Direktlänk till inlägg 29 oktober 2019

Beordra polis, myndigheter och militären att avdela personal till ett operativt nationalgarde för rikets inre säkerhet :

Av tommy norum - Tisdag 29 okt 17:43Visa källbilden

Regeringen måste beordra polis, åklagare, domstol, skatteverk, och militären att avdela personal till ett operativt nationalgarde för rikets inre säkerhet och tilldela dem ekonomiska resurser utöver det vanliga skiver Sven-Åke Runelid .
Sven-Åke Runelid
·

Öppet brev till regeringen


Vi måste öka brottsligheten för att minska den.En paradox i sin tvetydighet men ändå den enda möjlighet till en förändring. Ett samhälle som hela tiden är tvåa på brotten blir som för det lag som är tvåa på pucken- man förlorar matchen.


Att rycka ut och släcka oroshärdar, när det hela tiden blossar upp nya, känns uppgivet och hopplösheten sprider sig i leden. Det är dags att vända på kuttingen!
Regeringen måste beordra polis, åklagare, domstol, skatteverk, och militären att avdela personal till ett operativt nationalgarde för rikets inre säkerhet och tilldela dem ekonomiska resurser utöver det vanliga.
Tillsätt 300 poliser i varje polisregion samt personal från de andra myndigheterna i en kraftsamling värt namnet. Uppdraget blir att angripa roten till det onda i en operation typ ”rent mjöl i påsen”.
Ett samlat totalangrepp mot all droghandeln, som i förlängningen tillintetgör de kriminella gängens möjlighet till snabba cash.
Rent statistiskt kommer narkotikabrotten att öka lavinartat i början för att så småningom minska drastiskt. Om man ger nationalgardet en möjlighet att hänga på över tid så kommer de att jaga ”buset” till vägs ände och göra deras verksamhet till ett rent helvete.


Militären? Ja, kan vi skicka fredsbevarande styrkor till främmande länder borde vi kunna använda samma enhet i de inhemska områden där händelser idag närmast liknar inbördeskrig.
Kraftsamla och se till så att vi återtar initiativet och blir bäst på plan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Torsdag 12 dec 14:00

  Karl Nyström Karlstadsbilder 1800 talet Stadsvy över Karlstad ( Carlstad ) Älvgatan 1700 tal ?     I mitten Johan Ahlströms affär. T v Pråmkanalen. T h Mariedals trädgård. 1880 Panorama över Tingvallastaden, Hagaborg och Haga....

Av tommy norum - Onsdag 11 dec 19:06

            Aftonbladets rubrik talar sitt tydliga språk att Sverige har problem med att avhysa flyktingar som befinner sig illegalt i landet. Något som inte bekymmrar regeringen som bjuder på nästan gratis sjuk och tandvård under tide...

Av tommy norum - Söndag 8 dec 13:42

Sveriges  välfärd håller på att krackelera under den socialdemokratiska fanan.  Löfven i Aftonbladet : Fokus nu kan inte vara på stor migration utan på snabbare integration. Man tar sig för pannan , inte så konstigt att vi har det samhälle ...

Av tommy norum - Lördag 7 dec 13:59

Kanske inte så konstigt att förtroendet för våra politiker minskar. Det som före valet var klartext blev efter valet något helt annat. Aldrig bli beroende av SD blev i stället ett beroende av Vänsterpartiet. Det som skulle bli en garant för att ...

Av tommy norum - Fredag 6 dec 12:19

Vår utbildningsminister (s) Anna Ekstrand skall nog inte slå sig för bröstet när man ser att Svenska 15-åringar har  sämre kunskaper än de hade  i början av 2000-talet. Läsförståelsen har blivit sämre och det gäller också i andra ämnen  trots at...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se