Alla inlägg den 12 februari 2017

Av tommy norum - 12 februari 2017 07:00





 


Det är en konstig värld vi lever i. Socialdemokraterna här hemma vägrar prata med Sverigedemokraterna för att de har inte rätt värdegrund för att kunna föra dialog med.

 

Men samtidigt åker de runt i världen som regeringsrepresentanter och för dialog med en av världens värsta regimer där tortyr, kvinnoförakt och med ett rättssystem som där man avrättar människor offentligt, sätts in i fängelse för förseelser som inte stämmer överens med vad deras tolkning av koranen säger. Här bugar Socialdemokraterna  inför ledarna, våra kvinnliga ministrar spökar ut sig med huvudbonader för att så säger deras lag att så skall det vara för att de skall få en chans att få sin röst hörd.

 

Samtidigt så vägrar man att ens prata med ett av svenska folket invalt riksdagsparti som är det tredje största för att de inte har rätt värdegrund.  Det finns tydligen flera värdegrunder hos det socialdemokratiska partiet. Vi har tydligen en värdegrund när man lämnat Sverige och då finns det inga skrupler för vare sig mord, kvinnoförtryck, då behöver man inte ens vara en demokrati, här betyder inte diktatur som hålls under armarna med polis och militärmakt någonting för den värdegrund som man låtsas stå för här hemma. Nej har vill man ha samarbete i olika frågor, man vill sälja både vapen och andra industrivaror. Man bugar och fjäskar för dessa tyranner som håller hela folk fängslade där medborgarna flyr från länderna.

 

 

Kanske ändå detta avslöjar Socialdemokraternas värdegrund är helt baserad på vad som gynnar partiet inte vad det i praktiken betyder. Man har dialog här hemma med Vänsterpartiet en part som är ursprunget från kommunismen vars ideologi har över 100 miljoners liv på sitt samvete. Men man vägrar släppa in Sverigedemokraterna i den politiska gemenskapen på lika villkor för det skulle sätta stopp på Socialdemokratisk dominans långa tid framöver.

 

 Vad skall vi kalla sådan politik?  Kanske dubbelmoral är den rätta bemärkelsen där moralens värderingar är satta utefter vad som gynnar det socialdemokratiska  partiet mest.  

 

tn    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards