Direktlänk till inlägg 12 november 2015

Sverigedemokraterna med sina föslag börjar vinna teräng i flyktingkaoset.

Av tommy norum - 12 november 2015 07:00




Frågan är väl om inte fler och fler av medborgare börjar inse att Sverigedemokraterna är det parti som förstått att den pågående flyktingpolitiken under många år leder till katastrof för Sverige som nation om man inte agerar.

Att nu en del partier tvingas erkänna att det inte längre håller med den invandrarpolitik som de etablerade partierna både i Alliansen och de rödgröna med alla medel försökt upprätthålla och där avvikande meningar varit främlingsfientliga, rasistiska ,och där liknelser med nazisternas härjningar i Europa har används i retoriken mot de förslag som kommit upp om en begränsning av invandare som försöker ta sig in i Sverige.

Moderater och Kristdemokraterna var de första som hoppade på tåget, det tåg som Sverigedemokraterna länge har styrt mot en begränsning i tillflödet av invandrare men där hela tiden med hjälp av media de övriga partierna försökt få tåget att spåra ur. Frågan är väl när de andra partierna förstår att man måste hoppa på innan man helt förstör sin chans att vid nästa val få röster som gör att man inte blir helt akterseglad från makten i svensk politik. Man måste väl säja att maken till dålig initiativförmåga i regeringsarbetet har man väl sällan skådat.

Medan Sverige blöder både av tappade resurser, inga bostäder, inga lärare, inga arbeten som matchar den pågående flyktingströmmen så går Stefan Löfven fortfarande sedan 3 månader och väntar på att övriga Eu länder skall ta sitt ansvar för Sveriges naiva flyktingpolitik. Tyskland skickar nu tillbaka till ursprungsländerna som man först blev registrerade , Danmark har sedan länge förstått vidden av det hela och minskat på bidragen och därigenom minskat flödet till landet. De östereuropiska länderna stänger sina gränser, Norge begränsar sitt flyktingmottagande, Finland likaså.

Vår Stadsminister Stefan Löfven går och väntar på att andra länder skall reda upp flyktingkaoset i Sverige. Nu i elfte timmen så har man börjat agera med en tillfällig gränskontroll för att få kontroll vilka som kommer in i landet,  något som skulle ha beslutats om för länge sedan om vi har haft en duglig regering.


Frågan är väl om vi inte närmar oss ett nyval sakta men säkert när vi nu kan konstatera att vi har en regering som verkar helt handlingsförlamad inför flyktingkaoset.

tn






SD: Dags att övriga partier pratar med oss

Att andra partier nu väljer att kopiera Sverigedemokraternas förslag gällande migrationspolitiken visar att vi har haft rätt och att den analys vi gjort av läget har varit i överensstämmelse med verkligheten, skriver Jimmie Åkesson (SD) och Mattias Karlsson (SD).


Om Anna Kinberg Batra menar allvar med förslagen om en mer ansvarsfull migrationspolitik, borde hon vara beredd att öka pressen på sina allianskollegor, samt deklarera att hon om nödvändigt är beredd att fälla regeringen tillsammans med Sverigedemokraterna.


Läs hela artikeln genom att trycka på adressen

http://www.svd.se/sd-dags-att-ovriga-partier-pratar-med-oss/om/debatt



"KD:s paket mindre vilda västern än M:s"

SvD:s Göran Eriksson reder ut vad som är nytt i KD:s nya förslag i flyktingpolitiken. Bland annat vill de inrätta transitzoner.

Vad är kontroversiellt i KD-förslaget?

– Man vill införa gränskontroller och skapa särskilda transitzoner (enligt tysk förebild) nära Sveriges stora gränsövergångar. Det ska göra processen med registrering och beslut snabbare, och förhindra att människor avviker utan att söka asyl.


http://www.svd.se/kds-paket-mindre-vilda-vastern-an-ms/om/flyktingkrisen-i-europa

 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

12 november 2015 18:19

Nazisten och mobbaren socialodemokraten Lövén har nu tvingats till en skammens reträtt.

Som Tommy Norum så påpassligt skriver att SD påtalat Socialdemokraternas flyktingpolitik som fullständigt ohållbar. Men det stannar ju inte där. Alla de andra partierna med nazisten Lövén i spetsen har ju medvetet i flera åt hatat, mobbat och fryst ut landets tredje största politiska parti och vägrat att överhuvudtaget samtala med dom - just på grund av SDs flyktinpolitik.

Nu inför han själv det SD krävt hela tiden.

När nivån stigit upp till näsan har dessa mobbare tystnat då de tvingats stänga munnen för att inte bli dränkta i sitt eget älskade fördärv. Men då nivån fortsätter med oförminskad hastighet, snarare ökande hastighet, tvingas nazisten själv skräckslagen och i fullständig panik införa SDs krävda gränskontroll.

Ja, va bra! Då är det bara ursäkten som fattas! Alla de andra partierna är skyldiga SD en ursäkt för alla de här årens utmobbning skymfande lögner och kastande av glåpord hela tiden. De har ju betett sig värre än ouppfostrade omogna ungar i sandlådan. De har ju ondsint smetat in SD i all den skit de hittat och ljugit ihop och fått SD att framstå som totala illaluktande bruna idioter. Nu beter dom sig själva precis som det de hatade SD för.

Se så, kom nu fram alla ni socialodemokrater, gangster vänsterpartister, miljöförvrängarpartiet, slugfega moderater, kompasstappade folkpartister, gud vet inte vad partiet och manshatande Fi--stim partiet. Det är dags för en ursäkt! Det är ni som fördärvat och ruinerat landet och förskingrat det svenska folkets hopp om framtiden.

.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

12 november 2015 19:25

”En skrämmande brist på ledarskap” – Professor Magnus Henrekson sågar regeringen

Se detta:
http://www.efn.se/nyhetsrummet/en-skrammande-brist-pa-ledarskap/?utm_source=Apsis&utm_medium=Newsletter&utm_content=&utm_campaign=Apsis&utm_source=Apsis&utm_medium=Newsletter&utm_content=unspecified&utm_campaign=Apsis

(Fungerar inte länken ovan så kopiera den och klistra in den i adressfönstret i din webbläsare.)

 
Ingen bild

flashcrash

12 november 2015 21:25

Härligt att se Ebba Bush Thor göra bort den gamla kommunisten och LO:profilen Sven-Bertil Thorvaldsson inför TV:kameran.. -Vadå att interneringsläger skulle vara fel..dom skall väl inte gå lösa före vi kan konstatera att det inte är krimminella individer som vill skada för vårat land...bara att konstatera att det är Jimmy Åkesson som är den riktige segraren här ..samt att det är mer krut i Batra än Reinfeldt.. ..den riktige Judas som hellre lämnade över till sossarna än att samarbeta med SD..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards