Direktlänk till inlägg 18 oktober 2015

Sent skall syndarna vakna . ”Reinfeldts politik faller ihop som ett korthus”

Av tommy norum - 18 oktober 2015 07:00


Man kan fråga sig vad som försegår i huvudet på våra politiker. Är man så isolerad från verkligheten att man inte förstår var vi är på väg. Här struntar man i hur Sverige berörs både ekonomiskt och var vi är på väg i en negativ samhällsspiral där man i årtionden inte klarat av att intregera nyanlända med betydligt lägre antal som kom än i dag. Vi har skapat ett segregerat samhälle med utanförskap, bostadsbrist, kriminalitet, social oro i våra invandrartäta ytterområden runt våra storstäder med anlagda bränder, dödsskjutningar och arbetslöshet, dåliga skolresultat.

Vi är på väg att totalt splittra vårt samhälle på grund av att en klick politiker hänger på sig rollen som Världens samvete helt ensamma när de flesta EU politiker mer värnar om sin egen befolkning så gör de Svenska politikerna tvärt om.

Kosta vad det kosta vill för de Svenska medborgarna där inskränkningar både i social standard, ökade skatter kommer att öka på främlingsfientligheten sakta men säkert vilket man vill eller inte. Och de enda som verkar förstå situationens allvar det är medborgarna som vistas i den miljö som politikerna har skapat runt om i våra kommuner. Våra politiker pratar om ordning och reda men som det visat sig i verkligheten bli precis tvärt om.

 

   


Inte en dag för tidigt att även Moderaterna nu förstår allvaret med den pågående flyktingpolitiken. Samtidigt som man är livrädda att närma sig Sverigedemokraterna för mycket så börjar man sakteliga ändå se allvaret och föreslår saker som var helt främmande under Reinfeldts tid som Moderatledare. 


Men man får nog gå betydligt längre i sitt ställningstagande om man inte också i fortsättningen skall tappa väljare till Sverigedemokraterna. Frågan är väl om inte också KD med Ebba Bush Thor som partiledare och som med sin betydligt tuffare attityd till invandringsproblemet och Stefan Löfven som stadsminister kommer att stjäla väljare från Moderaterna vad det lider.  
 


Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra höll på lördagen sitt första stämmotal som ordförande för partiet. ”Regeringen måste inse att det krävs förändring på riktigt”. En helt ny migrationspolitik hjälper partiledaren Anna Kinberg Batra att förpassa företrädaren Fredrik Reinfeldt till historiehörnan.

 
 
 
 
 
 

”Jag har inlett en omprövning av vår migrationspolitik”

Drygt ett år efter att hennes företrädare Fredrik Reinfeldt hållt sitt ”öppna era hjärtan”-tal, ändrar Moderaterna sin migrationspolitik. Idag röstade partiet för att man bör införa tillfälliga uppehållstillstånd.M vill kunna förbjuda tiggeri lokalt


Partiledningen vill se över ordningslagen "i syfte att i lokala ordningsskrifter kunna förbjuda tiggeri för att öka förutsättningarna att upprätthålla den allmänna ordningen".


Partistyrelsen vill nämligen att det ska bli möjligt att förbjuda tiggeri vid buss- och tågstationer och andra hållplatser för kollektivtrafik, eller vid köpcentrum, utanför butiker samt andra allmänna platser som torg och parker. Kort sagt platser där tiggarna i dag sitter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Tisdag 16 april 18:01

  Statens Jernvägsstation. Göteb...   Lillo Bommens hamn Göteborg.   Grönsakstorget. Göteborg.   Göteborg. Sjömanshemmet   Göteborg. Storgatan.   Göteborg. Drott i Hamnen   Göteborg. Linnégatan.   Göteborg...

Av tommy norum - Måndag 15 april 15:02

8 vykort i färg från olika landsdelar i Sverige Uddevalla. Bäveån.   Kungstorget i Uddevalla   Kalmar. Larmtorget   Strängnäs. Kvarngatan   Visby. Burmeisterska huset.   Göteborg. Hamnbild .   Trollhättan. Sluss...

Av tommy norum - Fredag 12 april 13:37

  Livet runt Slussen på 1940-50 talet                    ...

Av tommy norum - Torsdag 11 april 14:32

  Tingvallastaden från luften på 1950 talet                   Klicka på bilderna för större format. ...

Av tommy norum - Onsdag 10 april 19:15

Det här inslaget under fotot var med i min blogg 2014. Frågan är väl om vi inte står och stampar på samma fläck fortfarande. Centrum utvecklare har vi, vi har i omgångar nya turistansvariga, kader av tjänstemän växer på kommunhuset där man väl kan...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ t-norum med Blogkeen
Följ t-norum med Bloglovin'

Frågerutan

36 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se