Direktlänk till inlägg 31 oktober 2016

C ,V och MP tror sig klara av att ta emot ca en halv miljon invandrare fram till 2020

Av tommy norum - 31 oktober 2016 07:00


 

370 000 anhörga förväntas till Sverige till år 2020 med C, V och MP politik .

Med en halv miljon nyanlända fram till år 2020  enligt Migrationsverket så kan man undra vad som snurrar runt  i huvudet på C , V , och MP :s  politiker som vill återgå till det gamla anhörigepolitiken och med i princip fri invandring.  Frågan är väl om inte de som i flyktingmottagningen hävdar att vi skall återgå till en humanare anhörigeinvandring också får ta det fulla ekonomiska ansvaret för den politiken och inte vältra över kostnaderna på kommunerna som man gör nu.  När man läser prognosen från Migrationsverket att fram till år 2020 så förväntas ca 374 000 anhöriga knacka på vid gränsen för att återförenas med sina anhöriga i Sverige.

Man slutar aldrig att förvånas över politikernas otroliga naivitet. När jag i min enfald trodde att våra politiker tagit sitt förnuft till fånga vid det här laget, när man med facit i hand fått ta del av konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik, men ack vad man bedrog sig . Men icke sa Nicke, i politikernas värld som i fablernas där är verkligheten bara visioner som till varje pris skall uppfyllas, kosta vad det kosta vill.

Med dagens prognos för asylsökande på ca 30 000 per år så kommer vi att hamna i storleksordningen en halv miljon nya Svenskar på 4 år. Man kan ju fråga sig om C ,  V,   och Mp som är de partier som mest pratar om en återgång till det som var, totalt saknar förmåga att ta till sig prognoserna från migrationsverket, eller tror man att det är bluffsiffror man kör med ?   

 

Nu är det dags att de partier som vägrat prata kapacitet tidigare får förklara sig.

Centerpartiet har ju suttit i Alliansregeringen de sista 8 åren utan att lägga två strå i kors för att ens försöka lösa varken integrationen eller bostadsfrågan .  Regeringskollegan  Björklund ( L ) börjar nu och rannsaka sig själv och Alliansen genom att i media tillstå att de inte la ner tillräckligt med energi i frågan. Det är bra att man äntligen kommer till sans och börjar inse hur illa man skött flyktingpolitiken under sina år vid makten.  Nu kanske man slipper och höra orden främlingsfientlighet, allas lika värde,  osolidarisk eller rädsla för invandrare så fort man har kritiserat den politik som man nu äntligen tagit till sig. Sent skall syndarna vakna.

Frågan är väl hur länge medborgarna finner sig i att medan representanterna från våra Riksdagspartier bestämmer en flyktingpolitik men där man tvingar kommuninnevånarna ta hela ansvaret utan att få full ekonomisk kompensation och där de med sin naiva politik har skapat kaos inom skolan med svårigheter att få både lärare med rätt kompetens och lokaler att räcka till , där socialkontoren bågnar under en högre arbetsbelastning och där personalen föredrar att lämna yrket. I många kommuner saknas det bostäder, arbetstillfällen  och i många kommuner så kan man förvänta sig en betydande skattehöjningar på grund av den förda politiken. 

Detta är inget som berör C, V , och MP,  här gäller tuta och kör så får vi se vad som händer utan en tanke på konsekvenserna och hur det upplevs ute i kommunerna.

Vi får väl se hur länge den taktiken håller innan väljarna till slut börjar inse det ohållbara i situationen. 

 

tn

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tage Sundin

31 oktober 2016 22:55

Vem som helst kan förstå att situationen redan är katastrofal avseende polisen, skolor, sjukvård, tandvård, socialtjänst och bostäder. Det enda vi väntar på är det totala sammanbrottet som knappast är avlägset. Valrörelsen 2018 blir förmodligen av det hetsigare slaget... :-)

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

1 november 2016 18:53

Vi behöver Dig!

Tiden går fort och Sverigedemokraterna - Sveriges enda oppositionsparti - arbetar hårt med förberedelserna inför kyrkovalet och allmänna valet 2018. Det största och viktigaste arbetet är att rekrytera kandidater till våra valsedlar, utan Er är partiet ingenting. Det är alla våra aktiva medlemmar och folkvalda politiker som utgör SD, och nu behöver vi Dig!

Partiet fortsätter att växa, både till antalet medlemmar och i opinionsmätningarna. Vi kan se fram emot en mycket spännande valrörelse och med största sannolikhet ett kraftigt ökat antal mandat i alla olika politiska församlingar. För att kunna åstadkomma den förändring av vårt land som vi strävar efter måste vi ha många kunniga och kompetenta representanter i hela landet. Därför har vi påbörjat rekryteringsarbetet i god tid och det anordnas utbildningar i alla distrikt och även i många kommunföreningar.

Nu är det dags att anmäla sig till partiet att Du vill kandidera. Ett tusen kandidaturer har redan lämnats in. Besök www.sd.se/kandidera för mer information om hur Du går tillväga.
Senast den 1 december 2016 behöver vi ha Din kandidatur till Kyrkovalet 2017, och senast den 1 december 2017 behöver vi ha Din kandidatur till allmänna valen 2018. Ju tidigare Du anmäler Dig, desto mer utbildning i politikens spelregler hinner Du få.

Har Du frågor om att kandidera för SD? Maila då till kandidera@sd.se eller ring på 0732-30 92 83.

Men först av allt: GÅ MED I SVERIGEDEMOKRATERNA! Besök SDs hemsida på sd.se, och ansök om medlemskap. Redan nu!

Vänligen
Dag Blomqvist
Gruppledare för Sverigedemokraternas arbetsgrupp i Åmål.
070-508 61 66

.

 
Ingen bild

Olemagnaten

7 november 2016 20:36

Svar till Dag ..gällande SD ..ja har ofta röstat på SD men igår fick ja mej en tankeställare då jag på Internet såg bröderna Ekeroth sitta i Knesset med sioniststjärnor ...Alltså staten Israel som är det land i världen som brutit mot flest FN:konventioner ...och vars regim väl är det mest närma man kan komma Nazityskland.. .i övrigt praktiserar sionismen likvärdiga beteenden som Islam ..Halalslakt tvångsgifte o.s.v Kvinnorna där bär inte burka men i stället peruk ..sorgligt att dessa två bröder som är judar och därmed borde veta hur det är att vara förföljda.. ..kan bli värre än sina förföljare.. Fy på Isis som spränger sej i luften men det är okay att israeliska soldater kastar bomber över muren i Gaza som mördar barn ..är övertygad om att det kommer att ligga Jimmy i fatet ju längre han väntar med att kicka ut dessa shamaner ur partiet.. ..Har länge varit övertygad om att SD vinner nästa val.. .men blir det känt att SD styrs av sionister kommer väljarantalet att sjunka ner till samma nivå som KD ...

 
inget kan

inget kan

8 november 2016 20:21

kan bara fatta s-regrering dom är ju helt under isen nu ska åkare betala 24kronor milet är det ingen som fattar att det går ju inte vem ska betala om mp ramla ur så kankse det gick bra det är nog en liten katastrof på gång
'

http://url

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

9 november 2016 08:53

Personligen hatar jag inte de som är israeler. Och jag tror inte att SD gör det heller.

Inte heller hatar jag utlänningar. Och jag tror inte att SD gör det heller.

Det jag hatar, och det jag förstått SD också hatar, är den politik som förs i olika frågor.

Du förstår Oljemagnaten, man måste skilja på sak och person.

Skall vi börja se till våra medmänniskors personliga fel och brister måste vi kanske också skärskåda oss själva - och det kanske inte blir så trevligt alla gånger ...

Nä, låt oss hålla oss till de politiska sakfrågorna och sen lära oss livets stora gåta:
Älska, glömma och förlåta.

Men du har ju rätt förstås när du ondgör dig över ondskan i världen, oavsett vilken som nu utövar den. Den rättigheten har du.

Så låt oss arbeta för en god och medmänsklig värld där alla får leva i fred.

Sen ringer det ett ord i mitt öra: "-Det är de sjuka som behöver läkare."
Eller hur?

.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Torsdag 21 nov 17:20

S: "Klimatpolitik måste överordnas allt annat"   Utrikes. EU kan komma att utlysa "klimatnödläge" nästa vecka, om Europaparlamentet stödjer förslaget. Vad nu den politiska signalen skall ge för avtryck på klimaten kan man fråga sig när Kin...

Av tommy norum - Torsdag 21 nov 10:20

  Ditt meddelande kunde inte skickas på grund av att det innehåller material som andra på Facebook har anmält som olämpligt kom upp när jag försökte dela inlägget. Att sedan inlägget var15 sekunder gammalt kanske ändå man får tankarna till vad medb...

Av tommy norum - Onsdag 20 nov 11:13

Dela gärna inlägget. Är själv förhindrad på grund av blockering  Ulf Kristersson tar bladet från munnen och ber Sverigedemokraterna om ursäkt samtidigt som han kritiserar Socialdemokraternas Stefan Löfven att inte vilja se sambandet mell...

Av tommy norum - Tisdag 19 nov 18:10

Dela gärna vidare det här inlägget är själv blockerad några dagar att dela och skriva på min facebook sida.     Ett parti som gör allt för att inte avslöja sin egen historia, bygger upp hela sin politiska existens  på att misskreditera andras när ...

Av tommy norum - Tisdag 19 nov 13:42

      Man kan inte etnifiera och säga att brottsligheten beror på att man är född på ett visst ställe eller har en viss hudfärg säger Stefan Löfven i sitt försvarstal till DN för fadäsen i Agenda vilket ju tyder på att Stefan Löfven fortf...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se