Direktlänk till inlägg 15 januari 2016

Socialdemokratiska fackpampar visar sig vara rena rövargänget.

Av tommy norum - 15 januari 2016 17:21




Bara att konstatera att det är en tidsfråga innan Annelie Nordström Kommunals ordförande får lämna in. Presskonferensen där hon meddelade att hon inte tänker avgå är nog bara att förlänga pinan inom Kommunal. 

Men med en ett förtroende från kommunals ledningsgrupper så tänker hon fortsätta säger hon. Men frågan är väl om inte ledningsgrupperna är lika insyltade i hela härvan där man skor sig på medlemmarnas bekostnad och där man har hållhake på varandra. Åker en så åker alla med den rövarkultur som hela kommunals toppskikt varit med att plantera för att sko sig själva på medlemmarnas bekostnad.

Så nu blir det strid på liv och död för många så nu gäller i ren musketör anda alla för en, en för alla, att strida för sin överlevnad för att inte försvinna ut i kylan för evigt. Sista ordet är inte sagt än och vi får hoppas att medlemmarna inte tystnar och mediadrevet inte slutar att granska förrän rötäggen inser att det är dags att lämna skutan innan förtroendet helt försvinner och medlemmarna lämnar facket .     

TN


 

        Utrikesminister Margot Wallström                                      Annelie Nordström Kommunals ordförande
             

                                           
                                   

 

Vem ljuger av de två Socialdemokratiska företrädarna ? En i regeringen , en fackpamp som visat sig sko sig på medlemmarnas bekostnad utan att villa göra rätt för sig. Vår utrikesminister Margot Wallström har fått en lägenhet av kommunal där hon ska ha krävt och fått garantier att allt har gått rätt till. Nu anklagar hon fackförbundet för att ha givit henne falska uppgifter och därmed ha ljugit för henne. Annelie Nordström förnekar detta och anser att det är ett missförstånd.

Att sedan Karlstadspolitikern Christian Norlin var med på mötet och bekräftar Margot Wallströms version borde vara lite besvärande för kommunals högsta höns Annelie Nordström .. 

Fackförbundet Kommunal äger flera fastigheter i centrala Stockholm och delar ut imponerande lägenheter till sina egna höjdare, högt uppsatta socialdemokrater och LO-toppar. De som får tillgång till lägenheterna går i de egna leden – på 16 år har Kommunal inte släppt en enda lägenhet till den vanliga bostadskön, avslöjar tidningen Aftonbladet.

 

Så det är inte bara Fackpampar som skor sig utan det finns också högst uppsatta socialdemokrater och LO-toppar. 

 

Här har vi i åratal sett dessa riksdagspolitiker spy kalla över demokratiskt valda medlemmar ur partier där man anser med utgångspunkt från deras bakgrund är av sådan art att de inte är att lita på. Vad har man att säga nu när det visat sig att i den socialdemokratiska kulturen inom fackförbunden och politiken så råder det rena rövarkulturen med medlemmarnas medlemsavgifter, mygel med förtur på bostadsmarknaden, och man till och med tar till ljug när det börjar brännas i knutarna. En dilemma som Socialdemokraterna visat många gånger att man har svår att leva som man lär. 

Rena rövar och maffiakulturen råder inom Socialdemokratin har det visar sig genom åren. Det är inte bara riksdagsmän och fackpampar som tror sig stå över moraliska lagar och regler utan det är också en kultur som finns inom kommunpolitiken när de suttit för länge på sina poster.    

TN

 
 
Ingen bild

Åke Olsson

16 januari 2016 08:43

Kommunals ordförande skall tänka på de hon företräder.Att invänta sin egen avsättning till Kongressen är att ytterligare förlänga pinsamheten.Rätt beslut borde vara omedelbar egen avgång med bortvald ersättning.En ordförande med brist på denna tanke kanske borde avstå kommande ledarerbjudande!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards