Direktlänk till inlägg 7 november 2017

Annie Lööf (C) föredrog att prata om enskilda sverigedemokraters klavertramp än att bemöta Jimmie Åkesson i flyktingdebatten. .

Av tommy norum - 7 november 2017 10:51




 

Både TV 4:s  Marcus Oskarsson och Expressen korade Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson till kvällens vinnare i partiledardebatten med 4 stjärnor. 


        

 Marcus Oskarsson korade också Jimmie Åkesson till kvällens vinnare i partiledardebatten när hon ställdes mot Centerns Annie Lööf. 

 

 

Bara att konstatera att både Expressen och TV 4 :s  Marcus Oskarsson gav Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson segern i politikerduellen i Tv 4. Annie Lööf tappade helt fokus på frågorna i invandrardebatten när Jimmie Åkesson hävdade att pengarna som vi lägger på flyktingmottagningen i Sverige skulle göra betydligt större nytta i konflikternas närområde något som också framlidne Hans Rosling har påpekat gång på gång för våra politiker. Samtidigt så dränerar man   biståndspengarna till övriga världen för att försörja flyktingarna i Sverige där många inte ens är flyktingar med asylrätt.

Då brast det för Annie Lööf och kallade sverigedemokraterna rasistiska och tog upp vad förtroendevalda Sverigedemokraters klavertramp i uttalande som hon försökte få det till att det speglar deras syn på människor som rena rasismen.  Det är väl bara att konstatera att när Centern med Annie Lööf blir pressade på sin egen invandringspolitik som betydligt mer närmar sig Vänsterpartiets och Miljöpartiets syn på invandringen än sina Alliansbröder så lämnar hon kärnfrågorna i debatten och ägnar sig i stället att angripa enskilda förtroendevalda Sverigedemokrater. Det kanske blir så när argumenten tryter då får man försöka ändra fokus och gå till angrepp på andra saker för att förvilla tittarna.

 

Förövrigt något som också kom fram i efterdebatten i TV när man fortsatte med anklagelserna mot Sverigedemokraternas bakgrund med ett nazistiskt förflutet. Frågan är väl numera vem som bryr sig on vad en liten klicks som startade Sverigedemokraterna hade för förflutet när det är dagen parti med dess ledning som styr partiet. Men det verkar som om de övriga partierna där Centerpartiets Annie Lööf och Liberalerna tror att om de lämnar sakfrågorna i flyktingdebatten och i stället angriper Sverigedemokraternas bakgrund så skapar det politiska poäng som gynnar deras partier och på samma sätt tror man skall missgynna Sverigedemokraterna.

 

Men nu är det nog så att väljarna är betydligt mer intresserade och smarta för att gå på den taktiken vilket väl det senaste valresultatet och opinionsmätningar visar att det är fler medborgare som föredrar Sverigedemokraternas politik än både Centern och Liberalerna tillsammans.  

   

tn 





 
 
Ingen bild

Lilla fröken PK

7 november 2017 19:57

Jag kan se för mig hur alla sossarnas ombudsmän och valarbetare drillas i ramsan " Ett rasistiskt parti med nazistiska rötter!" ( Att användas när sakargumenten tryter, dvs alltid)

 
Ingen bild

Per Ström

8 november 2017 06:45

Jimmy Åkesson är snart den ändå som verkligen har både stil och vetande, utan att kränka andra partiledare. 90% av personer i min bekantskapskrets har ändrat åsikt till hans fördel.

 
Ingen bild

Svimpen

8 november 2017 22:21

Svar till Per:Ja tror inte ja känner någon som inte kommer att rösta på SD ...av alla dessa som var sjuklövrar för några år sedan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards