Direktlänk till inlägg 11 november 2021

Ett spel för galleriet för att försöka dölja var våra skatter till slut hamnar.

Av tommy norum - 11 november 2021 16:09









Vad finns det egentligen kvar att fördela till välfärden när miljarderna rinner ut till att komma tillrätta med de negativa konsekvenserna av den naiva migrations politik som förts i det här landet ?  När alla miljarder som rinner ut ur landet i biståndsprojekt som ingen har koll på vart de hamnar. Som vanligt blir väl det högre skatter som blir lösningen på Socialdemokraternas valfläsk.

Att nu stå i talarstolarna och lova samma saker som man i stort sett lovade för snart 8 år sedan utan att det har hänt speciellt mycket. Vi har fortfarande stora vårdköer, pensionärerna väntar fortfarande på skattesänkningen de blev lovade, skjutningar och otryggheten har ökat, arbetslösheten och klasskillnaderna har ökat. Var det inte Socialdemokraterna som i valen både 2014 och 2018 ansåg sig vara det enda parti som var garant för ett bättre samhälle där vård omsorg och skola skulle prioriteras.

Nu hör vi samma tongångar igen att Socialdemokraterna är det enda parti 2022 som kan reda upp den nedåtgående spiral i stort sett alla samhällsfunktioner som pågått sedan partiet fick makten för snart 8 år sedan.

Man kan ju undra vad som rör sig i deras hjärnor när man nu har facit äver deras senaste snart 8 års regerande med MP.  Man saknar totalt självrannsakan av resultatet  i det bokslut vi nu kan ta del av efter det Socialdemokratiska styret .

 

Stefan Löfven: de allra flesta vill ha ett solidariskt samhälle, där vi hjälps åt. Det är viktigt för oss att visa att det är så man bygger ett samhälle. Det är inte genom att skapa konflikter mellan människor. Tomma ord som vanligt från Socialdemokratins företrädare när hela hans politiska karriär gått ut på att splittra Sverige i att försöka göra sina politiska motståndare till landsförrädare, att de är en fara för demokratin. Det Stefan rimmar dåligt med att skapa ett solidariskt samhälle där alla oberoende av politiska värderingar har samma värde, I socialdemokratin fins det bara en värdegrund och det är den Socialdemokratiska. Bara att konstatera att taktiken inte riktigt gav det resultat man önskade. 

Partiets förtroende bland väljarna är det lägsta sedan mannaminne, det parti som man lagt mest krut på att försöka förgöra -SD - har växt sig nästan lika stora som Stefan Löfvens parti S.

Men det kanske mest iögonfallande är väl att SD nu är det största partiet bland LO:s medlemmar. Kanske säger en del i hur arbetarna uppfattar Socialdemokraterna ett parti som anser sig själva vara den självklara och enda  representanten för arbetarklassen. 

Ingen tvekan att under Stefan Löfvens styre så har allt fler medborgare börjat syna korten man bjuds på i valtider. Något som också syns i opinionsundersökningarna där  ibland Socialdemokraterna får finnas sig att då och då bli omsprungna av delar av oppositionen.  Så det som vill göra Stefan Löfven till en politisk taktiker av stora mått har nog anledning att tänka om när vi ser resultatet efter 8 års regerande. 

tn                             







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards