Direktlänk till inlägg 14 februari 2017

Är det en låtsasfeminism som socialdemokraterna driver i regeringsställning ?

Av tommy norum - 14 februari 2017 07:00


Man skäms för att vara svensk när regeringen Löfven så klart visar vad som fattas när det gäller för att stå upp för feminismen. Utspökade kvinnliga regeringsmedlemmar valsar runt i världspressen som exempel på att feminismen inte har fått fullt fotfäste i den svenska regeringen ännu trotts att man vill göra sken av motsatsen. . 


   

Det är långt ifrån visioner och verklighet visar det sig som så ofta förr när socialdemokrater är inblandade. Gycklarnas afton eller kanske bättre hycklarnas afton när kvinnorna i regeringsföljet gick med på att spöka ut sig för att tillfredsställa de Iranska värdarnas kvinnosyn.  

Den brittiska premiärministern Theresa May hade ingen huvudduk över den gråa kalufsen när hon nyligen träffade Irans president. May satt där barhuvad när hon förhandlade och fotograferades. Den svenska regeringen med sin feministiska utrikespolitik gjorde tvärtom. Alla kvinnor i den svenska delegationen som synts på bild från Teheran och Iran har knallat omkring i huvudduk.

Amineh Kakabaveh är en rakryggad vänsterpartistisk politiker som är född i Iran. Kakabaveh sätter fingret i ögat på Löfven, Löfvens regering och den så kallade feministiska utrikespolitiken med följande konstaterande


”Jag vet uppriktigt sagt inte om jag ska skratta eller gråta över den svenska feministiska regeringens representanters underkastelse för den islamiska könsapartheid regimen i Iran. Jag sympatiserar och har förståelse för iranska kvinnor som är tvungna att ‘underkasta’ sig regimens påbud och uniform – slöjan – men har inga förståelse alls för att representanter från en feministisk svensk regering låter sig acceptera detta, att den svenska ‘fria’ kvinnan låter sig förnedras av landets president på detta sätt.”

 

 


Förnedrande för våra kvinnliga deltagare att behöva spöka ut sig för Irans överstepräster. USA och England uppträder som ett skolexempel på vad feminism betyder i en vidare bemärkelse genom att totalstrunta i påbud som lyser kvinnoförakt lång väg. Här är det ingen låtsasfeminism utan här är det raka rör som gäller för att slå ett slag för kvinnornas rättigheter .   


TEHERAN/STOCKHOLM. Handelsminister Ann Linde bar slöja när hon träffade iranska presidenten Rouhani igår.

Nu kritiseras regeringen för att inte ta ställning för kvinnors rättigheter.

– Jag är upprörd och förbannad. Det borde ha varit så självklart i en feministisk regering, men i stället gör man precis som alla andra, säger riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh (V).tn

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

14 februari 2017 10:48

Socialdemokraterna har målat in sig i ett hörn. Alla deras lögner och falska påståenden för att få sitta kvar vid makten visar sig ju, i sådana här fall, bara vara, ja just det, tomt prat. Eller om man så vill; rena lögner.

Deras syn på oss medborgare är skrämmande, för de tror tydligen att vi kommer att blint acceptera deras dumheter och tro på deras tomma pladder.

Det som skrämmer mig mest är hur vår framtid kanske kommer att se ut om dessa hycklare och politiska charlataner ska styra Sverige efter valet 2018. Kommer de då att införa sharia lagar för att inte stöta sig med muslimerna de släpat in? Kommer de att tillåta offentliga spöstraff och halshuggning på torgen bara för att muslimerna vill det?

Som det nu är satsas det mesta och mer därtill bara till muslimerna. Det gäller skolgång, tandvård, läkarvård, bostäder och arbetstillfällen. Svenskarna hamnar längst bak i kön. Dessutom ska de stå där och skämmas och, hemska elände, tvingas betala hela detta spektakulära ”kalas”. Egentligen skall alla svenskar bara hålla käften och godta eländet rakt av för att inte bli beskyllda för att vara rasister. Därmed har Socialdemokraterna också fastställt att mänskligheten består av olika raser. Så man undrar ju vem som är de egentliga rasisterna?

Och jag som trodde att vi alla här på jorden var människor med lika värde. Men icke så hos Socialdemokraterna. Där finns det graderingar och skillnader som är mer än skrämmande. För medan våra egna barn som vill studera får tälta på universitetens gräsmattor tilldelar man bostäderna till alla världens 60 miljoner flyktingar. Och medan våra gamla endast får ett halvt ägg och deras blöjor vägs på en våg öser man miljarder över dessa flyktingar och lyxsökare som ljugit sig hit, kastat sina pass och lämnat sin fru och sina barn kvar i de påstådda hemska och livsfarliga förhållanden som de påstår sig ha ”flytt” ifrån. De flesta av dessa har inte flytt, de har bara flyttat på sig, för att få en bättre tillvaro.

Medan dessa Socialdemokrater tagit emot dem med öppna armar med mandat och en skattekrona som är avpassad för Sverige och dess befolkning.

 
Ingen bild

Hel

14 februari 2017 12:30

Tag makten över ditt liv! Det låter som att du lämnar den till någon annan? Vi alla måste kliva fram! Vi är väl inte vikingar för intet.

 
Ingen bild

Flashcrash

15 februari 2017 20:15

Äntligen är bröderna Ekeroth väck ifrån SD.. ..sällan har väl något parti gjort en större blunder än Jimmy då han lät två medlemmar från den inre cirkeln sitta och vifta i Knesset med Sionistflaggor och bli fotograferade.. ..va skönt att Jimmy tog sitt förnuft till fånga och kickade ut dem ..har ännu aldrig träffat någon vare sej svensk eller invandrare som tycker om dessa zionister som brutit mot fler FN-konventioner än något annat land i världen ..Ta dej en likör nu Dag för SD vinner nästa val

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

16 februari 2017 20:10

Tack för uppmuntran!

Visst var Ekeroth i vissa avseenden en belastning. Men i andra avseenden hade han mål i mun till skillnad mot andra politiker som höll sig för goda för att tala sanning.

Det där att på lyran lulla omkring i olika krogköer om nätterna anser jag mycket anmärkningsvärt. Med de vanor han tydligen hade härvidlag var han, blev han, inte respektabel. Så ur den synvinkeln var det bra att han uppmanades dra sig tillbaka. Egentligen skulle det, nu med facit i hand, ha gjorts för länger sen.

Vad beträffar likören och valet 2018 har jag vissa invändningar. Jag dricker inte. Jo, jag kan ta en liten öl till maten, men annars är jag extremt sparsam med starka varor. Dricker inte heller kaffe efter det att jag fick reda på att man i den drycken har hittat ett tjugotal olika gifter och inte ett enda näringsämne.

Om SD vinner valet 2018, så är det ju det vi alla som älskar Sverige hoppas på. Men jag ropar inga hej förrän vi är över bäcken. Vi får se hur det går. Och fram till dess så arbetar vi troget vidare.

Vill till sist passa på att erbjuda dig medlemskap i Sverigedemokraterna. Sms:a ditt personnummer till 073 012 16 99 så kommer det ett inbetalningskort till dig. Medlemskapet kostar 200:- per år. Eller så betalar du 1500:- så blir du ständig medlem. Är du redan medlem så är du välkommen in i det politiska arbetet här i Åmål.

Mitt mobilnummer är 070-508 61 66 om det är något du undrar över.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Tisdag 25 feb 20:03


                          Olle Englund en känd Åmåls profil  som dokumenterat stadens liv och rörelser med sina filmer på 50-60 talet.      ...

Av tommy norum - Tisdag 25 feb 14:15

  Över 60 % av de tillfrågade  Socialdemokratiska kommunalråden försöker få Stefan Löfven att klippa trådarna till den marionettdocka han uppfattas som där L,C V och MP drar i trådarna för att få genom sin generösare flyktingpolitik och där S...

Av tommy norum - Torsdag 20 feb 12:49


    Obegåvade kommunalpampar finns det tydligen många av runt om i Sverige speciellt inom de s-styrda kommunerna.Mot allt sunt förnuft så var det många kommunalråd som efter det stora flödet av migranter 2015 lovordade den migrationspoli...

Av tommy norum - Onsdag 19 feb 13:53

Livet i Sockholm på 1950 talet   Lekande barn i ett gammalt militärflygplan på Gärdet Fotograf Hernried, Karl Heinz   Korvgubbe vid Gamla stan .   Cyklister vid slussen.   Rivninga av hus i Klara    Isjaktstävling någon stan ...

Av tommy norum - Måndag 17 feb 11:35


    När Socialdemokraterna pratar om att de är en garant för en fortsatt välfärd - något som de har svårt att leva upp till i verkligheten vilket också sätter det sina spår hos väljarna. I vanlig ordning så letar den S-ledda regeringen  ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se