Direktlänk till inlägg 27 januari 2020

Enligt Stefan Löfven så går det 1,3 miljoner nazister lösa på gatorna.

Av tommy norum - 27 januari 2020 14:40


Nazister, Nazister, Nazister är spöken som dyker upp i huvudet på Stefan Löfven titt som tätt. Kanske inte så konstigt att han har svårt med att styra landet med de hjärnspökena   


Socialdemokraterna får se upp så att inte partiet dras med för långt upp i de liberala tankeklustren. En mycket stor del av sverigedemokraternas väljare är före detta Socialdemokrater.  Att försöka få stopp på den strömningen genom att anklaga sina forna väljare för nazister är dömt att misslyckas ser vi i opinionsmätningarna .  Tänk att visa ett sådan förakt till väljarna som Stefan Löfven visar genom att anklaga dem som slutat ta till sig s-politik inte är kompetenta att analysera partierna med utgångspunkt för vilken politik man vill och inte vill ha.  

Man kan fråga sig om det är rätt metod att springer runt och kallar andra för nazister m.m när man saknar argument för en trovärdig politik. Att allt fler inser att Stefan Löfven borde sopa rent framför egen dörr innan han ger sig på andra.   
 

Socialdemokraterna som har  byggt upp ett gigantiskt förnekande av sin egen historia. Efter andra världskriget dömdes Sverige att betala krigsskadestånd för sin eftergiftspolitik gentemot Hitler. Malmexporten – betald med av nazisterna stulet guld – baltutlämningen, permittenttågen, tystnad om koncentrationslägren, rasbiologi, migrantstopp för judar, censur och förföljelse av kritiker som Karl Gerhard, Torgny Segerstedt etc. En feg tolerans av det intoleranta som fick Churchill att livslångt förakta Sverige för sitt förhållande till Nazityskland ända fram till slutet av kriget. En regering som tillträdde den 13 december 1939 och satt fram till den 31 juli 1945.  
Regeringen bestod då av representanter för Socialdemokraterna, Bondeförbundet, (Centerpartiet), Folkpartiet (Liberalerna), Högern (Moderaterna) Var fanns Sverigedemokraterna i den klungan kan man undra.?? 

 
 

Istället så utnyttjar Socialdemokraterna skamlöst historiska vidrigheter för att spela på människors oro och rädsla. Något som också lyser igenom i klimatpolitiken -.Gaskamrarna i Treblinka eller i skogarna i Katyn är osaklig retorik som inte bara syftar till att flytta fokus från verkliga problem hemma utan också skamlöst utnyttjar historiska vidrigheter för att spela på människors oro och rädsla. Att varken Löfven eller hans stab har koll på att den fruktansvärda massavrättningen av polacker i Katyn utfördes av sovjetiska kommunister och inte högerextremister är inte bara beklagligt. Det säger också en del om hur lågt Socialdemokraterna värderar fakta och hur mycket man faktiskt är beredd att vilseleda i kampen om makten. 

  

Att sedan den 27 januari är Förintelsens minnesdag. Det var för 75 år sedan nazisternas förintelseläger Auschwitz Birkenau i Polen befriades 1945- Att man också passar på att uppmärksammar skamfläcken i Malmö där antisemitismen härjar fritt i skolor och i samhället i övrigt. USA varnar judar att resa till Malmö . En stad som Uppdrag Granskning har gjort ett reportage om och påvisade en skrämmande utveckling om judars utsatthet. Varför har just Malmö stora problem med antisemitism kan man undra ? Kan det vara så enkelt som att de politiska skiljelinjerna i uppgörelsen mellan Israel och den övriga arabvärlden sätter sina spår även i Malmö av de stora flyktingströmmar som kommit till Sverige också tar med sig sitt hemlands hat mot judarna hit. Som sagt vad  man kanske skulle sopa rent framför egen dörr först i det man som statsminister i en s-regering har ansvaret för att det som hände i Nazist Tyskland mot judarna kanske är på väg att upprepas men med andra medverkande än Nazisterna utan  där Mellan Österns olika politiska och religiösa fraktioner mot Israel också sätter sina spår i Sverige.  

  

Ledande liberala- och vänsterledarsidor är så totalt fixerade vid kampen mot Sverigedemokraterna att de numera pekar "rasism" och "nazism" såväl åt ytterst anständiga moderatpolitiker i Sverige som åt samtidssatiriker som driver med etablissemanget. Något som allt fler medborgare genomskådat och tar till sig politiker som för en mer sansad bild av verkligheten än dessa katastrofbudskap om vad som händer om Jimmie Åkessons Sverigedemokrater får vara med och få politiskt inflytande baserat på sina valresultat i framtiden.    

tn     

 

 
 
Ingen bild

christer

28 januari 2020 18:45

Det är inte "nazister"jag är rädd för, OM det nu finns några. Det är Sossar och Mp som är dom farliga och som förföljer oss svenskar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards