Direktlänk till inlägg 8 januari 2016

”Vidrig kvinnosyn ska inte sopas under mattan”

Av tommy norum - 8 januari 2016 22:03


Vad var det vi sa blir en vanligare och vanligare reaktion från de som länge förespråkat att det kommer bli problem när man okontrollerat släpper in människor från olika kulturer med en helt annan syn på religion, kvinnosyn, ta plats i det Svenska samhället. Media har en längre tid medvetet låtit bli att publicera nyheter för att de är oroliga för att få rasistkortet påstämplat i pannan. Aftonbladet som är väl som den ledande i korståget mot Sverigedemokraterna och dess invandrarpolitik . När man nu rapporterar om oroligheterna i Kalmar utesluter man i vanlig ordning förövarnas identitet och var de kommer ifrån. Samma gäller en del politiker som tassar omkring utan att ta bladet från munnen.    

Minst sexton kvinnor har hittills anmält att de blivit ofredade under nyårsnatten på torget i Kalmar. Polisen bekräftar att det är personer med invandrarbakgrund som står för övergreppen.

 

Omringade offren

Det var efter tolvslaget på nyårsnatten som de sexuella övergreppen ska ha inträffat på Larmtorget i centrala Kalmar.

Polisen har nu pratat med flera drabbade kvinnor, som uppgett att männen gått fram och tafsat.

I några fall hade männen tryckt upp kvinnan mot väggen eller försökt ta med henne till en bil.

Enligt polisen upplevde kvinnorna att övergreppen var organiserade då flera män stått i en ring runt offret för att skydda förövarna.

Detta händer i Sverige år 2016. Ni som förespråkar det mångkulturella samhället och som i alla sammanhang försökt sätta stämpeln främlingsfientlig, rasist när man påpekat riskerna med den okontrollerade invandringen.

vad har ni att säga nu  ?  


tn   



”Vidrig kvinnosyn ska inte sopas under mattan”

Köln, januari 7, 2016 WOLFGANG RATTAY / TT

Köln, januari 7, 2016 Foto: WOLFGANG RATTAY / TT

”Om vi struntar i att prata om händelserna i Köln drabbar det i slutändan inte bara kvinnor. Utan också alla de utländska män som vill bo i Europa och som har en alldeles utmärkt syn på kvinnor”, skriver Rebecca Weidmo Uvell.


På nyårsnatten gick en våg av sexuella övergrepp mot kvinnor i Köln men även i Hamburg, Stuttgart, Frankfurt och Kalmar. Stora grupper av utländska män rånade och sexuellt antastade kvinnor.

Enligt DN är de 18 män som hittills är misstänkta och de två gripna är samtliga utländska, majoriteten asylsökande.

Anmälningarna strömmade in till tyska polisen, i dagsläget är de fler än 200. Ändå tog det flera dagar innan de informerade om läget.

Dagen efter nyårsafton twittrade till exempel Köln-polisen från sitt officiella konto att ”allt fortlöpt lugnt” på nyårsnatten. Först på måndagen gick de ut med information. 

Men även en del tyska medier dröjde med att rapportera.

Rundradiobolaget ZDF väntade ända till tisdag 5 januari innan de rapporterade och bad sedan om ursäkt för att de ”felbedömt nyhetsvärdet”.

SVT var först den 5 januari, då med rubriken ”Stökigt i Köln under nyårsnatten många kvinnor attackerade” som sedan ändrades till ”Ledande tyska politiker fördömer övergreppen i Köln”.

Som om inte detta var nog började Kölns politiker att först instruera kvinnorna i staden att  ”hålla män på armlängds avstånd” och ändra sitt eget beteende. 

Och någonstans här känner jag bara att nu räcker det. Verkligen.


http://www.svt.se/opinion/article5762210.svt



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards