Direktlänk till inlägg 20 november 2019

Ulf Kristersson M ber om ursäkt för att ha smädat SD som vågade lyfta problemen. ,

Av tommy norum - 20 november 2019 11:13



Dela gärna inlägget. Är själv förhindrad på grund av blockering 



Visa källbilden

Ulf Kristersson tar bladet från munnen och ber Sverigedemokraterna om ursäkt samtidigt som han kritiserar Socialdemokraternas Stefan Löfven att inte vilja se sambandet mellan den naiva flyktingpolitiken och gängkriminaliteten som växer sig allt starkare.   


 

 

 

Man kan hoppas att fler partiledare tar bladet från munnen på samma sätt som Moderaternas Ulf Kristersson nu gör på Facebook där han utan omsvep erkänner sitt delansvar i den utveckling av gängkriminaliteten har ett klart samband till en för stor invandring som politikerna inte har haft förmåga att styra på ett förnuftigt sätt.

 

Tyvärr Ulf Kristersson så har nog den forna Alliansregeringen under ledning av Moderatledaren Reinfeldt det största ansvaret och skuld  när han med sina ministrar från de övriga partierna blockerade alla försök till en seriös debatt i ämnet genom att kalla alla som lyfte ämnet blev i moderaternas mun  rasister, osolidariska och främlingsfientliga rädda för ett mångkulturellt samhälle och där även det andra blockets anhängare V, S , MP hängde på påhejade av PK-etablissemanget och media. Det gick så långt att man gav sina igna ministrar silkessnöret om man opponerade sig mot den förda flyktingpolitiken.

 

Det enda partiet som förstod faran var Sverigedemokraterna, det enda parti som visade sig ha lite sunt förnuft i sin politik. Socialdemokraterna vill fortfarande inte se något samband mellan gängkriminaliteten den grova brottsligheten utan fortsätter blanda korten för att komma ifrån sitt ansvar där vår statsminister Stefan Löfven envisas att i stället ta fram rasistkortet när någon försöker förmedla verkligheten som den är.   

 

”Moderaterna erkänner utan omsvep att vi har ett delansvar. Även vi borde ha agerat tidigare, tydligare och kraftfullare. Och i den mån mitt parti har bidragit till att smäda och frysa ut de röster som ville och vågade lyfta problemen, så förtjänar de min och mitt partis förbehållslösa ursäkt”, skriver han. Om han nu menar Sverigedemokraterna eller röster ur det egna ledet låter vara osagt. Frågan är väl om den förre Moderatledaren Reinfeldt känner sig träffad av ursäkten när vi ser hur han fortfarande inte tycks ta till sig det alvarliga läget som landet befinner sig i utan fortsätter både på moderaternas landsmöte och i debatten uppfattas att han fortfarande  hävdar att den flyktingpolitik han stod för som statsminister fortfarande är den rätta. 

 

Då väntar vi på de andra partiledarnas avbön genom att erkänna sitt ansvar och kanske också ge Jimmie Åkesson en ursäkt när man  bidragit till att smäda och frysa ut de röster som ville och vågade lyfta problemen, . Kanske inte så lätt när vi ser att en del partier fortfarande svävar i det blå även om de har både rött och grönt i sin partilogga när de fortfarande bjuder in helt obekymrade av hur landet utvecklas där allt fler medborgare känner en ökad otrygghet.  

  

tn

 

 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards