Direktlänk till inlägg 17 juli 2019

Sune Tholin pampen som försöker påverka politikerna genom PD 2010-07-22 20:16

Av tommy norum - 17 juli 2019 16:45

Sune Tholin det finns andra värden här i livet än teater, idrott och föreningsliv som sammansvetsar ett samhälle.

 Tyvärr är du av den sorten som vill ta mer och mer av våra gemensamma tillgångar för era hobbyverksamheter där argumentet för verksamheterna aldrig kommer upp i den nivå som gör att det är försvarbart att ta  resurser från skola, vård och omsorg.

Här går du ut och försöker påverka politikerna i deras beslut om en återuppbyggnad av Terminalbygget genom att uppmana till demonstrationer för saken utan att ha tillgång till de ekonomiska förutsättningar som kringgärdar omständigheterna för igångsättandet.


När nu politikerna för en gång skull arbetar på rätt sätt före ett beslut och tar reda på de ekonomiska förutsättningarna före igångsättandet, klampar du in likt en elefant och har dina privata funderingar runt hela bygget utan både ekonomisk kunskap och total okänslighet för den ekonomiska situationen som råder i kommunen. Jag tror nog att du skall sluta att använda PD för dina pesonliga önskemål utan att ha bättre på fötterna för din argumentation .

 Den reaktion som delgivits mig av ditt utfall mot mig, att jag skulle vara anledningen, om inte återbyggnaden kommer till stånd är en patetisk reaktion, som närmast kan liknas vid en pamp som kan kläcka ur sig vad som helst för att få det han vill. Den allmäna reaktionen på din inställning , som jag tagit del av i hur vi skall använda våra skattemedel är , har karln fått hjärnsläpp har han tappat all förnuft i samhällsfrågor.

 Håll dig  i fortsättningen till dina berättarkrönikor, spela teater, lev gott , du är på  väg att tappa allt förtroende hos kommuninnevånarna om du fortsätter med  samma stil i dina krönikor genom att skjuta på budbäraren för alla oigentligheter som jag grävt fram  i framförallt samhällsbyggnadsnämnden där miljoner har runnit ut utan varken beslut, ordentliga budgetar, hyreskontrakt som på långa vägar inte har täckt kostnaderna som kommunen har. Där en slapphet som gränsar till kriminalitet i användandet av våra skatter, där kontroll och uppföljning av investeringar saknas och där våra politiker inte brytt sig det minsta hur vi använder våra resurser.

 Polisanmälan  som enbart kom till för att revisorerna vägrar att göra en ordentlig revision på förvaltningen .

 En begäran som inte togs imot med något större intresse då det där skulle visa sig i ett valår politikernas inkompetens i sin styrning av förvaltningen, därför locket på och en förhoppning att informationen om den misserabla  skötseln  skulle glömmas till

valet i September. Där av polisanmälan som PD med Sune Tholin i spetsen tycker är en okynnesanmälan. Nu kan inte locket läggas på med hjälp av PD. Nu skall informationen inte tystas ner utan påpekas med jämna mellanrum fram till valet så att kommuninnevånarna inte glömmer sveket mot invånarna i politikernas sätt att förvalta våra skattemedel.



 
 
Ingen bild

Åmålit-inte

23 juli 2010 19:29

Bra talat, Norum! Tala om maktmissbruk! Använda sin egen tidning utan censur! Det är förmåner det när andra inlägg blir refuserade! Nu till Hamnterminalen och dess vara eller inte?
När ska Åmåls politiker förstå att hela området runt Örnäs är för värdefullt och vackert för att lägga nya industrifastigheter/lagerhus? Gör ett "alexanderhugg" - köp Elastos fastighet, bygg nytt åt Elasto på Fågelmyren,sälj detta på marknadsmässiga villkor till företaget, inrätta en ny "hamnterminal" i Elastos gamla lokaler. På så sätt slipper vi förfula den del av Åmål som är vackrast, mest turistvänlig, mest tillgång till vårt vackra innahav Vänern, samt slipper all tung trafik genom tättbebyggt område. Samla all industri på ett och samma ställe! Gör något positivt av den dela av Åmål, så får alla vad dom vill -blues, vinterförvaring av båtar, en utbyggbar och (kanske, med rätt ägare) lönsam camping.
Och inget växande industriområde!!
Som avslutning vill jag bara nämna att jag tog en promenad igår ikväll förbi marinan i Åmål -massor med båtar, folk, liv och rörelse - vad händer då? Jo,det kommunalt ägda caféet stänger 19.00
Massor med potentiella kunder utanför... Känsla för feeling och affärsmöjligheter, må jag säga!!

 
Ingen bild

Fd Åmålsbo

28 juli 2010 20:35

Undrar vem Tholin har som publicistisk förebild. Silvio Berlusconi?
Snart kanske det börjar dyka upp bilder på lättklädda damer på PDs sidor eller står ett par veline utanför ingången på Kyrkogatan också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards