Direktlänk till inlägg 8 mars 2017

En liten del av gårddagens rubriker i Media.

Av tommy norum - 8 mars 2017 07:00




 

 

Är Sverige på väg mot ett inbördeskrig när man börjat inse att våra myndigheter inte längre klarar av att skydda medborgarna fullt ut?



Ett axplock av gårdagens rubriker runt om i Sverige vars innehåll har upprepas i media alla dagar de senaste åren. 





Mohamed våldtog kvinna i lägenhet – utvisas inte

Pojkar som våldtog flicka går kvar på skolan

 

Polisens insatschef om upploppen: "Kommer maskerade och kastar stora stenar"

 


Ögonvittnet Claes, 54, om upploppet i Hallsberg: "Sverige håller på att rämna"

11-åring krossade rutor på 15 fordon

En 16-årig pojke döms av Lunds tingsrätt för våldtäkt mot barn

 

 

”Sverige går mot ekonomisk krasch”

 

 

 7 åriga Emma rånades: "Vågar inte gå ut själv längre"

 

 

Ambulanspersonal som larmats ut till en kvinna som drabbats av kramper i centrala Örebro rånades natten till lördagen på sin akutväska


 Inbrottsligans flykt från det ökända tjuvhuset i Dalslånged

Inrikes. Kostnaderna för invandringen och bostadsbubblan leder till att Sverige kommer att hamna i en "djup" ekonomisk kris.

 

Polisen larmades till i Hallonbergen väster om Stockholm med anledning av ett grovt våldsbrott på tisdagen.

Två personer är döda och fyra personer har gripits misstänkta för morden

 

 

Antalet anmälda personrån och sexuella ofredanden i centrala Uppsala ökar stort. Tillsammans med användning av tyngre narkotika gör det att en ny gatubild har vuxit fram.



Lurade Försäkringskassan på 14 miljoner - två döms till fängelse

 

 

Elva personer har gripits efter nya oroligheter vid Alléskolan, där maskerade personer bland annat kastat sten och flaskor mot polisen.

 

Bråk i Fittja ikväll med 15-tal personer inblandade. Tunnelbanan stängdes av, och polisen har hittat ett automatvapen!



Polisen är på plats vid Arlandagymnasiet i Märsta efter larm om personer som bär vapen.


Greps på äventyrsbad efter ordningsproblem



67-årig man rånad i centrala Uppsala



Polisens lista över efterlysta som avvikit efter avvisningsbeslut består i dag av drygt 12 600 människor. Flera tusen av dem befinner sig förmodligen i Sverige illegalt, enligt gränspolisen.

 

 Polisen utreder nu en anmälan om våldtäkt mot barn på en mellanstadieskola i Kalmar län. Skolledningen som har anmälningplikt till socialen när barn far illa, väntade flera dagar med att anmäla enligt uppgifter.

 

"ÄLVDALEN Flyktingar som bor på asylboendet Trängslet i Äldvalen i norra Dalarna får mat för 572 kronor per person och dygn. 

 

I samband med ett slagsmål på Bangatan i Södertälje så fick en person en gatsten kastad i ansiktet. 

 

Förra veckan utsattes väktaren Marie för ett mordförsök. En narkotikapåverkad 20-åring högg henne med en kniv på Öster.


Emma Sailamaa och Samuel Holma från Kiruna fick åka 35 mil när de skulle föda sitt första barn.

 

Vi kan inte acceptera att Helsingborg blir en stad som styrs av rädsla

 


En kvinna i 25-årsåldern blev rånad och våldtagen av två män i ett skogsområde nära universitetet i Linköping sent på söndagskvällen.


Polisen utreder nu om händelsen kan ha samband med ett liknande överfall i januari.

 

Hot mot bussförare och sabotage på buss - återkommande problem i västra Borlänge

 

Två personer uppges ha knivskurits inne på Arbetsförmedlingen i Borlänge under tisdagsförmiddagen. 

 


Polisen utreder en skottlossning i Åkersberga.


På söndagskvällen ska flera smällar ha hörts i Smedsby-området.


– Det var flera skott i snabb följd, säger ett vittne.

 


Sverige av i dag. Det som många fortfarande inte vill låtsas om förekommer i vårt land.  





tn

 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

8 mars 2017 09:32

”-Vi sitter på en tickande bomb”.

Jag tror inte att det är ett krig. För i krig står ett lands krigsmakt mot ett annat lands krigsmakt. Det land som då har den bästa krigsutrustningen och tekniken vinner över den som inte har så mycket av detta att komma med.

Nej, det som du beskriver är inte krig i egentlig mening; det är snarare kaos och anarki i ett land som har tappat orienteringen på snart sagt alla livets områden. Speciellt på de grundläggande mellanmänskliga och moraliska områdena. Och varför har man tappat orienteringen?

Om du tittar på lämlarna så vissa år när populationen ökat till en viss gräns så utlöser det en vettlös massvandring. De så kallade lämmeltågen då alla verkar ska springa åt ett och samma håll. Det spelar ingen roll om det är en bäck, å eller en sjö som korsar deras väg, alla ska bara åt det hållet ändå. Med resultat att många av dem dör. Och det på grund av det vettlösa i deras beteende.

Sverige har nått en viss gräns där dessa hemskheter, som du beskriver, lösts ut. Och då alla inte vuxit upp i och/eller inte ingått/ingår i ett tryggt, lugnt och harmoniskt familjeförhållande utvecklas andra personligheter med ett helt annat synsätt. Ett nytt och främmande synsätt.

Med ”fel” föräldrar som har ”fel” religion och ”fel” politisk inriktning och där barnens uppväxt har ”fel” uppfostran. Där skolan har ”fel” läroplan och ”fel” lärare som inte är lärare utan kanske bättre passar som morotsodlare. Där kyrkan predikar ”fel” lära, en alldeles egen liten påhittad variant som strider i stort sett mot allt vad Jesus lärde och med normer som skulle få vilken död som helst från hans tid att vända sig i sina gravar. Och med ”fel” polisväsende som hellre föredrar en kopp kaffe och kanelbullar än att stävja buset och beivra brott mot lagen. Och med ”fel” ”rättsväsende”, ”fel” åklagare och ”fel” domstolar som vilken bankrånare, eller annan kriminell, som helst endast och enbart följer sin regressiva praxis istället för ädlare lagar och regler. Och med en massinvandring av ett främmande klientel med en annan religion, en annan politisk inriktning och agenda och med en annan tyngd i sina knutna nävar och några grader hetare innanför gylfen, ja, då kan det inte bli annat än …. .

Den typen av elände kan man nog inte kalla ett traditionellt krig. Det blir som Nostradamus siade; det blir liksom ett allas krig mot alla i det att alla skjuter på alla. Eller med andra ord ett vettlöst lämmeltåg som slutar i död och förintelse av allt som tidigare höll ihop samhället.

Men sen undrar jag också om inte ftalaterna, och de andra 100 000 tals gifter vi skapat och spridit, ändå har en allt för stor inverkan här. Kanske mera än vad många tror. Så egentligen är det, som forskarna säger om alla dessa gifter som lagras upp i våra kroppar: ”-Det är kört.” Det finns liksom inte längre någon återvändo för mänskligheten. Thats it! Eller?

Se gärna det här, så kanske du förstår vad jag menar:
Del 1: https://www.youtube.com/watch?v=zTMRi0ElqTk
Del 2: https://www.youtube.com/watch?v=OdZao0D5MRE

Men sen återstår, efter att man konstaterat sakernas tillstånd; Vad gör vi åt det? Hur kommer vi tillrätta med problemen? Finns det överhuvudtaget en lösning? Eller är det så att vi blivit blinda och därför inte kan leda andra blinda utan att själva falla i gropen?

Nä, visst ja, vi ligger ju redan i gropen. Det är så det är.

.

 
en som inte tror

en som inte tror

13 mars 2017 14:36

idag stängde mårtens bageri nu får vi se om kokursförvaltaren driver detta vidare sådane förtagare skulle sitta bakom lås å bom han klara bara 4 mån.

http://url

 
en som inte tror

en som inte tror

14 mars 2017 20:31

läste Magdalena säkt enerskiskatt hon har glömt Dalsland nu fick hon med sig mp jag själv betalar för 6000 kv ca 11000 strömen kostar 2880 kr är detta rimliktpå grund att vi har inkoppetente politiker detta är väl en dum fråga men om nån vill svara om det är bra vore skoj

http://url

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards