Direktlänk till inlägg 28 december 2017

Är det för att över 90% av de nyinkomna muslimerna röstar på de rödgröna som regeringen vägrar anpassa flyktingströmmen till en nivå som vi kan hantera? . .

Av tommy norum - 28 december 2017 12:10





Bildresultat för stefan löfven

Stefan Löfven (s) sätter sitt hopp tlll att de nyinflyttade muslimska väljarna skall rädda kvar honom vid makten efter 2018



Trots stora problem i samhället som har ett direkt samband med de stora flyktingströmmarnas svårigheter att anpassa sig till det svenska samhället så fortsätter Sverige ta emot fler flyktingar än de flesta inom EU per capita. Man kan ju undra i bland hur dåligt förankrade våra politiker är i det samhälle som de fått förtroende av att förvalta och styra ?. No go zoner där buset mer eller mindre tagit över, dagligen får vi rapporter i media av våldtäkter och skjutningar, polismyndigheterna står handfallna både att skapa ordning och reda och att skydda medborgarna. Man har totalt tappat förmågan att utreda brotten som begås utan de läggs på hög utan åtgärd. Våra domstolar vågar inte utvisa invandrar som begår brott utan de släpps efter en natt eller två för att fortsätta sina brottsliga bana utan att politikerna reagerar på den ordningen. Inte ens med bevisade och dömda till våldtäkter så anser inte våra politiker att de skall behöva lämna landet.

 

Man kan inte hur länge som helst skylla på regler och lagar när det faktiskt är ni politiker som skapat dem. Och uppe i allt detta så har man svårigheter att få in de nyinkomna på arbetsmarknaden speciellt kvinnorna som många gånger av religiösa skäl inte får delta i arbetslivet. Det som i Sverige är en av grundbultarna i den svenska ekonomins framgångar att alla är med och bidrar och inte snyltar till sig förmåner utan att delta.  

 

Över 60 % av svenska folket vill ha en minskad invandring och då utgår man inte från de 160  000 tusen som kom 2015 utan en generell med huvudsyftet att verkligen klara av att integrera de som kommer med både bostäder, arbete, och en social anpassning som i stort bygger på svenska värderingar. Det går inte i längden blunda för barnäktenskap, flergifte, och en kvinnosyn som för Sverige tillbaka minst 100 år, eller hedersmord.  Det går inte längre att blunda på hur dessa invandrarkvinnor behandlas där man inte tillåter dem att arbeta eller delta i det svenska samhället på samma villkor som de som är födda i Sverige.

 

Men att som politiker blunda för de förändringar som skett de senaste 30 åren i det svenska samhället utan att det till slut borde ge någon form av reaktion hos väljarna till slut. Där de principer och värderingar våra generationer byggd upp håller på att raseras av en hoper konflikträdda politiker som i humanitetens namn påverkade  av en liten klick PK fantaster från media, kultur eller vänsterkanten som styr våra politiker som marionettdockor framför sig och där de tappat allt sunt förnuft i sina politikerroller  för att inte bli anklagade för att vara osolidariska, främlingsfientliga eller rädd för det mångkulturella samhället.

 

Men det är ju bara att se sig omkring i världen vad det mångkulturella samhället har ställt till med ute i världen. Där väl de religiösa skillnaderna  på de flesta håll är en grogrund för motsättningar. Ekonomiska skillnader där många gånger det är de sociala förutsättningarna som avgör vilken sida man hamnar på och där politiken har ett stort ansvar hur ett klassamhälle utvecklas i ett land.  Det vi kan konstatera i Sverige är att vi har skapat ökade klyftor i samhället med den invandringspolitik sjuklövern har haft ansvar för. Där utanförskapet har ökat på grund av en obefintlig integrationspolitik i botten, där i stället har handlat om en gå på politik, tuta och kör så får vi se vad som händer. 

 

Alla som opponerat sig mot den gå på politiken har ansetts som främlingsfientliga eller osolidariska och emot det mångkulturella samhället som vänstern och media med kulturmaffian ser som det stora målet i framtiden.   Utan tvekan är vi på väg mot det målet när Sverige nu med en befolkning som till ca 20% har en invandrarbakgrund i botten.  Religiösa samlingsplatser växer upp som svampar ur jorden runt om i Sverige där det inte alla gånger det är enbart är religiös predikan som pågår har det visat sig.

 

Vi har ett val att se framemot där vi kan skapa förändringar mot den förda politiken. Frågan är väl hur många som är beredda att vilja skapa en annan invandringspolitik än den nuvarande i valet 2018. Det vi kan konstatera är att det är sjuklöverns politiker som har huvudansvaret för hur det ser ut i Sverige i dag.

  

tn               

 






 
 
Ingen bild

Pekka Rousu

29 december 2017 14:30

Vad menar du med svensk syn på kvinnor för 100 år sedan att den skulle ha varit som muslimsk kvinnosyn idag? Synen på kvinnan i Sverige har varit utmärkt sedan 1200-talet om inte ännu längre tillbaka.

tommy norum

30 december 2017 11:10

Det är väl bara ca 100 år sedan kvinnorna fick rösträtt,det är väl inte så länge sedan som det ansågs att kvinnor skall vara hemma och föda barn och inte delta i arbetslivet. Det var inte så länge sedan som det var den äldsta sonen i huset som skulle ärva allt. Det var inte så länge sedan som vi fick kvinnlig tronföljd, att sedan me too kampanjens avslöjande ändå blottar att vi tydligen fortfarande inte har kommit helt fram till en jämlikt samhälle. Om inte annat så skvallrar väl lönebildningen mellan man och kvinnor om den saken. Det var inte för så länge sedan som det ansågs opassande att kvinnor skulle röra sig bland okända utan förkläde som sällskap. De flesta av de olaterna har vi lämnat bakom oss, men där många invandrarkvinnor som kommer hit till vårt land fortfarande brottas med i sina relationer med sina män på grund av en föråldrad kvinnosyn som vi lämnat bakom oss.

 
Ingen bild

Oljemagnaten

30 december 2017 19:48

Gällande alla gruppvåldtäkter i Malmö senaste tiden ..4 ..på 6 veckor ..så kan man ju ställa frågan ? DNA_topsas inte alla nyanlända?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards