Direktlänk till inlägg 13 oktober 2020

Den invandrarvänliga sjuklövern som först nu börjar vakna upp ur sin törnrosasömn

Av tommy norum - 13 oktober 2020 14:40



 
Den enda som visar sig vara klarsynt den sparkar man på och inleder en hatkampanj utan motstycke i svensk politik mot det partiet som man nu får finna sig att anpassa sin politik efter. Sent skall syndarna vakna. . 




Varför fortsätter man att peka ut Sverigedemokraterna som en fara för demokratin, som fascister, som moraliskt undermåliga. Man vägrar sätta fingret mer exakt vad man egentligen menar.  

Det är dags för alla oss verkliga Sverigevänner att inse det hot som Jimmie Åkesson och hans parti utgör mot demokratin. skriver tidigare Rapportchefen Morgan Olofsson (L)  Det säger en representant för ett parti som nu i opinionsundersökningarna inte anses värdiga att representera Svenska folket i Riksdagen. Bara att konstatera att Svenska folket har tröttnat på Liberalernas flumpolitik. Tänk att det i en demokratin kan få sådan konsekvenser att de som säger sig värna om den och anklagar andra att hota den själva blir avrättade av medborgarna medan de som anses hota den blir allt större. Kanske ändå säger en del om Liberalernas verklighetsuppfattning något som nu väljarna också börjat förstå.  

Eller som kulturarbetaren Peter Robsahm skriver i Expressen att om SD får styra blir det en ny nationell ordning och den kommer att styras efter konstens alla regler, med järnhand där man glömmer både budgetar och lagparagrafer. De kommer inte att spela någon roll eller betyda ett skit. I ett maktövertagande är det en helt annan agenda som gäller. Våra "broderfolk" kommer inte längre att återfinnas i Skandinavien, utan i länder som Ungern och Ryssland.  

Eller Centerns partisekreterare Michael Artursson som skriver - Att inte förstå att SD är ett främlingsfientligt parti är häpnadsväckande,  Det råder inget tvivel om att Sverigedemokraterna sedan starten byggt kärnan i sin retorik och politik på motstånd mot invandring och invandrare och det är i Centerns värld samma som främlingsfientlig .  

Det kan knappast vara någon hemlighet att SD är emot den naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet de senaste tjugo åren men den borde väl också Centern begripa att den politiska retoriken mot den ordningen är knappast riktad mot invandrarna som grupp utan till våra ansvariga politiker. 

 

Att det sedan finns invandrare som bluffat sig in i vårt land, att det finns en överrepresentation med invandrarbakgrund på våra fängelser, att det visar sig att vi har en betydande klanverksamhet med invandrarbakgrund. Att tassa omkring utan att vilja ta tag i den problematiken vars konsekvenser uppstått i en naiv flyktingpolitik som man är ansvarig till för att inte bli anklagad för att vara invandrarfientlig eller gå Sverigedemokraternas ärende av PK eliten är både fegt och politiskt oanständigt.  

 

Men att kalla SD som brutit mot den traditionen sedan de kom in i riksdagen- det som pågått de senaste tjugo åren bland  de invandrarvänliga partierna-  som främlingsfientlig som man försöker göra det till när argumenten tryter är väl att skjuta alldeles för högt över målet. Nog vore väl politikerfientlig ett mer passande ord mot de partier som visar sådan nonchalans mot vad en klar majoritet av Svenska folket har för åsikter i frågan. Partier som nu på alla sätt försökt rättfärdiga sina politiska misstag genom att dölja med omskrivningar eller anklaga politiska motståndarna för både det ena och andra för att skada  förtroendet till väljarna. 

 

Nu visar det sig att i opinionsundersökningarna att väljarna går inte på den taktiska strategin längre. Det verkar som om de ansvariga politiska partierna själva inte längre tror på vad man sagt och säger när det visar sig att parti efter parti nu får finna sig att få  krypa till korset och erkänna sina politiska misstag där man både varit naiv - man såg det inte komma - farorna vars negativa konsekvenser vi nu vi får skörda fullt ut - det som Sverigedemokraterna försökt förmedla de senaste tjugo åren för döva och blinda invandrarvänliga politiker  helt befriade från sunt förnuft. 

TN

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards