Direktlänk till inlägg 20 november 2015

– Sverige har varit naiva, säger vår stadsminister

Av tommy norum - 20 november 2015 07:00







 

Det är nog inte Sveriges medborgare som varit naiva utan våra politiker i både alliansen och de rödgröna som inte reagerat för det som förekommit i Sverige i decennier.


Det finns faktiskt ett parti som opponerat sig om vår flyktingpolitik som i botten är resultatet av att extrema terrorister söker sig hit för att i lugn och ro förbereda attacker mot demokratin i olika länder, nämligen Sverigedemokraterna. Att extrema Muslimer skulle utgöra ett hot mot Sverige och övriga världen på det örat ville man inte höra från de etablerade partierna i Sverige. Nu har man tyvärr skapat grogrund för just sådana etableringar i och med den misslyckade integrationspolitiken som förts i Sverige de senaste 15 åren och som under åren har påpekats gång på gång men tyvärr för döva öron.  


Här har man kunnat leva gott på bidrag utan att behöva arbeta medan man förbereder för sina illdåd utanför Sveriges gränser. Frågan är väl om man inte får betalt av Svenska statens i det sociala skyddsnätet när man mördar och våldtar ute i världen utan att varken myndigheter eller politiker verkat bry sig.


Om man sedan blir skadad så har man blivit omplåstrad av den svenska sjukvården och troligtvis fåt sjukbidrag under sin rekreation innan man återvänder till stridsområdena. Det är inte bara IS som utnyttjat den Svenska naiviteten utan också palestinier som med Svenska pass är med och strider mot Israel men ibland kommer hem och tar semester från sina utflykter eller kommer hem lemlästade där sedan det Svenska sociala skyddsnätet får ta hand om resterna .


Detta har pågått i decennier med politikernas goda minne och vetskap men där man beslutat sig för att inte ingripa för en förändring där väl många på vänsterkanten som upplever det hela som en god sak att bomba och skicka raketer mot civilbefolkningen i Israel .


Så det är inte bara flyktingar som flyr från sina hemländer som hälsas välkomna i det Svenska samhället utan också terrorister har kännt sig hemma här under lång tid utan att våra politiker har brytt sig.

Kanske ordspråket som

man bäddar får man ligga stämmer bra överens om läget i Sverige nu. Och frågan vem som har bäddat är det inte så svårt att svara på. 


tn
Stefan Löfven vill att polisen ska kunna använda hemlig dataavläsning i kampen mot terrorister.

Statsministern kommer även att bjuda in de borgerliga partierna och Vänsterpartiet för överläggningar om terrorhotet.

– Sverige har varit naiva, säger han.

Foto: Lasse Allard

 

Stefan Löfven höll under torsdagen en presskonferens med anledning av det förhöjda terrorhotet mot Sverige.

– Det är första gången Sverige höjer nivån till nivå fyra. Det innebär att det är en allvarlig situation.

Statsministern sa att islamistisk extremism utgör det största hotet mot Sverige och att det bland de 120 personer som återvänt från strider i Syrien och Irak finns personer som kan vara farliga för samhället.

– Budskapet till de som reser är att om de återvänder hit så

 
 
ingen

ingen

21 november 2015 18:36

det är väl ett jävla skämt ransfelt sa öppnar eran hjärtan löven säger svergie är igoister

http://url

 
ingen

ingen

21 november 2015 18:42

svergie har varit naiva det är väl ränfelt löven som ligger bakom detta det är ju skandal att dom får hålla på med feta löner karlsson bör gå till vården löven bör nog ta en svetspinne om nån vill ha honom

http://url

 
ingen

ingen

21 november 2015 18:49

med våra politiker får vi dom vi har förkjänat är det så jävla illa dom bör avgå inklusivet landstinget

http://url

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards