Direktlänk till inlägg 31 augusti 2016

Anna Kinberg Batra försöker slingra sig undan i Agenda i frågan om hon närmat sig Sverigedemokraterna i invandrarpolitiken.

Av tommy norum - 31 augusti 2016 10:30



 

   Att Moderaterna närmat sig Sverigedemokraterna i flyktingfrågan, det finns inte på kartan för Anna Kinberg Batra  

 

Bara att konstatera att de nya  Moderaterna med  Anna Kinberg Batra vill inte erkänna att man närmat sig Sverigedemokraterna i flyktingpolitiken. Nej enligt moderatledarens intervju i Agenda så är det den politik som samhället behöver som är avgörande för Moderaterna inte att snegla på andra partiers politik. Att den sammanfaller med  Sverigedemokraternas flykting och invandrarpolitik som till slut blev det som blev resultatet av den analysen vill inte moderatledaren höra talas om. Ett samarbete med SD är uteslutet för de har inga lösningar på det vi har ställt till med (egen analys) utan de har som enda alternativ att skylla på den naiva invandringen utan att komma med lösningar..

 
  
  Så här lät det i Agenda när frågan om man närmat sig Sverigedemokraterna i flyktingfrågan.

 

Att man i ett tidigt skede hade lösningen på problemet genom att hävda att vi måste strypa invandringen till en nivå som vi har möjlighet att mäkta med och koncentrera resurserna där de bäst behövs nämligen i konflikternas närområde. Den analysen ville man inte ta till sig då utan den blev i stället ett påhopp i att  man agerar i grumligt vatten, man är främlingsfientlig till och med rasist när SD framförde sina förslag .

 Så antingen har Sverige blivit ett främlingsfientligt och rasistiskt land när man nu i stort sett har tagit till sig SD s flyktingpolitik eller så har man helt plötsligt vaknat till i sin naiva inställning och låter till sist sunda förnuftet till slut ta över politiken innan det är försent för Sverige..

 

Här har Sverigedemokraterna levererat en lösning de senaste 10 åren ,  under tiden som arbetslösheten stiger bland invandrarna, segregationen med utanförskap och kriminalitet ökar, bostadssituationen är katastrofal, skolan i fritt fall, polisen står handfallna, utreder inte brott längre i den utsträckning som behövs för att värna om medborgarnas säkerhet samtidigt som försöker man inbilla medborgarna att Sverigedemokraterna inte hade haft någon lösning på problemen som invandringen ställt till med.

Det visar väl i stället att Sverigedemokraterna var de som satt inne med lösningen men ingen brydde sig att ta till sig deras lösning i tid. Det är det vi nu ser resultatet av i Sverige.

 

Vi får väl hoppas att Svenska folket är så upplysta och kunniga att man vid nästa val tar till sig vad politikerna har åstadkommit i sin politik och inte vad man vill åstadkomma.  För det har ju med öppna ditt hjärta, vill inte bygga murar eller fri invandring och öppna gränser som både alliansen och de rödgröna tävlade om i att ge sken till att distansera så långt som möjligt från SD:s lösningar men där man ändå till slut fick krypa till korset och erkänna sina misstag genom att de blev tvingade, när verkligheten blev för påfallande, ändå införa den flyktingpolitik som var både främlingsfientlig, rasistiskt och osolidariskt för inte så länge sedan.

 


Här finns hela Agenda reportaget 


http://www.svtplay.se/video/9921855/agenda/agenda-28-aug-21-15?tab=klipp


tn

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards