Direktlänk till inlägg 5 december 2014

Socialdemokraterna tar strid för sin existen som regeringsparti nu och i framtiden. .

Av tommy norum - 5 december 2014 14:00

Socialdemokraterna vet att en Allians med 4 partier och Sverigedemokrater som stödparti så är det ute för Socialdemokaraterna som regeringsparti lång tid framöver. 

Socialdemokraterna kommer att strida för sin framtida överlevnad som regeringsparti i detta val . De vet att så länge Alliansen håller ihop så gäller det med alla medel hålla Sverigedemokraterna utanför riksdagsarbetet . Vi ser redan hur Socialdemokraterna på alla sätt försöker splittra Alliansen där nu ansvaret för Sverige är huvudargumenten där man på alla sätt försöker locka över framförallt Centerpartiet och Folkpartiet i de Socialdemokratiska fållan .

 Att sedan svartepettern Sverigedemokraterna ligger och lurar i vassen och kan närsomhelst dyka upp och ställa till det för den rödgröna blocket är man mycket medveten om. och gör nu allt för att hålla dessa utanför .

Vore rena katastrofen för det rödgröna blocket om Sverigedemokraterna gavs tillfälle att komma in i värmen och att om de fick det allra minsta tecken på en mer återhållsam invandrarpolitik från Alliansen som skulle få dom att ställa upp på Allianssidan vid en ny regeringsbildning. Det vi nu kommer att se från både Socialdemokrater , Vänsterpartiet och Miljöpartiet är att de kommer att sätta allt krut på att försöka få Sverigedemokraterna till ett vara ett nyfascistiskt odemokratiskt, främlingsfientlig parti för att skrämma väljarna..

Det börjar redan med att Magdalena Andersson i dag försöker skrämma väljarna att ta avstånd från SD .

Men det som väljarna bör ta till sig är, att kommer SD ,som i grunden har värderingar som ligger nära alliansen, in i värmen där man också tar hänsyn till vad 13% av väljarna tycker så kommer Socialdemokraterna troligtvis lång tid framöver inte ens vara i närheten av att kunna bilda regering med de rödgröna . Detta vet Socialdemokraterna så de kommer med alla medel försöker stoppa Sverigedemokraterna att få inflytande i politiken .

 Det som förundrar mig är att inte media runt om i Sverige genomskådar den taktiken när man utan reservation låter det Socialdemokratiska utspel få fortsätta utan den minsta analys och ifrågasättande vilket syfte som egentligen ligger bakom utspelen mot Sverigedemokraterna. Nämligen Socialdemokraternas överlevnad som ett regeringsdugligt parti som kommer lång tid framöver vara blockerat om Sd går in och tar ställning för Alliansen. De strider helt enkelt för sin existen att framöver få vara med och styra Sveriges politik. Och i politiska strider är allt tillåten har vi ju sett. Där är praxis bara för den politiska motståndaren  det har vi förstått , där är den utsträckta handen bara för att kunna splittra blocken och för att behålla makten, där är överenskomna beslut inte så mycket värda när det kommer till kritan. 

tn


Finansministern: ”SD är nyfascistiskt”

SVT.se" data-length="31" data-id="2524649-1481292" data-popout-href="http://www.svt.se/wd?widgetId=23991§ionId=532&articleId=2524649&type=embed&contextSectionId=112&autostart=false" data-json-href="/wd?widgetId=23991§ionId=532&articleId=2524649&format=json&type=embed&contextSectionId=112" data-disabled="" data-available-on-mobile="true" data-href="http://www.svt.se/wd?widgetId=23991§ionId=532&articleId=2524649&type=embed&contextSectionId=112&autostart=false" data-embed-href="http://www.svt.se/wd?widgetId=23991§ionId=532&articleId=2524649&type=embed&contextSectionId=112&autostart=false" data-start="click">

 

 Finansministern: ”SD är nyfascistiskt”

Finansminister Magdalena Andersson (S) skärper tonen mot SD ytterligare och kallar partiet ”nyfascistiskt”.


Det betyder ordet fascism

Enligt fascismen ska ett land styras av en stark ledare, inte av demokratiska partier. Fascismen förhärligar våld och krig och det egna landet samt betonar landets historiska arv. Enligt fascismen ska både individer och företag anpassa sig efter statens behov och order. I Italien under fascismen bildades på 1920-talet korporationer.

Fascismen grundades av Benito Mussolini i Italien och fascisterna tog makten i Italien 1922. (Fakta: Nationalencyklopedin).

Här kan ni se hela inskaget


http://www.svt.se/nyheter/sverige/finansministern-sd-ar-nyfascistiskt


Sådana här  artikklar  är något som Socialdemokarterna är ivrädda för skall sätta bollen i rullning att ta in Sverigedemokraterna i det politiska samtalen. 


KD varnar för misstänkliggörande

 TT

Foto: TT

För att motarbeta Sverigedemokraternas människosyn och fördomsfulla attityder mot invandrare bör övriga partier börja diskutera "en ansvarsfull flyktingpolitik" med SD, skriver tre kristdemokrater och en centerpartist på DN-debatt.


http://www.svt.se/nyheter/sverige/kd-varnar-for-misstankliggorande


Anders Björck: fd Moderat stadsråd
 – Det tror jag inte på, hur man än ändrar författningen, så blir det kryphål. Jag har suttit i flera författningsdelegationer och vill man så klarar man såklart av den här situationen. Eller börjar samarbetar med Sverigedemokraterna.

 
 
ingen

ingen

5 december 2014 19:46

Magdalena anderssonbör nog välja sina ord det är inte säkert att hon är kvar 22 mars

http://url

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

5 december 2014 20:56

När hjärtat är bräddfullt och kokar över av hat och då paniken är fullständig och totalt paralyserande hugger finansminister Magdalena Andersson (S) vilt omkring sig med vokabulärer hon bevisligen inte behärskar fullt ur.

Hon måttar inte det minsta med sans och eftertanke utan vildsinnet har totalt runnit över i detta fradgande raseri mot det hon insett kommer att kasta henne och hennes parti ut till snödrivans iskalla vindar och alienation där ingen sol mildrar kalldraget och inte ens våren är i sikte.

Sveriges starke man är idag sverigedemokraternas tillförordnade partiledare. Att han och de där tretton % av väljarkåren han har bakom sig står för sina åsikter och lägger sin röst enligt demokratins grundregel tål inte finansminister Magdalena Andersson (S) alls. Hon kräver att ALLA ska vara socialdemokrater och rösta därefter. Därför skriker hon efter en diffus gängse praxis. Som om deras praxis står högre än demokratiska fundament om rätten att själv välja politisk tillhörighet och åsikt utan sossarnas inblandning och godkännande.

Nu får vi alltså se vad demokratin är värd i sossarnas ögon.



.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards