Alla inlägg den 6 september 2019

Av tommy norum - 6 september 2019 12:31



Det enda partiet som har lösningen på sikt att få bukt med kriminaliteten bjuds inte in av regeringen. Är det rädslan för vad var det vi sa repliken som ligger och spökar. 


  


 

Bara att konstatera att våra politiker i riksdagen är inte  vuxna sina uppgifter när vi ser konsekvenserna i samhället av den naiva migartionspoliti som bedrivits av representanterna för sju klöven. Och tydligt är väl att det finns fortfarande partier i riksdagen som stoppar huvudet i sanden och vägrar ta till sig den samhällsutveckling som vi nu dagligen både i media och i den verklighet vi lever i blir påminda om dagligen.  Man fortsätter och bjuda in helt obekymrade om hur det ser ut i våra kommuner som man tvingat på ansvaret att försöka så gott det går att integrera de nyanlända utan både tillräckliga resurser eller många gånger arbetstillfällen att erbjuda.
 
Kommunerna lämnas vind för våg att i bästa förmåga försöka lösa situationen men som  sätter stora negativa spår både i skolan, ordningen ute i samhällena och ekonomin  där man tvingars att både höja kommunalskatten, och dra in på välfärden men tvingas också stå för ordningen för att medborgarna skall känna sig någorlunda trygga med att anställa vaktbolag när statens polismyndigheterna inte längre klarar av sina uppgifter. Men att skicka med statliga pengar som täcker in fullt ut kommunernas på tvingade ansvar för den flyktingpolitik man för det lyser med sin frånvaro då är man inte lika intresserade att ställa upp.
 
Frågan är väl om regeringens Inrikesminister Mikael Damberg och justitieminister Morgan Johansson är de rätta att försöka reda upp konsekvenserna av regeringens och de övriga i sjuklöverns politik. De vill ju fortfarande inte fatta att det är deras politik som satt medborgarna i den situation man nu befinner sig i . Man har ägnat tid i att försöka förneka både våldtäkter, skjutningar, bilbränder , rån och  den ökade otryggheten och i stället lagt ner energi på att försöka få det till - att de som de flesta har upptäckt om inte annat genom media - inte är verklighet utan ett sätt för vissa partier att ta politiska poäng när man ger en falsk bild av det svenska samhället och anklagas till och med  att man är ute för att skada Sverige.  
 
Att man med den utgångspunkten och i det läget anser sig behöva en nationell samling utan Sverigedemokraterna i att försöka komma tillrätta med den brottslighet som växt både politiker och polismyndigheten över huvudet den kan man ju fundera över. Det är tydligt att det finn flera verkligheter att ta till  allt efter den värdegrund som  passar in för Socialdemokraterna. 

tn





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards