Direktlänk till inlägg 7 juli 2016

Den katastrofala utvecklingen i Sverige för invandrares möjligheter att komma in i det svenska samhället kommer att sätta sin spår i väljarsympatier vid nästa val

Av tommy norum - 7 juli 2016 10:20


 

Almedalsveckans politiker vill gärna prata om framtiden men vill helst sopa under mattan den misslyckade invandringspolitiken under de senaste 30 åren. Stefan Löfven fick frågan i efter intervjun om hans och de andra partiernas ansvar för hur Sverige utvecklas under åren med den flyktingpolitik som de etablerade partierna varit ansvariga för. Ett misslyckande blev svaret.

 

De etablerade i den borgliga Alliansen , de rödgröna har lagt ner all sin tid på att misskreditera partier som påpekat den ohållbara flykting politik som bedrivits i Sverige de senaste 30 åren  Våra politiker har tyckt att det varit viktigare att få kredit för den humana flyktingpolitik som man tror sig bedriva av en samlad politikerelit i Europa  än det svenska folket.

 

Med facit i hand så kan man väl säga att Svensk flyktingpolitik har varit katastrofalt dålig. Man har öppnat gränserna i tron att det räcker, men sedan har man lämnat invandrarna vind för våg att i princip klara sig själva. De har fått en försörjning men sedan har det varit stopp . Man har skickat in invandrarbarnen i den Svenska skolan utan att ge resurser för att fullt ut ge barnen en ärlig chans att gå ut med fullvärdiga betyg som är ett måste för att komma in på arbetsmarknaden.

 

Våra politiker har med sin politik skapat utanförskap, med segregerade bostadsområden där kriminaliteten frodas utan att reagerat på förhållandena i tid. Man har skapat en bostadsbrist bland  nyanlända med en obefintlig bostadspolitik som också bidrar till social oro i invandrar täta områden utan att reagera i tid.

Politikerna har haft till gång till all statistik om arbetslöshet bland invandrare där i stort sett hälften av de lågutbildade som kommit hit gått utan ett riktigt jobb i hela sitt vuxna liv i Sverige utan att någon av våra politikerna reagerat.

 

Vi ser nu att när det går bra för Sverige och arbetslösheten minskar bland Svenskarna så har det i stället ökat bland de utrikesfödda och då är inte de som kommit till Sverige det senaste året ens med i statistiken. Man har ignorerat bostadssituationen för de nyanlända under alla år som invandringen pågått.

Man har lämnat invandrarkvinnorna åt sitt öde att i våra invandringstäta ytterområden blivit utsatta för mandomminans med kulturella förtecken under många år utan att politiker har reagerat. De som reagerat har i media  blivit kallade rasister och främlingsfientliga och att gå SD:S ärende. Man har skapat ett samhälle där många med invandrarbakgrund ser större möjligheter för sin framtid att ansluta sig till IS än att försöka skapa sig en framtid här.

 

Hela flyktingsituationen blottlägger också våra myndigheters svagheter där väl polisen är ett skrämmande bevis på att våra politiker inte är ser till att organisera polismyndigheten med resurser  efter de behov som föreligger i samhället och där flyktingsituationen är en bidragande orsak.

 

Flyktingpolitiken och dess anhängare till det mångkulturella samhället fördelar kanske fått sig ytligare en tankeställare när vi ser hur kulturella mönster sätter sina spår i synen på kvinnorna där man nästan dagligen får information om sexuella övergrepp som begås runt om i Sverige av nyanlända invandrare. 

 

Men det som förvånar mig mest är att det finns partier som fortfarande vill fortsätta med öppna gränser när vi ser resultatet av den generösa flykting politik som bedrivits  de senaste 30 åren i Sverige .  En del av dessa partier ligger farligt nära 4% spärren.  

 

TN

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards