Direktlänk till inlägg 18 september 2020

Vänsterpartiet tror sig lösa gängkriminaliteten genom att förbjuda ordet klan

Av tommy norum - 18 september 2020 08:39




 


Ordvalet ”klan” blir i vänsterns förvridna värld viktigare att angripa än de kriminella familjenätverk som sätter upp vägspärrar i svenska förorter. 

 

 

Vänsterpartiets Linda Snecker i justitieutskottet tror tydligen att förbjuder man ordet klan så är allt frid och fröjd. För henne är tydligen ordvalet viktigare när polischefen Mats Löfving levererade en samhällsbild som väldigt många vill att den ska vara, där man gärna kopplar ihop etnicitet och kriminalitet och sätter likhetstecken mellan de här företeelserna, säger hon.. 

 

Att nu Mats Löfving ryter till och anklagar beslutsfattare och makthavare för att inte ge sitt fulla stöd i kampen mot gängkriminaliteten, det behövs lite mer stake i deras handlande och de bör sluta åka jojjo i sina engagemang för att inte hela tiden anpassa sig efter hur högt medietrycket är.  Det är väldigt talande att när polisen tar bladet från munnen och beskriver den vardag som många människa möter då är vänsterns första reaktion att skam belägga polisen. Det är oseriöst.  

Kanske på tiden att även vänstern börjar inse verkligheten som den är och inte som man vill den skall vara. Även inom polisen så har man tassat omkring i någon sorts låtsasvärld, om det är för att stå på god fot till ansvariga politiker för att inte störa  synen på politikernas invandringspolitiken kan man undra . Om inte annat så blev väl Peter Springares  frustration över problemförnekelsen om vissa invandrargruppers höga kriminalitet för mycket för polisledningen att han  först omplacerades och sedan utköpt av Polismyndigheten.  

Att det sedan tre  år senare samma myndighet varna för 40 invandrade kriminella klaner som fostrar sina barn i brottslighet är väl en i mängden på bevis där varken myndigheter eller politiker vill se sanningen i vitögat förrän det är försent. Att som V-ledamoten anklaga polischefen för att vara politisk när man lägger fram fakta om den kriminella utvecklingen i Sverige säger väl en del om hur ansvariga politiker ser på myndigheterna där man tydligen skall vara tysta i församlingen hur illa det än ser ut i verkligheten utan låta politikerna ostörda försvara sina naiva politiska beslut som fått så förödande negativa konsekvenser i samhället.  

De som bor i utsatta områden och får sina bilar brända har för länge sedan tröttnat på samhällets daltande med kriminella. Vänsterns universallösning med satsningar på bostäder, skola och arbeten är som att behandla en akut hjärtinfarkt med motionsråd. Kriminella klaner har gått förlorade för den typen av primär prevention. Mot dem måste det till hårdare bud än vad polisen hittills har levererat. Frågan är väl hur länge vi skall börja vänta på att också våra ansvariga politiker förstår allvaret när nu äntligen polisen fått kurage nog att förmedla utan skygglappar vad som försiggår i Sverige. 

 
 

tn 

 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards