Direktlänk till inlägg 6 juli 2016

En del försöker få till att den svenska mannen är medskyldig till sexövergreppen runt om i Sverige.

Av tommy norum - 6 juli 2016 07:00




 

 Sådan omfattning av sexövergrepp har aldrig förekommit förrän vi fick ensamkommande barn från kulturer där kvinnan inte är värd någonting. Fel klädsel eller beteende som inte stämmer överens med den kultur man kommer i från så är det fritt fram att utnyttja kvinnorna sexuellt. Men vad har den svenska mannen med det att göra kan man fråga sig ?   

 

Varför skuldbelägga den Svenska mannen som inte har ett dugg med det som nu händer runt om i Sverige med gruppvåldtäkter? Varför inte i stället prata klarspråk att det är grupper av invandrar barn som står för övergreppen ?    Varför skall man hymla om en sådan sak kan man fråga sig? Varför sätter inte polisen in resurserna när man vet i vilka grupper som är ansvariga för övergreppen. ?  Polisen vet, allmänheten vet men media där väl SVT går i spetsen för att inte vilja informera utan försöker i det längsta mörka var de skyldiga finns.  Frågan är väl vilken värld en del befinner sig i ? Vad jag vet så har gruppvåldtäkter i den omfattningen och som det sker överhuvudtaget inte förekommit i Sverige förrän man släppte in ensamkommande barn utan den minsta kontroll i Sverige. Barn som tar för sig i tron att klär man sig som ett luder enligt deras tradition och kultur då är det fritt fram bete sig som svin och behandla kvinnorna som i den kultur de lämnat för att få en fristad i Sverige. Men för guds skull blanda inte in den Svenska mannen i det beteendet som en del försöker sig på .  



Tyska polisen: Den arabiska våldtäktsleken ”taharrush gamea” har kommit till Europa


De arabiska orden taharrush gamea betyder sexuella grupptrakasserier och ”våldtäktsleken” går ut på att en stor grupp arabiska män omringar sitt offer, för det mesta en västerländsk kvinna eller en kvinna som klär sig västerländskt, för att därefter utsätta henne för sexuella övergrepp. Om männen är tillräckligt många släpas kvinnan med mobben, allt medan männen turas om att slita av henne kläderna, tafsa på henne och föra in fingrar i hennes olika kroppsöppningar.


Den som följt de senaste dagarnas diskussioner om övergrepp mot unga tjejer på svenska festivaler har kanske precis som jag häpnat över de absurda förklaringsmodeller som i mångt och mycket flyttat över ansvaret från förövare till offer. Som gjort gällande att den här sortens övergrepp alltid har skett. Att bara anmälningsgraden ökat. Att den minsta gemensamma nämnaren är att förövarna är män, vilka som helst, varför informationen också ska riktas till alla män. Varför man vägrar att bena upp kategorin män i från vilka kulturer och vilken kvinnosyn man har det om borde l vara en självklarhet så att inte Svenska män hamnar i samma fålla som de invandrare som bor här med en  kvinnosyn som förekom i Sverige för minst 150 år sedan. .   


Många tjejer, bland annat i rapporten bakom polisens armbandskampanj, har vittnat om att förövarna har utländsk bakgrund. I sina första uppgifter om de misstänkta förövarna under Putte i Parken uppgav polisen att: "det råder ingen tvekan om vilka som tar sig dessa friheter. Gäng med 7-8 killar tillhörande gruppen ensamkommande barn". Nu har polisen tagit tillbaka uppgifterna efter påtryckningar från bland annat svt. Varför kan man fråga sig ? . 


tn

 
 
Ingen bild

Anita

8 juli 2016 09:50

Jag vet inte om våra politiker utgår från att svenska folket är lika korkade som dom själva. Vi vet alla vad det är som sker, utom PK-maffian. Alla dessa våldtäkter, bilbränder, misshandel av äldre m.m m.m vet vi alla vem dom står för den största delen, men det får vi inte säga. Sen skylla på att dom är fattiga och inte har något att göra är rent bullshit. Det är deras kultur. Många med mig växte säkert upp i ett hem där man inte hade så mycket pengar. Men inte fan brände vi bilar och misshandlare folk för det. Det är nog tid att ta till tuffare tag. Vill dom inte leva efter svenska förhållanden, så finns det andra länder dom kan flytta till, där dom säkert kan trivas bättre. Tycker fruktansvärt synd om alla dom som kommit hit och sköter sig, för dom får med lida för det. Tyvärr, så står det inte skrivet i pannan på idioterna som inte sköter sig. Jag tycker att minsta förselse så utvisning direkt. Då sprider det sig. Som det är nu kan dom både slå ihjäl och våldta folk utan att dom får några straff, dessa ensamkommande "flyktingbarn". Är just nu heligt förbannad.

 
Ingen bild

Tobbe

8 juli 2016 13:56

Utländsk media och polis rapporterar att "fenomenet" finns i deras länder (till exempel Tyskland, Norge och Finland) och är varken rädda eller förbjudna att tala om var problemet ligger. Vad får våra makthavare att tro att Sverige skulle vara undantaget och med vilken rätt försöker man föra över fokus på offren snarare än förövarna? Som etnisk skandinavisk man motsätter jag mig starkt att bli skuldbelagd för något så groteskt.

 
Ingen bild

Peter

9 juli 2016 14:17

Men för tusan det är de Svenska männens fel!! Eller i alla fall 87% av de Svenska männens fel!! En sanning och stor skam för män i Sverige!! När 87% röstade för mångkultur röstade man lika självklart för hela kulturen!! Man kan inte plocka russin ur kultur och tro att baksidor stannar i deras hemländer!!

 
Ingen bild

UllaBella

13 juli 2016 13:36

Peter: det var knappast 87% av männen som röstade fel, om bara kvinnorna vaknar till och röstar rätt nästa val så kommer vi snart att få ordning och reda igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards