Alla inlägg den 30 april 2020

Av tommy norum - 30 april 2020 14:57





Visa källbilden



Känn er grundlurade medborgare ni som gått på politikernas bluff som hävdat  att  invandringen är lönsamt för Sverige. . Trots högkonjunktur så har invandrare framförallt de som är från Afrika och Mellanöstern svårt att komma in på arbetsmarknaden.

 

I en studie som national-ekonomerna Johan Eklund och P Larsson har lagt fram så visar det sig att våra invandrarvänliga  politikers som försökt  göra sin invandrings politik till en ekonomisk boom för Sverige så visar det sig att det har blivit precis tvärt om. Sysselsättningsgraden är betydligt lägre hos utrikesfödda än för Svenskar. Afrikaner och invandrare från Mellanöstern har en sysselsättningsgrad som inte ens uppnår 40% . . Siffror som i sig själv borde vara är chockerande men ännu värre är väl att statistiken som politikerna väljer att använda när man försöker få till det - när man pratar sig varma för invandringen- visar sig är totalt missvisande. När individer med en timmes arbetsinsats under November månad blir i politikervärldens analytiker avprickade som varit i arbete under året och därmed klassas han som integrerad av våra politiker.

 

Kanske inte så konstigt att det kommer ut resultat med  konstiga och obekväma konsekvenser av politiska beslut när man har den inställningen till vad ordet integrera betyder. . Tittar man i stället på OECD:s riktlinjer för självförsörjningsgraden som ligger på ca brutto 12600 kr/ månad en inkomst som ändå ger rätt till bidrag i olika former så visade det sig att invandrare från Mellan Östern och Afrika är det över 60% som inte klarar av att försörja sig själva .Att sedan den siffran är lågt räknat enligt utredarna gör ju inte saken bättre. Nordiska invandrare och Svenskar så är det ca 27% i åldern 20-65 år som inte klarar att försörja sig själva fullt ut. I studien så visar det sig att tidigare Invandrare från Balkan som påstås är välintegrerade är en myt som så mycket annat som de ansvariga invandrarvänliga  politikerna använder i debatten för att få förståelse invandrarvänliga politik- för deras del så visar det sig att 40% - samma siffra för de som kommer från Syd- och Centralamerika inte fullt ut är självförsörjande.

  

Att i statistiken försöka blanda ihop korten - som våra politiker  försöker med - för att i någon mån få respons för sin invandrarpolitik så visar det sig att enligt den här studien som inkluderar de som invandrat mellan åren 1990- 2016 så tar det 12-13 år innan ens hälften av dem blev självförsörjande och det är under en lång högkonjunktur. Det som också poängteras i studien är att alla dessa högskoleutbildade som politikerna påstår väller in i vårt land visar sig också att de med utomeuropeisk utbildning har svårare att hävda sig på arbetsmarknaden- som  också resulterar i längre tid för  nå en självförsörjning än de med europeisk utbildning.  Så det där med att invandringen är en enorm vinstaffär som vänster försöker få till det i sina tankesmedjor visar sig vara ideologiska färgade bluffrapporter något som om inte  annat våra kommunpolitiker upplevt när socialbidragen sköt i höjden i efterdyningar av att bli tvingade  ta emot invandrare - där många bevisligen inte passar in på den svenska arbetsmarknaden..                 

   

 tn






    

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards