp på Sverigedemokraternas framfart.
 
Konsekvenser som SD fått uppleva att inte få delta i det politiska samtalen på lika villkor som andra partier- portade i offentliga lokaler. Blir anklagade att vara en fara för vår demokrati- vara främlingsfientliga - Putinvänliga och med nazistsympatier.
Så frågan är väl vem är det som skapar det polariserade samhället med det debattklimatet där man andväder färgskalan och inte politiska sakargument föra att trycka ner sina politiska motståndare i skorna.
Nu kan man väl trösta sig med att de värsta politiska mobbarna fick sig en ordentlig knäpp på näsan i sin inställning till Sverigedemokraterna av väljarna. Den som gick segrande ut den pajkastningen i den politiska sandlådan räder det ingen tvekan om.
 
Kan det vara den saknaden Göran Greider går och grämer sig över när nu valresultatet blev känt ? - Att inte längre får lika stor respons för sina vänsterkonstruerade krönikor och ledare när nu väljarna så tydligt visat att man totalt ignorerar och struntar i hans skriverier.
Vi kan väl hoppas att verkligheten till slut även kommer i kapp Göran Greider så han kan ägna sig åt att förmedla de negativa konsekvenserna av den politik han stått bakom och försöka hitta lösningar i stället för att misskreditera budbärarna till den misslyckade politiken.
 
tn
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Måndag 5 dec 16:10

      Nog kan man tycka att Socialdemokraterna skulle visa lite mer ödmjukhet i debatten om kompensationen till El kunderna med tanke på att det är deras 8 åriga energipolitik som nu gör sig påmind där nu elkonsumenterna riskerar att få gå...

Av tommy norum - Torsdag 24 nov 12:02


    De rödgröna är ju oeniga om allt (expressen.se)   Bara att konstatera att tomma tunnor skramlar mest. Medborgarna skall nog känna sig lyckliga över valresultatet och vad som kom ut av Tidöavtalet. När vi nu får ta del av oppositionspart...

Av tommy norum - Onsdag 23 nov 14:09

          Nog finn det ett och annat att ta tag i för den nya regeringen när det gäller asylmottagandet. Bestämmelser som den nuvarande regerings konstellationen plus Centerpartiet införde under namnet Alliansen år 2008. Tex om man sökt asy...

Av tommy norum - Måndag 31 okt 15:18


  Man kan undra vad som rör sig i huvudet på våra självutnämnda Mullor som sitter och granskar vilka som skall bjudas in till Nobelfesten. Tydligt är väl att Irans politiska lednings dödande av försvarslösa kvinnor som protesterar f...

Av tommy norum - Onsdag 26 okt 13:56


    Dagens riksdagsdebatt klargjorde väl att den nya oppositionen med Magdalena Andersson s i spetsen hade en tydlig strategi - för det första försöka marginalisera den nya regeringens statsminister Ulf Kristersson...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se