Direktlänk till inlägg 5 september 2017

De som tror att favoritkandidaten till partiledarposten för Moderaterna Ulf Kristersson skall få Moderaterna att lyfta blir nog besvikna.

Av tommy norum - 5 september 2017 09:56



Bildresultat för ulf kristersson riksdagen

Storleken har ju ingen betydelse, i alla fall inte inom politiken. Men frågan är väl om Ulf Kristersson är rätt person att växa in i kostymen efter Batra. Det finns många som tror att oberoende vilken partiledare man får så är det kört för de Nya Moderaterna lång tid framöver på grund av konsekvenserna av den migrationspolitisk de hade huvudansvaret för i sin regeringsställning .  Öppna era hjärtan har blivit en dyr slogan som satt sina negativa spår i  partiets förtroende

 

Ulf Kristersson tror att för att vända moderaternas sjunkande opinionssiffror så krävs det ett lagarbete.



Har han inget annat att komma med än det han levererade i Agenda eller i morgonsoffan i SVT:s Morgonstudion så är nog Moderaterna illa ute i fortsättningen. Fortfarande så vägrar han tala klartext utan svamlar omkring med en massa trams. Han kunde inte ens svara på frågan om han ansåg Sverigedemokraterna var ett rasistiskt parti utan att snärja in sig i förklarningen som inte blev något annat än rena rappakaljan. Det verkar som han är påverkad av Centerpartiets Annie Lööf som deklarerat att samarbeten i alliansen i riksdagsutskotten inte kan fortsätta om Moderaterna väljer att förhandla med SD i sakfrågor.

 

Så där står nu den stackarn mellan två hötappar antingen samarbete med SD eller Alliansen fullt ut och hur han än vänder och vrider på kuttingen så står han där och inte lyckas ge det förtroende genom att ge ordentliga besked i sakfrågan. Jag tror nog inte väljarna varken de som hoppat över till Centern eller Sverigedemokraterna tänker komma tillbaka när man inte lyckas klämma fram tydligare besked vilken politik är det som gäller i fortsättningen. Tydligt är att Ulf Kristersson är på väg att ge samma intryck som Batra " Vad menar hon, talade hon om samarbete, talade hon om att regera med stöd av SD ”????

 

Klart är väl att Moderaterna vägrar att ge de besked som en stor del av den borgerliga väljarkåren efterfrågar förrän efter valet när det parlamentariska läget finns på plats i valresultatet. Köpa grisen i säcken har ju varit det som gällt för de som röstat på Socialdemokraterna i många val. Det som Alliansens företrädare haft som argument att inte rösta på partiet. Nu har man själv tagit till sig den taktiken att först efter valet ge besked vad som händer om de kommer i regeringsställning.  

 

Med den inställningen blir det inte lätt att få tillbaka de flyende väljarna igen till det moderat partiet. Det kanske är så enkelt att väljarna litar inte längre på partiet när man ena stunden står för en migrationspolitisk med en princip öppna gränser och där den nu påtänkte moderatledaren var en av de mest tongivande att försvara den politiken ända fram till valförlusten där man tappade 7% av sin väljarkår till Sverigedemokraterna som ökade lika stort på grund av just den politik som Ulf Kristersson med alla medel försvarade in i det längsta. 

 

Hur tror man sig kunna få ett förnyat förtroende när man i sin naiva migrationspolitisk är på väg att förstöra hela Sverige i ett kaos med ökad brottslighet, en omöjlig arbetsmarknad för lågutbildade invandrare, en ökad klasskillnad, en skola med sjunkande skolresultat, ett nästan dagligt mördande, ett ökande av utanförskapsområden runt om i landet där polis och myndigheter tappat kontrollen över utvecklingen ???. Och när de som varnade för utvecklingen då stod Ulf Kristersson och andra ledande moderater upp i talarstolarna och kallade dessa främlingsfientliga, osolidariska, nazister. Hur skall man få förtroende för ett parti som de Nya Moderaterna som har huvudansvaret för det som nu sker i samhället . De har ju inte ens vett att be svenska folket om ursäkt för vad deras politik ställt till med, utan de vill ha fortsatt förtroende.

 

Frågan är väl hur många går på det när man vet att de som är ansvariga för det som nu sker i samhället fortfarande har ledande ställningar inom partiet. Kejsarens nya kläder syndromet är numera betydligt lättare att syna när vi fått alternativa sociala kanaler att ta till för att avslöja bluffarna som levereras från våra politiker.

 

Förtroende det får man efter vad man levererat till medborgarna i politiken, inte vad man vill leverera för det stämmer sällan i verkligheten. Det har ju om inte annat konsekvenserna av den naiva migrationspolitisk som de Nya Moderaterna levererade i regeringsställning visat.     

       

 tn










 
 
christian Lagerek

christian Lagerek

6 september 2017 09:14

Kristersson gav M sin slutliga döds-stöt!att öppet gå ut med att vägra ett samröre med SD! totalt infantilt gjort. M kan aldrig vinna, M,C,L, kan aldrig vinna 2018! och därmed förstörde han hela alliansens chanser. M-röstare går över till SD!

Det viktiga enligt alla är att fälla den mest inkompetenta regering i svensk historia! inte naiva och oviktiga parti-skillnader!...men det klart vill man inte regera utan bara sitta och lyft löner, ja då är han ett säkert kort!

http://lagerek.photoshelter.com

 
Ingen bild

oljemagnaten

6 september 2017 21:13

Stämmer Cristian...alla M:röstare ja känner kommer nu att gå över till SD.. ..ingen tvekan längre vilka som vinner nästa val ..bara bortkastad ti att sitt och lyssna på allians och sossars åsikter....om 1år är Sverige äntligen blå-gult igen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards