Alla inlägg under maj 2019

Av tommy norum - 4 maj 2019 15:32

 

Nationalmuseét i bakgrunden  

 

Grand Hotell

 

Norsfiskare på strömmen.

 

Konsärhuset

 

KUNGLIGA OPERAN,

 

Stockholm Fredhäll

 

Vanadisbadet

 

Djurgårdsbrunnsviken.

 

Nybroplan

 

Nybroviken med Nordiska Muséet i bakgrunden

Av tommy norum - 2 maj 2019 16:30


Ja då kom det, åklagaren har beslutat att göra en förundersökning om omständigheterna runt hyressättningen i axa-ladan och Hamnterminalen i Åmål.


Tydligen gjorde underlaget i anmälan ett sånt intryck på åklagaren att en vidare

utredning av fallen ansågs befogade.


I polisanmälan redogjordes i beräkningsform omfattningen av subventionerna i hamnterminalbygget, där hyressättningen i stort sett bara täckte halva investringskostnaden. Axa-ladan var hyresfri under ett antal år och dessutom stod Kommunen för både investeringskostnader och värmekostnader. 


Trots upprepade försök att få till en revision i samhällsbyggnads-

förvaltningen, för att undvika en polisanmälan, för att få fram alla avslöjanden om hur illa man tar tillvara våra skatter, utan hänsyn till kommunallag och politiska beslut i fullmäktige, eller hur man trixar med budgetar, överför kostnader där de inte hör hemma, eller inte tar in offerter mm mm.


När inte vårt kommunalråd Kurt Svensson vill lyssna på det örat utan fortsätter att förneka bland annat subventioner och bagatelliserar

hela hanteringen i hur samhällsbyggnadsnämnden tar sina beslut


När sedan revisorerna antingen är sifferblinda eller totalt har missuppfattat sin roll, att det är medborgarna de är till för att skydda inte politikerna när de försöker mörka och lägga locket på.


Tyvärr Kurt Svensson kommunalråd, samhällsbyggnadsnämndens politiker och förvaltningschef, det finns ingen annan utväg när ni så hårdnackat inte vill inse att de beslut ni har tagit strider både mot sunt förnuft och hänsyn till medborgarnas intresse och där ni struntar både i kommunallag och fattade beslut i fullmäktige.  


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards