Direktlänk till inlägg 19 september 2019

Ruffel och båg i Centerpartiet - Mörkning av fakta i PD 2010-09-15 13:44

Av tommy norum - 19 september 2019 19:45

Tänk att det där med att försöka skjuta budbäraren det är inget som i regel fungerar i längden. Informationen den kommer förr eller senare fram ändå.


Sune Tholin har i omgångar ondgjort sig i PD om mitt grävande framförallt i Samhällsbyggnadsnämnden. Sist så skrev han i sin krönika att det skall bli intressant och följa hur jag skall ta mig ur denna soppa i mitt sätt att förfölja politiker och tjänstemän i och med att polisanmälan las ner för tjänstefel.

 

Jag får väl vända på kuttingen och fråga Sune Tholin hur han skall ta sig ur sin sits där han hela tiden har försökt mörka de uppenbara fel och brister som har uppdagas.

Kanske en ursäkt vore på plats till PD läsarna när man inte tar sitt ansvar att vara en röst för och till allmänheten .


Skall bli intressant hur Tommy Jingfors och Kurt Svensson skall agera nu efter det beslut som togs i samband med återuppbyggnaden av hamnterminalen där man också presenterar den osubventionerade hyresintäkt som skall ligga till grund för återuppbyggnaden.


Så sent som den 3:e September så hävdar Kurt Svensson i polisförhör angående Subventionsåtalet att min anmälan är felaktig Norums beskyllningar är inte korrekta. Hyrorna ligger inte i underkant när de räknas ut.

Gjord investeringar har inte utelämnats när hyrorna har räknats ut. Revisorerna har

kontrollerat Norums påstående och man har kommit fram till att de inte är korrekta.

Har revisorerna vid en genomgång funnit tveksamheter hade en extern revisor anlitas, men så har inte skett.


Tommy Jingfors redogörelse i polisförhöret den 7:e september påstår han att hyran är anpassad efter de kostnader som kommunen har haft fördelade på hyresgästerna. Påståenden att hyrorna är i underkant är inte rätt. Alla kostnader för uträkningar för hyror är noga dokumenterade och dessa siffror talar sitt tydliga språk. 


Hur en hög tjänsteman och en toppolitiker så utstuderat talar osanning i ett polisförhör tyder ju på en kultur som inte hör hemma någonstans i ett samhälle.

  


I det beslut som kommunstyrelsen tog i går så visar det sig när proffsförvaltare tar sig an sin uppgift och inte lämnar något åt slumpen så hamnar hyresintäkterna på det dubbla.  En intäkt som måste till för att täcka kommunens kostnader i samband med återuppbyggnaden. En information som jag stångat mig blodig för att få förståelse för men där hela tiden både politiker och tjänstemän blånekat till och där jag i massmedia hånats och ironiserats av Sune Tholin över mina försök att informera om  alla övergrepp som har skett med kommunens skattepengar. Skäms på sig  Sune Tholin ,  Kurt Svensson  och Tommy Jingfors.

   

Jag har väldigt svårt att tänka mig Center som det ledande partiet i framtiden med den kultur som råder i det partiet där kuppartade beslut i vindkraftfrågan och där de går fram med osanningar och där de inte vill ta ansvar för sina tokiga beslut utan vill helst fortsätta som ingenting har hänt där de med hjälp av PD mörkar avslöjanden.


Ett Politiskt parti och en tidning som som inte visar respekt för sanningen de skall ut i kylan.  




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards